Sign in to follow this  
[kick]

Auto Pimps - enterijer

Recommended Posts

Auto Pimps

Autotapetarska radionica „Auto Pimps“, osnovana je 2007. Godine, u Pančevu, kao rezultat dugogodišnjeg iskustva kadrova okupljenih u ovom preduzeću, a s namerom da se kvalitetnom izradom, prepravkom i adaptacijom unutrašnjosti vozila, poboljša kvalitet ovih usluga na prostorima gde ova firma sa svojim saradnicima deluje.

Specijalizovani za izradu unikatnih tapaciranih enterijera putničkih vozila i kamiona, autobusa i plovila, preduzeće se bavi i reparacijom postojećih oštećenih delova enterijera, kao i rukohvatnih delova (menjači, volani i sl.) u vozilima. Prva i jedinstvena radionica na ovim prostorima koja vrši adaptaciju i popravku sedišta dvotočkaša po želji korisnika i zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u radu s različitim tapetarskim materijalima, Auto Pimps nudi vrhunsku uslugu na polju uobličavanja enterijera u dogovoru s klijentima.

Garant kvaliteta usluga preduzeća su mnogobrojni zadovoljni klijenti koji su realizovali svoje zamisli u saradnji s kadrovima ove radinice, počevši od najjednostavnijih izrada šavova pa do krovova kabrioleta i kompletnih prerada vozila. Sa sedištem u Pančevu, centrom Južnobanatske regije, Auto Pimps je na raspolaganju klijentima iz čitave Srbije, a obim i opis radova može biti realizovan u skladu s dogovorom i projektima napravljenim sa upravom preduzeća.

web: www.autotapetar.rs/

email: [email protected]

Adresa: Cara Lazara 67, Pančevo

Telefon: 065/435-88-07

Popust na usluge 10%

Popust se ostvaruje sa važecom clanskom kartom BMW Fan Club-a.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Autotapetarska radionica Auto Pimps u aprilu daje specijalni popust za sve koji saznaju za nas preko foruma od 10% sto za clanove znaci da na vec ostvarenih 10% dobijaju jos 10% popusta te je to onda 20%. 065/435-8807

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moj drugar je tamo radio presvlake za audi a4 i mogu samo da kazem da je prezadovoljan... :preved:

Share this post


Link to post
Share on other sites

decko nema pojma,bacenih 30e za presvlacenje volana eko kozom....mogu vam slikati ,,rad,, da vidite kvalitet..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this