Auto Pimps - enterijer


Recommended Posts

Auto Pimps

Autotapetarska radionica „Auto Pimps“, osnovana je 2007. Godine, u Pančevu, kao rezultat dugogodišnjeg iskustva kadrova okupljenih u ovom preduzeću, a s namerom da se kvalitetnom izradom, prepravkom i adaptacijom unutrašnjosti vozila, poboljša kvalitet ovih usluga na prostorima gde ova firma sa svojim saradnicima deluje.

Specijalizovani za izradu unikatnih tapaciranih enterijera putničkih vozila i kamiona, autobusa i plovila, preduzeće se bavi i reparacijom postojećih oštećenih delova enterijera, kao i rukohvatnih delova (menjači, volani i sl.) u vozilima. Prva i jedinstvena radionica na ovim prostorima koja vrši adaptaciju i popravku sedišta dvotočkaša po želji korisnika i zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u radu s različitim tapetarskim materijalima, Auto Pimps nudi vrhunsku uslugu na polju uobličavanja enterijera u dogovoru s klijentima.

Garant kvaliteta usluga preduzeća su mnogobrojni zadovoljni klijenti koji su realizovali svoje zamisli u saradnji s kadrovima ove radinice, počevši od najjednostavnijih izrada šavova pa do krovova kabrioleta i kompletnih prerada vozila. Sa sedištem u Pančevu, centrom Južnobanatske regije, Auto Pimps je na raspolaganju klijentima iz čitave Srbije, a obim i opis radova može biti realizovan u skladu s dogovorom i projektima napravljenim sa upravom preduzeća.

web: www.autotapetar.rs/

email: [email protected]

Adresa: Cara Lazara 67, Pančevo

Telefon: 065/435-88-07

Popust na usluge 10%

Popust se ostvaruje sa važecom clanskom kartom BMW Fan Club-a.

Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...

Autotapetarska radionica Auto Pimps u aprilu daje specijalni popust za sve koji saznaju za nas preko foruma od 10% sto za clanove znaci da na vec ostvarenih 10% dobijaju jos 10% popusta te je to onda 20%. 065/435-8807

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...
  • 10 months later...
  • 10 months later...