Gde u SRB ima E30 IZUZETAN?


Recommended Posts

  • Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ovaj IS je za respect... Ali samo cekam nekog ko ce reci da za ove pare ima i odlican E36... <_<

Za te pare nema nikakav e36..

Link to post
Share on other sites

"Izuzetan" je kao pojam vrlo diskutabilan i drugacije shvacen kod svakog od nas i treba prvo to definisati pa onda dalje .Recimo za crveni IS neko nikad ne bi dao te pare, neko bi dao odma al nema a recimo ja bih al da ima klimu, ovako ni pola od toga.

Link to post
Share on other sites

a sta je sa onim belim m-tech1 imao je i klimu itd.?od clana je foruma,prodavao se prosle zime za 2200 a otisao za 1600 pravih.

ta bela je od clana "zakson" skoro nisam video kocku kao njegovu... ne znam gde je zavrsila kad ju je prodao, pitajte ga.

Link to post
Share on other sites

Sad sam procitao i ovu temu i "izuzetan e34" temu. Zakljucak je da je kod nas, kao sto je i vecina primetila, jako iskrivljen pojam reci "izuzetan auto od ~20 godina". Da je onaj beli e34 bio na prodaju kad sam ja uzimao moj e34 verovatno bih ga uzeo bez preteranog razmisljanja.

Jedino sto se ne slazem je deo gde ljudi tvrde da izuzetan auto ne moze da se napravi ni od dobre osnove. Tj mislim da se misljenje razlikuje u tome sta je dobra osnova. Sa solidnom kolicinom para, vremena, strpljenja i ono najbitnije, pravim majstorima koji razumeju sta je krajnji rezultata tog rada, izuzetan auto moze da se napravi po mom misljenju. I cak sam misljenja da cu takav auto vise voleti, i da ce biti blizi onome sto zelim.

Ali 5000 eur je za izuzetan auto smesna cifra, znaci nije smesna cifra za mene, nego naspram onoga sto se dobija, a usput sam svestan da ce "pravljenje" izuzetnog e34 kostati i mnogo vise i verovatno opet nece biti toliko izuzetan po pravim standardima, ali ce meni tj onome koji ga praci, definitivno biti blizi i drazi.

Link to post
Share on other sites

izuzetan se moze napraviti od bilo kakve osnove, izmenjas ono sto ne valja i eto. Skoro pa sve delove limarije je moguce poruciti jos uvek i zameniti. Izuzetan prestaje da bude, kad neko uzme lim 25 klase i zavari, kakvu god zastitu da upotrebis na njemu, rdja ce se pojaviti posle dve godine. Kocku, neku peticu ili nesto trece, sto je napravljeno u milionima, nije vredno sredjivati jer ce cena biti mnogo veca nego da nadjes nekog koji je camio, cekajuci 15-20 godina kao sto su bela i crna petica.

Link to post
Share on other sites

Pa da...BMW je sve do 1987. godine postavljao antenu na zadnjem braniku,tek su posle poceli da je postavljaju na ivici zadnjeg krila... :DDD

Link to post
Share on other sites