pesimista

Members
 • Content Count

  248
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About pesimista

 • Rank
  bmw ucenik

Profile Information

 • Ime i prezime
  Aleksandar Pavlov
 • Automobil
  BMW E46 320D

Recent Profile Visitors

405 profile views
 1. pesimista

  F10 (Xdrive) nestabilnost

  Ne vozim Xdrive, ali koliko se sećam, pričano je na forumu da je neophodno imati sve četiri iste (identične) gume. Ovde je slučaj da su prednje i dalje neke runflat a zadnje nove standardne? Možda je baš to problem.
 2. pesimista

  BMW 3 E46 PREFACELIFT

  Ja sam upravo naručio sa Alija ovakvu gumu, sačekaću mesec dana pa javljam utiske. Ako ne budem zadovoljan, bacio sam samo petstotinak dinara. Imam utisak da 70% BMW E46 na koje sam bacio pogled ima problem sa tim torpedom; moj ima oštećenu tu gornju traku od dana kada sam ga kupio. Moguće je da pod određenim okolnostima voda može da ošteti neki električni deo, ali verujem da je to retkost. Da se dešava češće, sigurno bih i sam već imao neki problem. No valja to rešiti, a ovako ću biti pokusni kunić sa gumom sa Alija, pa možda i drugima pomogne.
 3. pesimista

  BMW 3 E46 PREFACELIFT

  I mislio sam da je o tome reč, imam isti problem, tj. taj gumeni deo koji se naslanja na šoferku je stradao. E sad čuo sam različita mišljenja, od ovog ovde iznetog do toga da voda svakako pronalazi put ispod, a da ta guma sprečava lišće, krupniju prašinu i slično da se nakupi u kanalima za odovd vode i da ih zapuši. Koliko je zaista bitno da ova guma bude ispravna (čitava)?
 4. pesimista

  BMW 3 E46 PREFACELIFT

  Šta je torpedo?
 5. pesimista

  Oglasi

  Ovaj sam već linkovao, ali me ne mrzi da ponovim. Ako se razmatra 3.0 dizel, mnogo bolja kupovina. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/14826506/bmw-330-individual-radulovic
 6. pesimista

  Oglasi

 7. pesimista

  Oglasi

  Ovo je ekstra, mislim da nazovem novog prodavca i tražim nagradu Danas je osvanuo isti taj auto, ali u Inđiji, samo sad nije 5500 evra već 9400 evra! https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/15228716/bmw-320-prava-kmvel-servis Jedino mi nije jasno gde je slikan i prvi put: ista je kuća i okruženje, ali je prvi put oglas bio u NS, a sad u Inđiji. Nije ni opis isti, sad je detaljniji, prošli put sam čak i sumnjao da je prodavcu srpski maternji jezik.
 8. pesimista

  Oglasi

  Nije u tome poenta; 2010. godište ne može da se nađe ispod 8000 evra, a ide i do 12000 evra. Cena je prosto neverovatno niska za taj model, zato sam postavio oglas i pitao šta to propuštam da primetim.
 9. pesimista

  Oglasi

  Šta ne uspevam da vidim ovde? Nije mi jasno zašto je ovako niska cena, a auto deluje dobro. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/15234651/bmw-320
 10. Shell pumpe sredom 30% popusta na originalno ulje, uvoznik Orbico. Litra 5W-30 izađe 840 dinara, nema povoljnije! Evde sam već o tome pisao:
 11. pesimista

  Oglasi

  Koliko sam razumeo, samo u SRS pod Equipment, pod tabom OPTIONS, deselektujem (odštikliram) "Seat occupancy recognition"?
 12. pesimista

  Oglasi

  Imam BMW scanner 1.4 i Inpu; čime mogu isključiti tu proveru? I kako?
 13. pesimista

  Oglasi

  Zna li neko za ovo: https://www.kupujemprodajem.com/Automobili-Delovi-i-alati/Auto-Airbagovi/BMW-e46-senzor-suvozacevog-sedista-73857887-oglas.htm?filter_id=110419535 Meni od dana kupovine sija ta sijalica za suvozačko sedište, nisam ni siguran šta bi se desilo sa vozačkim vazdušnim jastukom u slučaju udesa. Ugradio neko ili postoji bolje rešenje?
 14. pesimista

  Tip ulja

  Da odgovorim sam sebi, Orbico Shell Srbija ipak stoji iza ove ponude, što se vidi na Fb stranici Orbica:
 15. pesimista

  Tip ulja

  Sad se vratih sa Shelove pumpe u Novom Sadu, pogledao sam ponudu ulja. Shell Helix Ultra ECT C3 5W-30 je 1200 dinara, a svake srede je 30% popust na litarska i četvorolitarska pakovanja. U Siluxu to isto ulje 1552 dinara ( https://www.silux.rs/proizvodi/dodatna-oprema/motorna-ulja/4488242/motorno-ulje-shell-helix-ultra-ect-c3-5w30-1l ) Na Shelovoj pumpi sa popustom izađe 840 dinara. Zbunjuje me razlika, da li je moguće da su toliko različite cene? Tj. da li su Shellove pumpe kod nas zaista Shellove ili se samo tako zovu?