inscriptible

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

About inscriptible

 • Rank
  bmw pocetnik
 • Birthday 09/30/1991

Profile Information

 • Ime i prezime
  Mladen Jankovic
 • Lokacija
  Nis
 • Automobil
  bmw e46 320 d
 1. inscriptible

  E46 paljenje

  Hvala na odgovoru, razmotricemo 😁
 2. inscriptible

  E46 paljenje

  Imam jedno pitanje u vezi paljenja e46. Mislim da imam problem ali ne znam šta može da predstavlja problem. Kad krenem ujutru na posao, auto pali na pola kljuca hladan, i kad je vruć pali jos bolje ali recimo odem na posao u 9h, sljakam do 5, i kad ga kresnem u 5 zavergla dugo, mozda celih 5 sekundi i kad sutra ujutru krenem opet na posao opet upali iz cuga. Da napomenem da se auto vozi uglavnom po gradu, posao, kuca, relacija 10 km u oba pravca. Ne verujem da su grejaci u pitanju jer ujutru upali bolje nego u 5, da je akumulator los, ujutru bi pravio vise problema nego pri povratku sa posla. Da li neko zna šta moze da bude problem. Mogu da vam zakacim sutra 2 klipa paljenja, ujutru i sa posla, istog dana. Bas se nerviram... Hvala unapred.
 3. inscriptible

  E46 modeli

  Hvala najlepše na odgovoru i slici. Mnogo si mi pomogao. Da li neko zna koliko to moze da kosta i šta ljudi rade kad im dijagnostika očita ovu grešku. Nema nikakve greške na tabli ali greška se uvek očita na laptopu.
 4. inscriptible

  E46 modeli

  Imam jedno pitanje drugari. Nisam do sad postavljao pitanja samo sam vas čitao. Imam e46 320d 136hp i stavio sam ga na dijagnostiku, izbacio mi je gresku dodatnog grejača. Da li je neko imao taj problem i da li zna o čemu se radi. Bio bih veoma zahvalan kada bi mi neko rekao nešto ukratko u čemu je problem i gde se nalazi taj dodatni grejač.
 5. inscriptible

  Zamena ulja

  Trazim vase misljenje a ne istoriju... Kapiras ?
 6. inscriptible

  Zamena ulja

  Sta mislite o ovom ulju za bmw e46, castrol magnatec 5w40 fully synthetic ?
 7. inscriptible

  Grejači

  Znam tačno gde je, stalno prolazim tu. Hvala ti puno! ;)
 8. inscriptible

  Grejači

  Da li neko zna koliko se kreće cena grejača za bmw 320 d e46 i gde mogu da se kupe u Nisu? Mislim da mi 2 ne rade a on i dalje pali na minus samo duze vergla.
 9. inscriptible

  Pozdrav ljudi!!

  Da se predstavim, zovem se Mladen Jankovic iz Nisa sam i od pre 5-6 meseci sam vlasnik bmw e46 320 d . :D