ma men

Members
 • Content Count

  303
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

About ma men

 • Rank
  bmw ucenik
 • Birthday 12/08/1988

Contact Methods

Profile Information

 • Ime i prezime
  Anđelo Đidara (Анђела Ђидара)
 • Lokacija
  Drniš, Hrvatska
 • Automobil
  1982. BMW 523i e28
 • Interests
  Auti i Tehnika
 • Link do vaseg automobila
  http://www.bmwclubserbia.com/forum/index.php?showtopic=10471
 1. Prelepa 5-tica !!!

  Veliki pozdrav iz Sombora

  Dzidara Zeljko

  [email protected]

  https://www.facebook.com/zeljko.dzidara

 2. ma men

  e30 320i i e28 524d

  e28 ti izgleda jako dobro.Jesi razmišlja da je spušteš malo, inače nebi ništa više na njoj dira osim toga... :good:
 3. ma men

  Pozdrav iz Vk

  Pozdrav i dobrodoša... :good: Ugodno druženje... :drinks:
 4. ma men

  e28 524td

  Pozdrav! Ovo je odlično očuvan primjerak šta imaš...Ode se nemaš šta puno mislit kad izvana djeluje vako uredno, eventualno vidi jeli ti pod igdi protrulija i po potrebi saniraj...Ja bi ti savjetova ako ne ideš u neke radove u šumu ili ne obavljaš neki transport da skineš kuku (na e28 definitivno ne stoji kuka)...Isto tako po svom ukusu moš navalit neke veće felge sa manjim profilom guma...I to bi bilo to, poslušaj mene e28 dizelku je najbolje kad je uredna vozit i uživat u njoj, to je najbitnija stvar... :good: Puno sritnih kilometara ti želim... :drinks:
 5. ma men

  Pozdrav iz Hrvatske

  A Markane, Markane...Turbo projekt stoji cili dokumentiran na forumu već godinu dana, ti se sad tek sitija predstavit...hahahahahaha :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Pozdrav i dobrodoša... :good: Ugodno druženje... :drinks:
 6. ma men

  Upgrade foruma

  Lipo je vidit da se forum malo modernizira, svaka čast adminima...A za izgled se može dogovorit... :good: :drinks:
 7. ma men

  Pozdrav iz HR

  Pozdrav i dobrodoša... ;) Ugodno druženje... :D
 8. ma men

  Challenger-e30?

  Dobar pokušaj, ali nemore to nikad bit to...Jer samo je jedna BMW kocka!!! ;) :D
 9. ma men

  Cestitka Mirku Fabriju

  Mirkec, svaka čast brate...Sve najbolje i od mene i neka vam je sa srićom... :) :) :) ;)
 10. ma men

  serija e 21

  Po pitanju ugradnje bi tribalo vidit dali postoje rupe sa navojima na bloku motora za dodatnu ugradnju...Ukoliko ne postoje može se napravit postolje i pričvrstit pumpa na karoseriju...Dodatna remenica se ugradi na radilicu i stavi se jedan remen koji će prinosit okretaje...Servo letva se zamjeni sa starom letvom, montira se bočica za ulje i provuku se criva za dovod i odvod ulja...Ima tu posla, ali rezultat na kraju je odličan... Sritno u pronalasku i ugradnji... :)
 11. ma men

  serija e 21

  Tvornički servo za e21 postoji koliko ja znam, ali je isto tako vrlo teško za nać...Najčešće se ugrađiva u jače modele...Servo ti se sastoji od servo letve, servo pumpe, crijeva odnosno instalacije (neka neko nadopuni ako sam šta zaboravija), a dali je moguća ugradnja na 1.6 to ti nebi zna reć...
 12. ma men

  e21 318

  Pozz kolega...Auto ti nije loš iako bih rađe volija vidit e21 bubrige u originalu na njoj...Svakako nisam mislija da bi mogla sa e28 bubrizima vako dobro izgledat, mislija sam da će bit užaz, ali je ok ispalo...Na tabli si napravija dobru kombinaciju bile i plave boje, dobro pogođeno.Reci mi, u kakvoj boji svitli tabla noću? btw. Pogled mi stalno skriće na e28 pokraj...Tvoj??? :)
 13. ma men

  635CSi

  Auto je vrhunski, svaka čast... :unsure: P.S. Ovo je prvi put da na instrument tabli vidim zelenu inspekciju... :) :D :D
 14. ma men

  e28 by ma men

  Kupio nedavno granu za m20b23, pa sam se malo pozabavija čišćenjem...Nije još sve gotovo, kad bude vanjski dio očišćen utopit ću je u benzinu da se očisti i iznutra...Onda je stavljam na motor i onu bušenu na kojoj još uvik visi instalacija od plina ću maknit ća...Bit će to već kako triba... :D
 15. ma men

  Series 1 2011

  A čuj, može se još uvik izvadit trocilindraš, napravit malo mista i ubacit m30b35 unutra...hahahahaha :D :o ;) :D :) :dance3: