Marko19 0 Posted December 30, 2020 Report Share Posted December 30, 2020 Imam jedno pitanje vezano za prilicno poznatu boljku E46 i E90 modela, a to je propadanje plastike koja naleze na sofersajbnu i pokriva motor brisaca. Na E46 ispuca i kruni se, a na E90 se odvoji od sofersajbne i napravi prolaz za kisu itd. Pricam o ovom delu: Na zapadu je sistem jednostavan, kupis celu novu plastiku (200$ original ili 100$ aftermarket) i zamenis. Medjutim postarina do Srbije za tako veliku stvar je astronomska i ulazis u troskove carinjenja itd, sto verovatno izadje na 300+ evra sto i nije bas razumljivo za tako nesto. Privremeno sam problem resio sa "navlakom gume" sa Aliexpressa, koja se kao lajsna navuce na postojecu losu, ali je to privremeno resenje i voleo bih da to resim trajno. Sta mi je ciniti u ovoj Balkanskoj zemlji? 😁 Link to post Share on other sites
NikNS 0 Posted December 30, 2020 Report Share Posted December 30, 2020 Pisao sam u mojoj temi za e46 o tome, 6400 din sam platio u Radulovicu deo i uzeo lepo montirao i evo vec skoro godinu dana nikakv problem Od tad ni staklo ne magli kad je hladno i kisovito. Torpedo je nas naziv za to tako da uzmi i miran si. Link to post Share on other sites
Marko19 0 Posted December 30, 2020 Author Report Share Posted December 30, 2020 Odlicno! Njima jedino nisam pisao od firmi koje valjaju BMW Delove misleci kako nece da se zezaju sa nasim oldtajmerima Hvala jos jednom! Link to post Share on other sites
NikNS 0 Posted December 30, 2020 Report Share Posted December 30, 2020 Taman posla, moj sam cekao 7 dana, posle par meseci uzimao jos jedan za drugi auto i imali su odmah na stanju. Jedino sto mozda budes morao da odneses avans ali rese ti to najmanji problem. Ima delova itekako i tako neki delovi za koje se veruje da su skupi uopste nisu ja uvek proverim prvo oem cenu :D Link to post Share on other sites
Nemanja-e36 0 Posted January 4, 2021 Report Share Posted January 4, 2021 (edited) @NikNS Brate cime da zalepim gornju gumu od soferke? Kod suvozaca mi se odlepilo tipa 2 3 cm i sad mi susti vazduh tu pa bi da zalepim necim ali ne znam sa cim smem... Edited January 4, 2021 by Nemanja-e36 Link to post Share on other sites
marko84 0 Posted January 4, 2021 Report Share Posted January 4, 2021 Čudna ideja, ali lepkom za šoferke?Sent from my M2007J3SG using Tapatalk Link to post Share on other sites
Recommended Posts