Boban17

Members
  • Content Count

    44
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Boban17

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Boban Milosavljevic
  • Lokacija
    Beograd
  • Automobil
    Bmw 318d

Recent Profile Visitors

681 profile views
  1. Pri kvaru auta ispraznijo sam akumulator posle toga ne moze da se upali, auto ne moze da ocita ključ 🔧 ne prepoznaje kompjuter kod ključ Postavimo drugi kompjuter auto upali e sada posto E 46 uglavnom Euro 3 a moj auto je 2005 god zadnja serija E 46 u njemu je ugrađen motor Euro 4 i ne mogu da nađem nigde taj deo koji očitava ključ mislim polovan ili kompjuter.Jel zna neko ko to može da ima ili da zna neko rešenje da to popravim?????
  2. Nisam bas razumeo ovu poruku.
  3. Pri kvaru auta ispraznijo sam akumulator posle toga ne moze da se upali, auto ne moze da ocita ključ 🔧 ne prepoznaje konpijiter kod ključ Postavimo drugi konpijiter auto upali e sada posto E 46 uglavnom Euro 3 a moj auto je 2005 god zadnja serija E 46 u njemu je ugrađen motor Euro 4 i ne mogu da nađem nigde taj deo koji očitava ključ mislim polovan ili konpijiter... Jel zna neko ko to može da ima ili da zna neko rešenje da to popravim.
  4. Auto kada se potopi pun gas na veliki uspon ili se optereti on se ugasi. Juče sam zamenio filter goriva da probam da nije u tome problem kada smo zamenili nije mogao više da upali. Dijagnostika kaže regulator pritiska goriva a majstor kaže da i dizne i regulator ako se skinu mora da idu na proveru...jel ima neko iskustva sa ovakvim problemom?
  5. Boban17

    BMW 318d

    Idem na još jednom da vidim sta ce reci konp i kakve greške će pokazati a do tada vozim kao po jajima na vrh gasa. Hvala na pomoći... I pored toga sa svim tim krvarovima BMW je Tata za sve automobile...
  6. Boban17

    BMW 318d

    Na Yutubu sam našao da može da bude 1 Punpa goriva 2 Filter goriva 3 Dizna... Krenucu od ovog na jeftinijeg filter goriva
  7. Boban17

    BMW 318d

    Da reko mi je da je otišla možda i instalacija turbine 😁 ali da ona nekada kada se zameni teško zna da očita turbinu i parometere. A ako je otišla turbina a molim boga da nije jer to je papreno skupo i ako je auto 2005 godište.
  8. Boban17

    BMW 318d

    Vozio sam juče kod nekog lika koji radi BMW on je kacio imao je diagnostiku na telefonu 😁 jedino što mu je pokazalo to je kao turbina i elektronika turbine 😁 ali mi je na kraju rekao da opet negde odvezem auto na diagnostiku za svaki slučaj.
  9. Boban17

    BMW 318d

    BMW e46 318 d 2005 god rejstajling Kakve su šanse da mi neko pomogne ili da savet?Pre mesec dana sam radio mali servis posle 15000 km menjao samo filter ulja i ulje castrolovo 10 - 40.Da bi pre par dana bio na jednoj planini a toga dana je bila strašno vrućina.Vozio sam malo zustrije da bi mi odjednom upalio auto lanpicu za grejače i izgubio gas i ugasio se,upalim auto radi normalno čim stisnem jače papučicu upali lanpicu za grejač i ugasise, kada se auto ohladio nema taj problem isto to sve mi se desilo i juče.
  10. Postojili mogućnost pošto sam menjao termostat eger ventila da nisam dobro ozracio i da ima vazduha u sistemu za hlađenje i da od toga gubi vodu jbg
  11. Otprilike kolko to košta i neka preporuka za majstora
  12. Strašno ako bude to, al auto se ponaša dobro 👌