StunterSM 0 Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 Druze imam auto 328 M paket po vinu, ako hoces broj sasije mozes da proveris. Ima branike m i ostalo Link to post Share on other sites
darec032 0 Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 Ali to nije M paket :D Link to post Share on other sites
Stanković Jevrem 0 Posted February 4, 2016 Author Report Share Posted February 4, 2016 Sta sve podrazumavate pod M paketom? Koliko ja znam, sportska dodatna oprema za e36 je bila: - volan (za moje godiste kozni trokraki sa airbag-om) - sportska sedista (koja pritom nisu sedista iz M3) - M SPORT oslanjanje Za branike i lajsne ne znam, ono sto znam je da '91. M3 nije izasao. Takodje, branici i lajsne su M-optic a ne M-paket. Ili ja gresim jer vezujem M sa performansama. Link to post Share on other sites
325ixA 0 Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 jos da skontamo sta je m technic paket a sta m auto i na konju smo Sent from my iPhone using Tapatalk Link to post Share on other sites
Stanković Jevrem 0 Posted February 4, 2016 Author Report Share Posted February 4, 2016 Zato sam i protiv svih M delova na ne-M autu. A kada budem kupovao sledeci auto - ako kupujem, kupujem M, ne pravim laznjaka. Najvise me odbija kad vidim M oznake na ne-M autu, ovde u Zr-u lik ima nov 420d Gran Coupe sa nalepljenim M4, mislim cemu to? A kada smo vec kod M-a, videh da mom majstoru stoji M3 iza radionice u odlicnom stanju (kupe, '95, estoril plava metalik boja, 6 brzina, S50B32 motor) ali ga ne vozi jer nema za registraciju. E pa sad, ako zena odobri i ako majstor bude popustljiv mozda i bude necega. :) Link to post Share on other sites
Sutlandjanin 0 Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 A ti si iz Zrenjanina znaci i odrzavas auto kod Rajkovica :D Ja koliko znam nece da ga proda ni za sta na svetu :D zadnji put sam video da ga je provozao ima godina i godina... Link to post Share on other sites
Stanković Jevrem 0 Posted February 4, 2016 Author Report Share Posted February 4, 2016 Kako ga je najlakse kupiti kada na oglasima vidim samo jedan (http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7157458/bmw-m3)? M automobili, posebno stariji su velika retkost kod nas, a zbog regulacije na uvoz samo euro3 i novijih, su nemoguci za legalno carinjenje i registraciju kod nas. Bas steta, mada sa njim cu popricati kad budem radio servis. Link to post Share on other sites
Mr.BMW 0 Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 Vidjao sam ovaj e36 u Cupriji, bio je nesto mnogo spusten pre, sve u svemu lep primerak. :good: Link to post Share on other sites
Piske 0 Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 Što nisi odmah kupio M-a nego 325 ? Link to post Share on other sites
Stanković Jevrem 0 Posted February 4, 2016 Author Report Share Posted February 4, 2016 Što nisi odmah kupio M-a nego 325 ? Kakvo je to pitanje? Morao sam hitno da kupim auto zbog prirode posla, nisam imao vremena da cekam da se pojavi M i da ga onda vozim samo kada je lepo vreme/samo vikendom. M nije opcija za svakodnevni automobil, a trenutno imam precih stvari od kupovine drugog automobila. Link to post Share on other sites
Piske 0 Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 Zato sam i protiv svih M delova na ne-M autu. A kada budem kupovao sledeci auto - ako kupujem, kupujem M, ne pravim laznjaka. Najvise me odbija kad vidim M oznake na ne-M autu, ovde u Zr-u lik ima nov 420d Gran Coupe sa nalepljenim M4, mislim cemu to? A kada smo vec kod M-a, videh da mom majstoru stoji M3 iza radionice u odlicnom stanju (kupe, '95, estoril plava metalik boja, 6 brzina, S50B32 motor) ali ga ne vozi jer nema za registraciju. E pa sad, ako zena odobri i ako majstor bude popustljiv mozda i bude necega. :) Ovde si napisao da ćeš da pitaš majstora da ti proda M3 . A u poslednjem postu opet napišeš da trenutno imaš prečih stvari od kupovine drugog auta. Koliko oprečnih izjava u roku od 20 minuta. Pa napišeš opet da nisi mogao da čekaš da se pojavi M3 e36 u oglasima a ovaj gore navedeni je već najmanje 6 meseci u oglasima. Link to post Share on other sites
Stanković Jevrem 0 Posted February 4, 2016 Author Report Share Posted February 4, 2016 Imam precih stvari, da - ali ako majstor daje za neku prihvatljivu sumu, onda ne mogu to da propustim. Napisao sam da mi treba automobil za svaki dan a M-a je greota voziti po snegu, kisi, bljuzgi itd. Takodje, napisao sam da mi je auto bio potreban hitno, a hitno nisam mogao da skupim jos par hiljada evra potrebnih za kupovinu tog gorepostavljenog. Da sam sacekao par meseci uzeo bih ga, ali sta da se radi. :) Jel ja to osecam malo zavisti? Cemu to, cemu frustracija? Link to post Share on other sites
marko84 0 Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 A sto je greota voziti ga kad nije suncani prolecni dan? Sent from my D6603 using Tapatalk Link to post Share on other sites
