Recommended Posts

U poslednjih mesec dana imam problem,auto odlicno pali,i vruc i hladan ,odlicno ide,ali se u poslednje vreme javlja problem uglavnom kada se zagreje,u viznji kao da zatrza kada se drzi konstantan manji gas,kada se gazi uglavnom nije primetno mozda po nekad kao da stucne,zamenio sam filter nafte i ocistio sito na pumpi,bilo je prljavo i cinimi se da je bilo ok par dana,pa je opet pocelo da zeza,desi se nekada na leru kao da stucne par puta pa se smiri.nema mehurica u crevima nema curenja,od kada sam zamenio vp pumpu pre dve godine prijavljuje mi gresku mengensteller error ali radilo je sve normalno,pre neki dan mi je na bordu ispisalo kada je zatrzalo fuel delivery system i ugasilo se za par sekundi i nije je vise vilo.kacio sam dijagnostiku bila je ta greska ali nije vuse prisutna,dizne su proverene pre par neweci sve je ok,ne dimi ni vruc ni hladan,moze li biti do goriva ili moze li se tako ponasa senzor radilice?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jel sipas na pumpi ili se snalazis? Sipao sam ranije u stila doduse neko "sumnjivo" gorivo. Tako me jebavao kao tebe i pisalo mi je na tabli water in fuel ili tako nesto. Onda sam sipao pun na NIS-ovoj pumpi, onaj g-drive dizel, taj je kao bolji. Posle par km se sredio sam. A u to vreme mi bila neka kriza pa je dosta na rezervi vozen, mozda i to ima veze. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nisam stigao,verovatno cu sitra mada sada trza povremeno.usput zna li neko zasto nece da izvuce ispod 20l goriva,kada je na 20 pocne pumpa da zuji i tera vazduh u creva,a kada sam uzeo auto izvlacio je dok se lampica upali

Share this post


Link to post
Share on other sites