smg 0 Posted January 19, 2015 Author Report Share Posted January 19, 2015 Spulnu sam preselio, posto je bila losa na "novom" volanu i nista vise ... Sve mi radi ok, vraca ablender i nista se ne cuje ... Link to post Share on other sites
smg 0 Posted January 24, 2015 Author Report Share Posted January 24, 2015 Da se pohvalim šta sam dobio od kolege sa posla (sa njegove posete Minhenu :) ). A u prašnjavim kolima to izgleda ovako: Link to post Share on other sites
darec032 0 Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 Korisno, a lepo izgleda... :) Jedino bi mozda bolje bilo da umesto sto sija zeleno, bude crveno, kao sto je u donjem deli. Link to post Share on other sites
DangaraBMW 0 Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 Mnogo fina stvarcica :) Link to post Share on other sites
darec032 0 Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 20 dolara na ebay-u :) Link to post Share on other sites
smg 0 Posted January 29, 2015 Author Report Share Posted January 29, 2015 Mene je oduševilo pakovanje, naravno i pažnja kolege ;-) Bilo bi vrh da svetli narandžasto, ali i ovako je kul. Zelena je ista kao kada upališ dugmence na klimi. Ali kada ubodeš nešto da puniš, ne vidi se zelena, samo narandžasti prsten. Inače, dosta je težak za svoju veličinu. I razumno dobro pumpa tel ... Ne znam koliko je koštalo ovo, kao što rekoh, dobio sam ga za rodjos od kolege koji je za ng putovao po evropi. Izmedju ostalih gradova i u Minhen. Link to post Share on other sites
smg 0 Posted February 23, 2015 Author Report Share Posted February 23, 2015 Malo sam se zanimao sa autićem za vreme neradnih dana prošle nedelje. Promenili smo mu sva četiri amortizera, Bilstein sam stavio sva četiri. Nakon toga, napokon je urađeno nebo. Materijal sam kupio u "Derma"-i, sa sunđerom i crne boje. Presvučeno je nebo i stubovi. Same sijalice i suncobrane sam obojio u crno (suncobrani i drške mat crno a sijalice gloss). Ne zamerite za prljava sedišta, ćerkica nije imala razumevanja :) i na kraju, mali detalj (još nije stavljen u funkciju). Čeka neki vikend da povežem. Fabrički, instalacija ide do modula za brisače, i kada su upaljena svetla, svako 5 prskanje pali prskalice za farove. A ja sam mislio da uzmem ručicu od karavana, pa da na položaj ka napred vežem relej i da tako palim pumpicu za prskalice. Link to post Share on other sites
smg 0 Posted February 23, 2015 Author Report Share Posted February 23, 2015 Zaboravio sam da dodam. Stigao je i: Čeka farbanje pa onda montaža! :) Link to post Share on other sites
darec032 0 Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Lepo, lepo... Pratim temu i kradem ideje... :D Link to post Share on other sites
smg 0 Posted March 2, 2015 Author Report Share Posted March 2, 2015 Malo da osvezim temu :-) I ko kaže da je stilo promašaj fijata, mnogo se lepo ogledaju anđelke na njemu :-) Link to post Share on other sites
darec032 0 Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Odlicno je ispala rucica :D crvena ili narandzasta dioda? :) Link to post Share on other sites
smg 0 Posted March 2, 2015 Author Report Share Posted March 2, 2015 Hvala, Narandžasta 4 komada :-) preko toga izmatirana providna plastika. Link to post Share on other sites
darec032 0 Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 A ima li slika kad su ugasena svetla po danu? :) Link to post Share on other sites
Sale-Sombor 0 Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Svidja mi se ovo sa rucicom, mnogo je dobro ;) Link to post Share on other sites
Rider3.0 0 Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Svaka cast !! mnogo truda i ljubavi ulozeno u njega stvarno si ga sredio vrhh svaka cast !!! Link to post Share on other sites
leon63 0 Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Odlicna masina, stvarno se vidi da se sredjuje za sebe. Link to post Share on other sites
smg 0 Posted March 3, 2015 Author Report Share Posted March 3, 2015 A ima li slika kad su ugasena svetla po danu? :) Nema, ali može da se napravi, interesuje te kako izgleda ručica po danu bez svetla? :) nažalost i ovo je slikano po danu (nego se oblaci nadvili) Link to post Share on other sites
smg 0 Posted March 3, 2015 Author Report Share Posted March 3, 2015 Svidja mi se ovo sa rucicom, mnogo je dobro ;) Nije teško, plus je nešto smešno i para :). Malo truda i strpljenja i to je to. Link to post Share on other sites
smg 0 Posted March 3, 2015 Author Report Share Posted March 3, 2015 Svaka cast !! mnogo truda i ljubavi ulozeno u njega stvarno si ga sredio vrhh svaka cast !!! Odlicna masina, stvarno se vidi da se sredjuje za sebe. Hvala drugari, sređujem ga za moju dušu što se kaže :) Imam još par stvari koje hoću da mu "ugradim" ali je to izgleda egzotika u Srbiji. Ne nigde da mu nađem bord i check control modul ... Nikako da se nakanim da kod Bore kupim prstenove za instrument tablu ... voleo bi nekada da vidim to uživo ne znam da li da uzmem mat ili hrom ili kombinaciju ... Razmišljao sam i kazaljkice da obojim u crveno, ali otom potom ... možda uzmem drugu tablu, da imam obe varijante, pa kada mi dosadi jedna da imam drugu :D Hteo bih još i zadnju tablu sa stop svetlom da stavim fabričku, ali otom potom. To mi je za sada bespotrebna investiicja (pošto bi trebao da menjam i zadnju šoferku uz to). Muzika mu je poprilično ... osrednja (mislim ne treba mi neki opasan stereo sistem u njemu, ali čisto malo bolji zvuk od ovog fabričkog) - ali to je sve otom potom ... Link to post Share on other sites
StunterSM 0 Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 Nemoj prstenove sad je isfurano to, a kazaljke u crveno slobodno :) Link to post Share on other sites
vlada-t 0 Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 Gde si nasao narandzaste diode? Link to post Share on other sites
smg 0 Posted March 3, 2015 Author Report Share Posted March 3, 2015 Gde si nasao narandzaste diode? Bivši radio klub (KELCO) u BG-u. Šalju i poštom. http://www.kelco.rs/...IDgroupweb=2630 Ja sam uzeo ove male (3mm) imaš i veće (5mm). Edit: Više košta poštarina nego sve što ti treba od delova :) Link to post Share on other sites
Zeljkamp 0 Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 Rucica je ispala super. Jos kada bih imao vremena i da je realizujem... Link to post Share on other sites
Sutlandjanin 0 Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 super :) Link to post Share on other sites
darec032 0 Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 Nema, ali može da se napravi, interesuje te kako izgleda ručica po danu bez svetla? :) nažalost i ovo je slikano po danu (nego se oblaci nadvili) Da, zanima me ima li razlike u odnosu na pre? :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts