vasa 0 Posted July 22, 2022 Report Share Posted July 22, 2022 On 6/29/2020 at 5:44 PM, Elvir said: Servis Katalinić kod Autokomande. Ljubazni i profesionalni. Za svaku preporuku! Rade i stare modele, E30,E34... zvao sam da pitam za pregled,javio se mehanicar valjda koji ne radi zakazivanje sa pricom "vidi batice ja ne radim za dzabe" sto mi je bilo odbojno pa sam zakazao u m performance pregled za nedelju dana pa cemo videti Link to post Share on other sites
Elvir 0 Posted August 6, 2022 Report Share Posted August 6, 2022 (edited) On 7/22/2022 at 3:09 PM, vasa said: zvao sam da pitam za pregled,javio se mehanicar valjda koji ne radi zakazivanje sa pricom "vidi batice ja ne radim za dzabe" sto mi je bilo odbojno pa sam zakazao u m performance pregled za nedelju dana pa cemo videti Čudi me. Ja sam imao dobra iskustva kod komunukacije i zakazivanja. Obicno komuniciriram sa deckom koji radi na prijemu i prodaji delova. Edited August 6, 2022 by Elvir Link to post Share on other sites
vasa 0 Posted August 6, 2022 Report Share Posted August 6, 2022 M performance mi je takodje otkazao pregled jer nemaju dovoljno radnika,odmori...jul i avugst treba izbegavati jer em nema ljudi em svi sredjuju kola pred more Link to post Share on other sites
N1kola 0 Posted June 18, 2023 Report Share Posted June 18, 2023 Motors Performance bili kod lastine autobuske sad su na altini vec 5,6 godina kod njih odrzavam za sad samo pohvale, uvek izasli u susret maksimalno. Iz mog iskustva iskrena preporuka za njih Link to post Share on other sites
Recommended Posts