Stanković Jevrem 0 Posted February 4, 2016 Author Report Share Posted February 4, 2016 Greota je kada zivis u stanu bez garaze i bez mogucnosti da ga sam detaljno operes kao i da ga skladistis na bezbedno mesto. Link to post Share on other sites
boris74 0 Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 Decko drzi panameru na parkingu ispred zgrade, auto je to rodjo, bude i prodje Link to post Share on other sites
Stanković Jevrem 0 Posted February 4, 2016 Author Report Share Posted February 4, 2016 Kako kome. :) Link to post Share on other sites
Piske 0 Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 Imam precih stvari, da - ali ako majstor daje za neku prihvatljivu sumu, onda ne mogu to da propustim. Napisao sam da mi treba automobil za svaki dan a M-a je greota voziti po snegu, kisi, bljuzgi itd. Takodje, napisao sam da mi je auto bio potreban hitno, a hitno nisam mogao da skupim jos par hiljada evra potrebnih za kupovinu tog gorepostavljenog. Da sam sacekao par meseci uzeo bih ga, ali sta da se radi. :) Jel ja to osecam malo zavisti? Cemu to, cemu frustracija? Prvo nisi još ni kupio M3 a ni sredio enterijer 325 što si prvo napisao da ćeš da uradiš i to komplet u skaju da bude. Ne razumem o kakvoj frustraciji govoriš . Pogledaj druge Bmw modele članova i komentare i videčeš da nema uopšte nigde ni malo zavisti a ni isfrustriranosti sa bilo čije strane. Da ima zavisti ne bi te savetovali da ne radiš eneterijer u skaju. Izvini al' nisam još upoznao nekoga koji toliko brzo menja mišljenje i daje izjave koje su u tolikoj suprotnosti jedna sa drugom. Srećna kupovina M3 i sređivanje 325 Link to post Share on other sites
Stanković Jevrem 0 Posted February 4, 2016 Author Report Share Posted February 4, 2016 Srećna kupovina M3 i sređivanje 325 Hvala. A za ostatak - forum je mesto za diskusiju a ne za zabadanje nosa u necije privatne stvari tipa: sto si kupio 325i a ne M3. Sto sam kupio e36 a ne f30? Sve je stvar licnog izbora i niko nema pravo da zalazi u to niti ja imam ikakvu obligaciju da se pravdam ikome! Tako mozemo u nedogled, npr. ko ima e36 M3 - zasto imas e36 a ne e92 M3, za tebe - zasto imas e36 320 a ne 325, ko ima panameru - zasto nemas turbo, ko ima turbo - zasto nemas turbo S itd. Sto se mene tice ja cu kupiti auto vise u mom stilu od 325i jer iskreno, postao mi je malo dosadan i treba mi nesto jace ali vreme ce pokazati sta, da li ce to biti M5, M3 ili nesto sasvim trece. Svakako, moj izbor je moja stvar i niko sem onih najblizih meni nema pravo da zalazi u to. Imam tek 22 godine i veruj mi, promenicu dosta toga. :) Link to post Share on other sites
boris74 0 Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 E neka si nam rekao Link to post Share on other sites
Dzoni 0 Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 Tako nam i treba kad se mesamo u tudja posla... :D Link to post Share on other sites
pontdom 0 Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 A sto je greota voziti ga kad nije suncani prolecni dan? Sent from my D6603 using Tapatalk zato sto kod nas , trenutno imas vise legalnih E30 M3 nego E36 M3 Link to post Share on other sites
Piske 0 Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 Hvala. A za ostatak - forum je mesto za diskusiju a ne za zabadanje nosa u necije privatne stvari tipa: sto si kupio 325i a ne M3. Sto sam kupio e36 a ne f30? Sve je stvar licnog izbora i niko nema pravo da zalazi u to niti ja imam ikakvu obligaciju da se pravdam ikome! Tako mozemo u nedogled, npr. ko ima e36 M3 - zasto imas e36 a ne e92 M3, za tebe - zasto imas e36 320 a ne 325, ko ima panameru - zasto nemas turbo, ko ima turbo - zasto nemas turbo S itd. Sto se mene tice ja cu kupiti auto vise u mom stilu od 325i jer iskreno, postao mi je malo dosadan i treba mi nesto jace ali vreme ce pokazati sta, da li ce to biti M5, M3 ili nesto sasvim trece. Svakako, moj izbor je moja stvar i niko sem onih najblizih meni nema pravo da zalazi u to. Imam tek 22 godine i veruj mi, promenicu dosta toga. :) Dečko forum je javan. Tako da bilo šta da napišeš podleže komentarima. Bilo pozitivnim ili negativnim, dopadalo se to tebi ili ne Link to post Share on other sites
Dzoni 0 Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 Poenta price je, bmw 2.5 je slab za njega a nema para za M3 i sad je covek u problemu, a niko od nas ne pokazuje ni malo razumevanja prema njemu... Link to post Share on other sites
Stanković Jevrem 0 Posted February 4, 2016 Author Report Share Posted February 4, 2016 Nije M3 nista preterano skup pa da se nema para, nije sve u novcu vec mogucnostima koriscenja i skladistenja, tj. kvalitetne ekspropriacije. Nije poenta kupiti nesto i gubiti novac jer to nesto propada kod tebe. Ne kupuje se takav auto da bi se sahranio, makar ja tako razmisljam. Link to post Share on other sites
Dzoni 0 Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 U potpunosti se slazem sa tobom... Link to post Share on other sites
Recommended Posts