///M8

Members
  • Content Count

    186
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ///M8

  1. Sorry u pravu ste! :) Mislio sam da wice govori o ponašanju kaiša pri niskim temperaturama.Tek sada sam protumačio njegov post. Šta ćeš prsti su mi brži od mozga :( .
  2. Nemaš automobil?

    Šta se desilo sa mercedesom?

  3. Za svaki slučaj proveri i servo sistem.Hmm čudi me kako možeš da stsneš pedalu do kraja. To je simptom koji govori da u sistemu nema dovoljno vazduha.{što nije bauk ako je motor u leru} Inače mislim da je ABS problem, naime sigurno je neki relej odslužio svoje.
  4. Sorry bata Misliš otpušta kada je hladno :) ? A zgusne kada je toplo.
  5. ///M8

    E39 modeli

    1.Nerazumem šta tu nije jasno? 2.Evo video sam sada na net-u i ustanovio da se radi o manje više 40kg. Kataloške informacije koje se odnose max brzinu nisu 100% precizne i delom su napravljene na osnovu nekih drugih faktora.
  6. Logično bi bilo da ima simptoma , odnosno da lamda pochinje sporije da reaguje na promene u kvalitetu smeše. Da ne dužim!
  7. Pa ne znam kakva bi tebi bila reakcija na ovu "imišljotinu" :)
  8. ///M8

    E39 modeli

    1.Glupo pitanje :) {iskombinuj} 2.528 je nešto teži.Ali ipak se radi o kataloškim podacima,tako da su ove informacije manje više zanemarljive.
  9. Možda je ovo već bilo,ali nema veze. Vredi pogledati ponovo!! P.S Obavezno pojačati zvučnike na 0:38! :( :)
  10. Nema!{mogao je imati ali samo na zahtev} Jedino je 325i imao u seriskoj opremi.
  11. Hajde i ja da postavim mada nema ništa "posebno" da se vidi. http://www.youtube.com/M8cbc
  12. Što se tiče mene nagledao sam se ovakvih slika :rolleyes: .,Odnosno imam jači imunitet :unsure: :D :D .Tako da nije ništa neobično,osim ako vidim ovakav primerak uživo.
  13. Sa srplenjem očekujem novog člana voznog parka - BMW e31 :unsure: Čuvajte pažljivo i ostale primerke voznog parka jer su ovi modeli veoma često na meti lopova ne samo na našim prostorima već i u svetu{dosta se otimaju},.Dušu dali za preprodaju u delovima. Imate dosta iskustava sa sređivanjem karoserija,ali ipak tu ostaje jedna činjenica a to su "fabričke tolerancije"
  14. Nalazi se na pocetku cevi koja vodi rashladnu tecnost iz bloka motora u hladnjak.
  15. ///M8

    Kupovina m3 e36

    Za test pod br 1. Odnesi u OMV perionicu{self wasch-oko 80 din } i udari mu par serija jakih mlazeva!
  16. Evo me prijatelju živ sam!

  17. Bilo bi lepo da se održi takva manifestacija. Mislim da bi bilo lepo da i ja dođem na neki od nedeljnih skupova{videću}Pa da se upoznamo :unsure: .Bilo je mnogo nesporazuma između mene i vas u širim oblastima.Izvinjavam ako sam nekoga slučajno uvredio svojim činjenicama-stavovima. Pozdrav Marko M8.
  18. Verni ucenik...bla bla bla -Hajde dobro ako već tvrdiš. {U vezi prve cinjenice} Postoji komponenta nosača koja pridržava i menjač {dakle nisam mislio konkretno na motor}
  19. Mali off Puf opet Pa šta je sada? Šta sad tu nešto pogrešno "ispisao"
  20. Možda grešim. Ali ako su sinhroni u pitanju zašto bi onda ispadao iz brzina. :prankster2:
  21. Naveo si da sam izbacuje iz prve brzine. Moguće da je u pitanju nosac motora{plivajući zamajac}