E30 318i coupe 1986 lachssilber metallic


Recommended Posts

Auto je u extra stanju s' obzirom na godište! Možda bi mu lepo stajali farovi sa sočivom i "smajlićem" i dodatak ispod zadnjeg branika. Ništa više. Samo redovno održavanje i gas!!! :e30:

Link to post
Share on other sites

Bendza je extra, sto kazu malo sank bode oci al ako se tebi svidja... A sto se tice slika idi na ovaj sajt http://www.dodaj.rs/ i ides http://prntscr.com/5rw9h2, kad tu kliknes ce da ti izbaci da izaberes sliku koju ces da uploadas ti izaberes i onda te vrati na http://prntscr.com/5rw9ze , ti kliknes dodaj i on ti upload. Kad uploada izaci ce ti da izaberes link http://prntscr.com/5rwa8u , ti izaberi kod za forum da bi ti se videle slike odmah na forumu. I to je cela mustra. :D

Moze to i na drugaciji nacin ali ja kad god uploadam slike idem preko dodaj.rs i nikad nije izneverio. :D

Link to post
Share on other sites

Hvala vam jos jednom. Stvarno se trudim da mi auto izgleda sto originalnije i za sad uspevam u tome,a sad sto se tog "sanka" tice meni je tada bio skroz ok ,ali sad u zadnjih par meseci i meni malo smeta,ali kad vidim sta sve ljudi stavljaju po kolima kxm ... Da bi ga skinuo i stavio drugi i sami znate sta sve treba da se uradi a ja za to stvarno nemam vremena tako da on ostaje... pepsy druze hvala,a docice to redom jedno po jedno samo da nadjemo prvo. I sam znas koliko muka imam da nadjem taj dodatak ...

Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...
  • 2 months later...

Oba auta su u vrhunskom stanju, provereno znam! :wink3: Negoooo... mislim da imaš neki novitet na :e30: , daj slike da vidimo kako čuče!

Link to post
Share on other sites

IMG_20150617_171444.jpg

IMG_20150617_181208.jpg

IMG_20150617_190718.jpg

Pa da ima novina samo ne stizem da se hvalim jer me ovo lose vreme nervira ...

Evo par slicica. Nisu nekog kvaliteta ali mogu da posluze cisto da se vidi o cemu je rec.

Inace Pepsy druze hvala ti na ovom zadovoljstvu :yahoo:

I evo jedna starija slika ali mi je veoma draga :dance3:

IMG_12272814788268.jpg

Link to post
Share on other sites

Legle su k'o dupe na nošu! Nema na čemu, hvala tebi za sređivanje istih. Samo furaj, gre'ota je da stoje negde negde neiskorišćene! ;)

Link to post
Share on other sites

Opaaaa Batoooo!!! Lepo, lepo, nema šta :clapping: . Čim položim državni mogli bi i moje farove da sredimo ovako (ako si za, naravno)! ;)

Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...