Dekivozdovac 0 Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 I ja sam zaintresovan za blendu Link to post Share on other sites
Dekivozdovac 0 Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 I ja sam zaintresovan za blendu Link to post Share on other sites
Stefan L. 0 Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 trebali ste mi pisati u inbox, nisam pratio ovaj deo foruma par dana,neko me je kontaktirao i prodao je za neku bedubednu samo da je ne bacim u smece Link to post Share on other sites
Dekivozdovac 0 Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 Ja sam pokusao da ti pisem u inbox ali ti je bio pun,nema veze,pozdrav Link to post Share on other sites
joca_kg 0 Posted March 28, 2016 Author Report Share Posted March 28, 2016 operacija uspelo, pacijent preziveo :D. ubaceni bixenon morimoto projektori u farove Link to post Share on other sites
milosabs 0 Posted March 28, 2016 Report Share Posted March 28, 2016 Ko ti je radio farove?hvala Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Link to post Share on other sites
joca_kg 0 Posted March 28, 2016 Author Report Share Posted March 28, 2016 Ja :dance2:, i to bez skidanja farova :D Link to post Share on other sites
Djoksa530i 0 Posted March 28, 2016 Report Share Posted March 28, 2016 Mozes li mi dati vise infomacija oko tableta kakva je zajebancija koliko kosta ista sve imas od funkcija tipa radio itd? Link to post Share on other sites
joca_kg 0 Posted March 28, 2016 Author Report Share Posted March 28, 2016 Pazi,meni su ostale sve opcije,jer sam izmestio plejer u kasetu ispred suvozaca :).znaci tu ti je prva zajebancija da provuces instalaciju. Oko ugradnje tableta nema mnogo zezanja,prilagodi se nosac koji sada imas za radio i komande za ventilaciju,namestis tablet,i postavis blendu preko. Jos se provlaci jedan aux kabl od tableta do plejera,i usb kabl od tableta do punjaca u kaseti(isto se izvuce instalacija za to). U sustini to je to,u globalu :D. Zajebancije ima, zavisi koliko si spreman da se zajebavas :D. Treba za to: tablet. blenda. Plejer (ako vec nemas neki koji moze da stane u kasetu) Nesto zica, antenski produzni kabl,aux kabl,auto punjac). Jedina nuspojava koja me nervira,je da se cuje brum,i zujanje iz zvucnika kad je tablet na punjacu. To jos pokusavam da resim sa filterima :), ostalo za sad ne vidim neki problem :) Link to post Share on other sites
joca_kg 0 Posted March 28, 2016 Author Report Share Posted March 28, 2016 Pazi,meni su ostale sve opcije,jer sam izmestio plejer u kasetu ispred suvozaca :).znaci tu ti je prva zajebancija da provuces instalaciju. Oko ugradnje tableta nema mnogo zezanja,prilagodi se nosac koji sada imas za radio i komande za ventilaciju,namestis tablet,i postavis blendu preko. Jos se provlaci jedan aux kabl od tableta do plejera,i usb kabl od tableta do punjaca u kaseti(isto se izvuce instalacija za to). U sustini to je to,u globalu :D. Zajebancije ima, zavisi koliko si spreman da se zajebavas :D. Link to post Share on other sites
joca_kg 0 Posted March 28, 2016 Author Report Share Posted March 28, 2016 Treba za to: tablet. blenda. Plejer (ako vec nemas neki koji moze da stane u kasetu) Nesto zica, antenski produzni kabl,aux kabl,auto punjac). Jedina nuspojava koja me nervira,je da se cuje brum,i zujanje iz zvucnika kad je tablet na punjacu. To jos pokusavam da resim sa filterima :), ostalo za sad ne vidim neki problem :) Link to post Share on other sites
Sale-Sombor 0 Posted March 28, 2016 Report Share Posted March 28, 2016 Mozda ti je slab punjac, ne moze da puni tablet obican auto punjac za telefone. Mora biti onaj za tablete bas ;) Link to post Share on other sites
joca_kg 0 Posted March 28, 2016 Author Report Share Posted March 28, 2016 Moze i to,jeste obican auto punjac,ali sam citao da se desava to kad se vuce napajanje pored aux kabla,sto je i kod mene slucaj :D Link to post Share on other sites
joca_kg 0 Posted April 4, 2016 Author Report Share Posted April 4, 2016 Malo da iskoristimo ovo lepo vreme,pa je palo kupanje :D. . . Link to post Share on other sites
joca_kg 0 Posted April 10, 2016 Author Report Share Posted April 10, 2016 Stigli i cepovi :) Link to post Share on other sites
Sale-Sombor 0 Posted April 10, 2016 Report Share Posted April 10, 2016 Felna je odlicna ;) Link to post Share on other sites
nedeljkovic 0 Posted April 10, 2016 Report Share Posted April 10, 2016 dobra felna.to nesto slicne kao moje :) Link to post Share on other sites
joca_kg 0 Posted April 10, 2016 Author Report Share Posted April 10, 2016 Aha,slican dizajn :) Link to post Share on other sites
joca_kg 0 Posted June 26, 2016 Author Report Share Posted June 26, 2016 Malo za promenu,da vidimo kako ce da izgleda Link to post Share on other sites
Mr.BMW 0 Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 Mora prepravke? Link to post Share on other sites
joca_kg 0 Posted July 1, 2016 Author Report Share Posted July 1, 2016 Mora da se isece donji deo branika,da bi ovaj legao kako treba Link to post Share on other sites
nedeljkovic 0 Posted July 4, 2016 Report Share Posted July 4, 2016 lep ga sredjujes nema sta nego reci mi kako si bubrege ofarbao?samo presao sa crnim sprejom i to je to?posto bi ja isto to da uradim. Link to post Share on other sites
joca_kg 0 Posted July 4, 2016 Author Report Share Posted July 4, 2016 Jok,prvo matirao ovo sivo,pa prajmer za plastiku,pa farbao crnom akril farbom, pistoljem Link to post Share on other sites
joca_kg 0 Posted September 25, 2016 Author Report Share Posted September 25, 2016 Black on black. picture upload sites Sledece nedelje bi trebalo da ufarbao unutrasnje lajsne u piano black,bar se nadam Link to post Share on other sites
joca_kg 0 Posted November 12, 2016 Author Report Share Posted November 12, 2016 Probao sam da napravim angel eyes,malo drugacije nego standard :D, i izgleda da cu da uspem :D. I da, ofarbane lajsne u crno :), za sad ova slika Link to post Share on other sites
Recommended Posts