milanbeska

Members
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About milanbeska

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 07/29/1991

Contact Methods

Profile Information

  • Ime i prezime
    Milan Ravnjak
  • Lokacija
    Beska
  • Automobil
    Bmw X3 2.0d
  • Link do vaseg automobila
    http://www.bmwclubserbia.com/forum/index.php?showtopic=34336&p=317138#entry317138

Recent Profile Visitors

620 profile views
  1. Ja vozim X3 2004 al sam ga licno od svedjana kupio, odrzavan u bmw u Stockholmu. Kupljen sa 340 000 km.. Promenio diskove i amortizere i vozim skoro tri godine uz redovne servise.. Nikakvih skupljih kvarova nisam imao.. Amortizeri sva 4sa oprugama oko 600evra. Diskove se ne secam koliko su bili, Stunter ih je radio iz mitrovice.. Po meni samo motor pazi eventualno menjac, kod mene je stavljen nov, al pre nego sto sam ga kupio..
  2. OVO se upalilo, kao na ovom snimku, al ne znam jel ovo automatic sto prica ili je manuel, al mislim da je ovo problem.. Samo da dodjem u na odmor pa da ga ja probam..
  3. PA da, vozene su prosle godine, tj vise su stajale, ali sve cetri iste, isti proizvodjac.. Koliko se ceka da se to namesti, popravi. Necu ga dirati dok ja ne dodjem u srbiju, ne znam hoce li to biti u februaru ili martu, al ja to moram da vidim kako izgleda i sta se dogadja..
  4. Ja sam izmenjao sve 4 stavio zimske u oktobru i vozio 5 6 dana, i otisao, sve bilo u redu. ona kaze da je samo izasla u rikverc sa parkinga i da se odjednom to dogodilo. Inace znas da mi se lampica palila 4x4 dok ne pomerim malo, pa se ugasi, al sada stalno sija.. Znaci ovo iskustvo ima da mi odere kozu sa ledja..
  5. Ne staj mi na muku, daj mi ti okvirnu cenu neku u pm.. Ima sestri da zabranim da vozi, dam joj frezu i nek tera, njeno "iskustvo" me vec preslo 1000evra..
  6. Stunter, promenio sam fon, nemam te u viberu da te okrenem ako vidis ovo dodaj me ti, +4676 264 3003
  7. Kada se vozi polako u rikverc kao da grebe nesto u zadnjem levom tocku, kada se skrece u bilo koju stranu kao da blokiraju malo zadnji tockovi, sve kad se vozi polako, kad se malo brze udje u krivinu nista se ne dogadja? Jedan majstor kaze senzor neki od 30 evra jedan kaze reduktor od 300 do 700 evra. U autu upaljen senzor 4x4, izduvane gume, ne radi kazaljka sata? Ja nisam kod auta trenutno, tj ja ga vozim mesec dana godisnje, sestri se ovo dogadja, ja sam u inostranstvu, oba majstora to znaju..
  8. Jel tako treba? Posto sam je primetio kad se okrenula i izgledalo je gadno? Jel mora da se menja ili moze da se namesti?
  9. Sve mi se pomrsilo na fonu kad sam ubacio drugu karticu, na sredini je, labava je mogu da je mrdam gore dole.. Al bas je debela..
  10. Jel moze neko da mi kaze sta je? Ja trenutno nisam u Srbiji i ne mogu da ih vozam kod majstora, zato sam mislio ovde da potrazim pomoc..
  11. Da li mi mozete reci sta je ovo? Znam da ne bi smelo da visi, al kao da drzi nesto? Mislim da ima veze sa diferencijalom?
  12. 18" mnogo bolje, o ukusima ne treba raspravljati, zato teraj kako se tebi svidja.. :-)
  13. Mene moj iz vedske 1100e carina i sad ce registracija oko 35000din.. :)