smg 0 Posted March 4, 2015 Author Report Share Posted March 4, 2015 Da, zanima me ima li razlike u odnosu na pre? :) Nemam sliku pre :) Evo kako izgleda po danu (sveže uslikano jutros). Link to post Share on other sites
darec032 0 Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 E ovo me je zanimalo... Nema razlike u odnosu na pre... :D Super odradjeno :) Link to post Share on other sites
StunterSM 0 Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 Namesti kasetu da ne zeva tako Link to post Share on other sites
smg 0 Posted March 4, 2015 Author Report Share Posted March 4, 2015 Namesti kasetu da ne zeva tako Nemaš pojma koliko me to nervira :) Ali jednostavno nisam uspeo da dokučim kako to da naparvim, imaš neki savet? Link to post Share on other sites
StunterSM 0 Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 Znam nazovi me kad budes bio u kolima 0659119606 Link to post Share on other sites
smg 0 Posted March 4, 2015 Author Report Share Posted March 4, 2015 Znam nazovi me kad budes bio u kolima 0659119606 Čujemo se za vikend, hvala unapred! :) Link to post Share on other sites
E36 ///M 0 Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 a da ja tebi posaljem rucicu,platim postarinu,te delove i to malo truda volje i strpljenja? :lol: Link to post Share on other sites
darec032 0 Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 Kad namestis kasetu, javi kako si uradio... :D isti problem imam :D Link to post Share on other sites
Zeljkamp 0 Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 a da ja tebi posaljem rucicu,platim postarinu,te delove i to malo truda volje i strpljenja? :lol: + 1 Link to post Share on other sites
smg 0 Posted March 5, 2015 Author Report Share Posted March 5, 2015 Drugari, ovo što sam kod mene uradio, nisam imao problem ako neuspem :). Stoga nikako ne bi mogao da uzimam novac za to (kapiram da kada nekome uzmeš novac, treba da garantuješ neku dozu kvaliteta). Radije ne bi radio. Za pomoć bilo kakve vrste tu sam naravno, materijali, alat i slično ... Link to post Share on other sites
Sicko 0 Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 Ili pregledate DIY sekciju foruma. Link to post Share on other sites
Sutlandjanin 0 Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 ma nista strasno, radio sam i ja rucicu davno. Samo nije mi se svidelo nesto, kontam da bih sad bolje uradio. Imao sam los izbor dioda kad sam radio prvi put. Link to post Share on other sites
darec032 0 Posted March 15, 2015 Report Share Posted March 15, 2015 Evo ga BORD :D ali isto kao da i nije :D Link to post Share on other sites
StunterSM 0 Posted March 15, 2015 Report Share Posted March 15, 2015 Ovaj je savrsen, cena jeste velika ali je i stanje prema ceni. Ovo nema da se nadje Link to post Share on other sites
E36 ///M 0 Posted March 15, 2015 Report Share Posted March 15, 2015 ma i takav kakav je opet ne vredi 150e realno,jer i treba da bude ispravan ako ga prodaje kao ispravan,ne?kakav mu je to plus na cenu to prvo,a drugo te cene ako je gledao u svabiji ili gde god,tamo ce moci i da ga za tu cenu proda,ovde tesko. Link to post Share on other sites
E36 ///M 0 Posted March 15, 2015 Report Share Posted March 15, 2015 Drugari, ovo što sam kod mene uradio, nisam imao problem ako neuspem :). Stoga nikako ne bi mogao da uzimam novac za to (kapiram da kada nekome uzmeš novac, treba da garantuješ neku dozu kvaliteta). Radije ne bi radio. Za pomoć bilo kakve vrste tu sam naravno, materijali, alat i slično ... e jbg ja mislio ti bi da krenes biznis,vidis samo ovde da bi ti krenulo odma :P Ili pregledate DIY sekciju foruma. jbg neko nema toliko slobodnog vremena,neko zelje i zivaca,dzabe DIY sekcija Link to post Share on other sites
smg 0 Posted March 16, 2015 Author Report Share Posted March 16, 2015 Cenim da je malo previse, mislim mozda bi i dao te pare ... ali sto vise razmisljam pre bi ga propustio. Kapiram da je realna cena izmedju 50 i 80e pa za stotku da ga preplatim i nekako ... ali 150 je cini mi se malo previse. A sa druge strane, to su samo pare ... ne znam nisam pametan ... Link to post Share on other sites
StunterSM 0 Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 ma i takav kakav je opet ne vredi 150e realno,jer i treba da bude ispravan ako ga prodaje kao ispravan,ne?kakav mu je to plus na cenu to prvo,a drugo te cene ako je gledao u svabiji ili gde god,tamo ce moci i da ga za tu cenu proda,ovde tesko. A ko te tera da ga kupis? Da se nisi mozda uvredio kad si video cenu? Na kraju krajeva ne mora niko da ga kupi jel? Ne znam sto se ljudi uvrede kad je cena iznad prosecne(u stvari kako da bude prosecna kad ga niko u srbiji vise nema na prodaju) Link to post Share on other sites
vlada-t 0 Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Ma kakvo vredjanje,cist bezobrazluk! Da nije tvoj? =D Link to post Share on other sites
StunterSM 0 Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Lici da jeste a? :D Malo te zezam, neka stavlja koliko hoce cenu, njegov je a moze da bude neciji isto :D Ne znam ciji je ali je kao nov Link to post Share on other sites
vlada-t 0 Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Sve ja to kapiram, ali i svako ima pravo da kaze svoje misljenje... Da je ko nov,dobar,to stoji,ali da je cena3 puta veca, i to je cinjenica... Link to post Share on other sites
E36 ///M 0 Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 A ko te tera da ga kupis? Da se nisi mozda uvredio kad si video cenu? Na kraju krajeva ne mora niko da ga kupi jel? Ne znam sto se ljudi uvrede kad je cena iznad prosecne(u stvari kako da bude prosecna kad ga niko u srbiji vise nema na prodaju) a ko tebe tera da odgovaras na moje postove?da se ti nisi mozda uvredio posto si isti kao ovaj ciji je oglas???? Link to post Share on other sites
StunterSM 0 Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 2 brata se udruzila :D Pa skupo je relativna stvar, mislim da se sta je skupo formira naspram toga koliko neko ima para, tj koliko nema.. E sad zavisno od toga, mozda je ovaj bord nekom i jeftin, bitno je da moze da ga nadje, a nekom je misaona imenica Link to post Share on other sites
E36 ///M 0 Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 nismo se nikad ni razdvajali,burazeru! ;) Link to post Share on other sites
darec032 0 Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Cenim da je malo previse, mislim mozda bi i dao te pare ... ali sto vise razmisljam pre bi ga propustio. Kapiram da je realna cena izmedju 50 i 80e pa za stotku da ga preplatim i nekako ... ali 150 je cini mi se malo previse. A sa druge strane, to su samo pare ... ne znam nisam pametan ... A sa druge strane, to je samo bord, zar ne? :D Link to post Share on other sites
Recommended Posts