Sign in to follow this  
Kanarinac

Zashto forum radi sporo?

Recommended Posts

Dakle vec duzhe vreme, se ovo deshava.Kliknem na neku temu i ostava pola sata, ili je en otvori uopshte.Ovo mi se deshava samo sa ovim forumom,sve ostalo otvara normalno.

Jel ima josh nekoga sa slichnim problemom?

Share this post


Link to post
Share on other sites

ma to sve od slika sedmica jednog gospodina....

Share this post


Link to post
Share on other sites

I ja nisam primetio taj problem. Ima li jos neko ovaj problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

kod mene malo malo pa ne radi,pa moram par puta da refreshujem....da napomenem da je problem samo sa ovim forumom

Share this post


Link to post
Share on other sites

E to se deshava i meni, da ili moram da kliknem vishe puta, da otvori ili da refreshujem.Do kompa nije poshto sam probao sa razlichitish kompjutera.

Share this post


Link to post
Share on other sites

kod mene sve super,forum leti...

događa se to ali jos neznam zasto..

sad kad smo na croatiji stavili novi vbulletin v4 jedan admin je hteo da razbije komp kolko je forum spor dok ja koji sam se stalno zalio na staru verziju nemam problema...

probajte ocisatiti cash i kukiuje...

Share this post


Link to post
Share on other sites

U mene također sve 5... :pleasantry:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Istorija se ne ponavlja, nego nije ni prestala.Ovo mi se desava od pocetka rada foruma.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni je od onda prestalo, i iz te temu su izbrisani neki postovi ali je bilo nesto oko servera *ebem li ga sta. Valjda je forum presao na drugi server i od tada ja nemam problem...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni je sve ok.

Share this post


Link to post
Share on other sites

fprum je od jutros nemoguc za upotrebu.....ali nemoguc.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kod mene do danas radio super ali od jutros karastrofa. Kako mi se cini ovo postaje zarazno:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Forum radi sporo jer nijedna stranica nije indeksirana.Drugo, koliko vidim vezana je na dve OBD baze bez razloga(nepotrebno) i istitavanje kao i sama provera SQL-a na difuznim kanalima je nemoguca.Elem da ne davim, zamislite ovako......forum ima 2 pristupa:

1.Ka njemu

2. Odgovor

i 6 pomocnih zbog zagusenja.Svih 6 pomocnih SQL-a nisu u funkciji ... .....neznam zasto.

Forum nije dovoljno skinuti i instalirati na server.....treba ga i odrzavati.Sad necu da zvucim kao da prozivam admine...daleko od toga vec samo zelim da im napomenem da komotan rad na forumu je moguc ako se autoputu otvore rampe na svih 8 traka, a ne samo na 2.

Dovoljno je sacuvati glavnu stranu i editovati u nekom osnovnom PHP-u .....i videti sta se tu radi "On click"

Pozdravljam !!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gde si ti vido 2 baze ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Druze na dve ODB baze , a na jednu izvrsnu(forumsku).ODBC driver vezuje na dve tabele......bem li ga zasto.Pogledaj na serveru da li taj ODBC vezuje vise raznih foruma na istom serveru ili samo ovaj.Na primer Verat je poznat po tome sto to radi....sto nije dobro.

Postoji jako lako resenje ako je to slucaj, proveri pa mi javni.

Pozz

Share this post


Link to post
Share on other sites

I ja imam isti problem!;) Kad se logujem treba mi 15min pa tek onda udje, isto tako i sa otvaranjem stranica, ali na kraju uvek otvori !!! :dance3:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Isti problem i kod mene...ne treba 15min,ali oko minut sigurno...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this