vranjin 0 Posted January 2, 2023 Report Share Posted January 2, 2023 (edited) Ne radi daljinski a metalni ključ izgubio. Rezervni je u autu. Baterija dobra. Problem je u autu ali ne mogu da udjem u auto. Znam da ima sajla emeegency pulling strip za gepek vrata ali ne znam gde je nji kako se koristi. Svaki savet dobrodošao, normalan savet . Srećna Nova Edited January 2, 2023 by vranjin Link to post Share on other sites
Sale-Sombor 0 Posted January 2, 2023 Report Share Posted January 2, 2023 Srecna Nova godina Meni jedino sto pada na pamet je da razbijes prozor, bar tih stakala moze da se nadje jeftino. Naravno ako nisu fabricki tamna ili tako nesto Link to post Share on other sites
Indorile 0 Posted January 2, 2023 Report Share Posted January 2, 2023 Ili to ili da nadjes obijaca nekog da ti otvori auto, tako je lik na kopaoniku pre koju godinu kada se zakljucao van auta. Link to post Share on other sites
vranjin 0 Posted January 3, 2023 Author Report Share Posted January 3, 2023 Na sreću, proradilo. Lep dan i verovatno se osušila vlaga. Sad predstoji kopanje po instalaciji 😁 Link to post Share on other sites
Indorile 0 Posted January 3, 2023 Report Share Posted January 3, 2023 Vadi taj rezervni iz auta dok jos mozes Link to post Share on other sites
vranjin 0 Posted January 3, 2023 Author Report Share Posted January 3, 2023 Ma u subotu sam se selio i rekoh u auto će biti najsigurniji . I za đavola sutradan otkaže daljinsko. Link to post Share on other sites
hermes 0 Posted January 4, 2023 Report Share Posted January 4, 2023 Jel to novi E61? Link to post Share on other sites
vranjin 0 Posted January 5, 2023 Author Report Share Posted January 5, 2023 On 1/4/2023 at 8:39 AM, hermes said: Jel to novi E61? Jeste, kupio proletos Od starog ni traga ni glasa Link to post Share on other sites
hermes 0 Posted January 12, 2023 Report Share Posted January 12, 2023 Nešto mi govori da ovaj ima minimum dvadesettri skrivena prekidača, elektronsku zaštitu i šiljke koji iskaču kroz sedište ako se dvaput unese pogrešna šifra u tajnu tastaturu na ručici menjača. Uzdravlje, i nek još bolje služi:) Link to post Share on other sites
Indorile 0 Posted January 12, 2023 Report Share Posted January 12, 2023 Komsija jedan stari je drzao kljuse ispod pedala na nekoj ladi tristacu cemu vec. Kaze covek da je bas slatko robijao. Link to post Share on other sites
Recommended Posts