E46 318d.. 2005 god


Recommended Posts

Pri kvaru auta ispraznijo sam akumulator posle toga ne moze da se upali, auto ne moze da ocita ključ 🔧 ne prepoznaje konpijiter kod ključ Postavimo drugi konpijiter auto upali e sada posto E 46 uglavnom Euro 3 a moj auto je 2005 god zadnja serija E 46 u njemu je ugrađen motor Euro 4 i ne mogu da nađem nigde taj deo koji očitava ključ mislim polovan ili konpijiter... Jel zna neko ko to može da ima ili da zna neko rešenje da to popravim. 

 

Link to post
Share on other sites
20 minutes ago, somi92 said:

Mislio sam da si pogresno otkucao prvi put, ali onda jos 2 puta ponovis KONPIJITER, pa brate...

Sent from my EML-L29 using Tapatalk
 

Nisam bas razumeo ovu poruku. 

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Boban17 said:

Pri kvaru auta ispraznijo sam akumulator posle toga ne moze da se upali, auto ne moze da ocita ključ 🔧 ne prepoznaje kompjuter kod ključ Postavimo drugi kompjuter auto upali e sada posto E 46 uglavnom Euro 3 a moj auto je 2005 god zadnja serija E 46 u njemu je ugrađen motor Euro 4 i ne mogu da nađem nigde taj deo koji očitava ključ mislim polovan ili kompjuter

... Jel zna neko ko to može da ima ili da zna neko rešenje da to popravim. 

 

Link to post
Share on other sites

Ako kompjuter ne prepoznaje ključ, moguće je da treba ključ da se registruje ili da se ukodira ponovo. Ponovnu registraciju možeš i sam da odradiš, imaš klipova na YT, a da seukodinra ponovo mora Delta, Radulović, Stefanović. Ako je to problem.

Link to post
Share on other sites