Recommended Posts

Pozz ljudi...Juce kad se vracah kuci na ulazu u grad overim neki krater od rupe...prednja odmah pukla, stao sam posle 50 metara, a na zadnjoj izbio balon, doduse rekao bih ne veliki...Stavim rezervnu prednju I dodjem do vulkanizera, I covek kaze nema nista od ove prednje, previse isecena..Nadjem na oglasima prednju iste dimenzije I marke, skoro novu I porucim, I to je ok, problem resen, al sta cu sa zadnjom...Zadnje su prosle zime kupljene nove, imaju saru skoro 7mm, medjutim eto sta me snadje...Kako ga cenite, moze li s ovim balonom sa slike ona da tera, da li moze vulkanizer da je osigura nekako, ili da se manem toga??Inace trenutno najvise vozim na auto putu, zadnjih par meseci sam prelazio I po 6-7000 km-a, pa se mislim sta mi je ciniti...Dve gume kostale 50000...I sta sad? Ima li spasa ili da dresim kesu?

 

IMG-20190521-113236.jpg

Edited by ralle

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ako su "poprilicno" nove, kupi jednu novu i teraj. Ja sam tako uradio sa zadnjom kada sam je pocepao. Tu su negde iste milimetraze sada (mm gore dole). Ne verujem da je to bas toliki egzaktna nauka da 1mm igra neku ulogu. 

Sa balonom ne bi terao sigurno, to mi deluje kao da sranje u najavi da se desi. A po Marfiju, desice ti se kada ti najmanje bude trebalo :/ 

Share this post


Link to post
Share on other sites