Recommended Posts

Imam temu za problem sa plinom aj sad i temu za problem sa benzinom :dance3:

Dizne su očišćene i proverene,rade.Regulator i pumpa rade normalno,protokomer ispravan.Auto trokira i mnogo ali mnogo dimi,to je čitav oblak dima koji smrdi na benzin.Da li je moguće da je neki pavijan pomešao kabliće od dizni ,ili ecu brljavi.

Link to post
Share on other sites

Mislio sam na klapnu,ne glavi i tome slično,očigledno je da motor dobija previše benzina,ma to je sad pandorina kutija <_< .Ne verujem da je komp,možda neki od senzora laže.Pomislio sam da nisu kablovi od dizni pmešani pa da cilindar dobije gorivo u pogrešnom trenutku i zato trokira i dimi.

Link to post
Share on other sites

Probaću,mada kad sam video onaj m20 koji radi na benz sa potpuno otvorenom klapnom na leru prestao sam da verujem u protokomere :D ipak mislim da je neki senzor zbunio celu ekipu.

Link to post
Share on other sites

imao sam isti problem... raskaci lamda sondu pa probaj ako nece postoji mogucnost da je davac temperature, ako nije nista od toga onda neces resiti misteriju isto kao ja :P

Link to post
Share on other sites

Probaću...kad naletim na njega,hteo sam da ga osposobim za zimu,ali....još jedna stvar izašla je neka vodurina iz auspuha,a onda je ostao bez benzina,10-ak paljenja bez vožnje i ode 7l :blink: :blink:

Link to post
Share on other sites

Naravno da je detonirao,kod mene samo par puta dok nisam zamenio sve komplet ali ko zna koliko je kod prethodnog vlasnika,radi klapna pa sam mislio da je ispravan.Paljenje sam naštelovao bez stroboskopa,možda sad zvučim ko debil ali ako je malo napred neće da vuče ako je nazad teško pali,ovako lepo pali,na benzin odma sastavi skoro bez verglanja,ali samo uz gas.

Link to post
Share on other sites