Ljilja 0 Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 Ako su nas vodali vamo-tamo.... Ako su nas drali.... Ako su kod nas fusherisali.... Dok konacno nismo odradili nesto sa cim smo bili zadovoljni .... Ne moraju i drugi da prodju isti put :lol: Pokrecemo ponovo Temu sa preporukama..."Servisi i prodavnice za pohvalu" ;) Link to post Share on other sites
stojevski 0 Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 bmw servis,nalazi se na banstolu,za one koi neznaju to je izmedju indjije i novog sada. covek je meni radio auto i jako sam zadovoljan-i sto mi se svidja jako je pedantan a nije skup i odradi posao kad kaze,a ne kao neki. evo i broja 065/8451404 Milan znam i dosta ljudi koji odrzavaju auto kod njega,znaci lik je provereno odlican. Link to post Share on other sites
amihabps 0 Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Moze li broj od servisa BMW BATA? Ili ako ima jos neko dobru preporuku za dobar servis u Beogradu? Link to post Share on other sites
Ljilja 0 Posted April 29, 2009 Author Report Share Posted April 29, 2009 BMW BATA servis 011 3429 803 Link to post Share on other sites
Iga 0 Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Ispade da u Beogradu niko ne odrzava auto.... Link to post Share on other sites
bojpav 0 Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 BMW Servis Rajko, Peke Pavlovica, Vozdovac. Brza usluga, originalni delovi, veliki ljubitelji BMW-a... Link to post Share on other sites
staf 0 Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 BMW Servis Rajko, Peke Pavlovica, Vozdovac. Brza usluga, originalni delovi, veliki ljubitelji BMW-a...neki kontakt? Link to post Share on other sites
staf 0 Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 da li neko ima mozda kontakt telefon servisa Katanic blizu auto komande... Link to post Share on other sites
NikolaV 0 Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 preskup je ! Link to post Share on other sites
bojpav 0 Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 neki kontakt? Ovoti je br. od glavnog majstora, a ujedno i vlasnika garaze: 063/289-926 Brana Link to post Share on other sites
Ljilja 0 Posted June 13, 2009 Author Report Share Posted June 13, 2009 da li neko ima mozda kontakt telefon servisa Katanic blizu auto komande... ne bih ga preporucila Link to post Share on other sites
staf 0 Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 o5 ja ;) treba hitno inf u vezi autoservisa Miki na Dusanovcu,posto bi vozio jedan auto tamo na dijagnostiku.....ako neko ima iskustva neka se sto pre javi!!! http://www.autoservismiki.rs/Redovni%20servisi%20-%20BMW.htm Link to post Share on other sites
Baja325 0 Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 o5 ja :) treba hitno inf u vezi autoservisa Miki na Dusanovcu,posto bi vozio jedan auto tamo na dijagnostiku.....ako neko ima iskustva neka se sto pre javi!!! http://www.autoservismiki.rs/Redovni%20servisi%20-%20BMW.htm Eeee bas mi drago sto pitas za Mikija... ;) i ja imam jedno pitanje, a moje pitanje ce vam ujedno i dati odgovor sto se tice servisa Miki... pre recimo god i po, kupio sam ovaj moj 325i, inace moja prva Bembara..i odvezem je na servis, kod Mikija, da se dovede u red.. -zamena kompletnnog kvacila,ceo set znaci.. -novi step motor -nove svecice -nove one gumene navlake u kojima stoje svecice (ne mogu da se setim kako se zovu strucno :lol: ), jer je trokirao na manjim obrtajima ( one su resile taj problem) -falio sensor na prednjem tocku za abs, znaci i novi senzor.. +ruke za sve to... to me je izaslo 116 soma :) :preved: :dance3: ovde cu napomenuti da je to bio period u kom je euro bio recimooo, ne mogu tacno da se setim, ali oko 75-80 MAX e pa ono sto mene jako zanima vec god i po je, JESU ME ODRALI ILI STAAAA???? izvinjavam se za malo za off... Link to post Share on other sites
Iga 0 Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Kao laik bih rekao da su te odvalili.... Link to post Share on other sites
RASA 0 Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Kao laik bih rekao da su te odvalili.... Ma brate na Altini u Zemunu ulica Vojni put 577/b blok 2 lik radi samo nemce ali najvise bmw nije skup radi kvalitetno ima dijagnostiku nemam reci! Link to post Share on other sites
julije 0 Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 pa taj miki je bezobrazan do bola,ta cena je strasna a od puno ljudi sam cuo da je taj miki svastar radi 5 ili 6 marki automobila tako da tu ne treba ni ici,ja preporucujem tiku nije los a nije ni skup,samo ne treba ici za sitnicu kod njega nego kad ti se nakupi sto vise onda su cene ok Link to post Share on other sites
brankobog 0 Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 pa taj miki je bezobrazan do bola,ta cena je strasna a od puno ljudi sam cuo da je taj miki svastar radi 5 ili 6 marki automobila tako da tu ne treba ni ici,ja preporucujem tiku nije los a nije ni skup,samo ne treba ici za sitnicu kod njega nego kad ti se nakupi sto vise onda su cene ok ne znam, ja sam super prosao kod mikija, jako su prijatni i profesionalni. Imao sam do duse manji problem, sipao sam pogresno gorivo u rezervoar :thumbsup: cela intervencija je trajala oko sat vremena, za to vreme su izvadili zadnja sedista, razmonitrali i skinuli rezervoar, ispustili gorivo, vratili ga nazad i sipali 20 litara dizela (uz racun sa pumpe). Sve me je to kostalo 3.000 + 2.000 gorivo, a u delti su mi trazili 10.000 Link to post Share on other sites
Nacy 0 Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 neki kontakt? Taj BMW servis se sada zove Radić,telefon je 011/288-333-1 a onaj mobilni je broj vlasnika.Nalazi se u ulici Peke Pavlovića 35 a za one koji ne znaju kako da dodju to je kada se ide trasom autobusa 26 iz grada ka centralnom groblju i kada predjete Dusanovacki most posle nekih 500m videcete taj servis. Link to post Share on other sites
brankobog 0 Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 a jel ima neko bilo kakva iskustva sa Aloneom??? Link to post Share on other sites
Iga 0 Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Alone ti je u SERVISI ZA IZBEGAVANJE... Link to post Share on other sites
milos525 0 Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 Za sve sve sto vas interesuje oko vaseg bmw-a mozete pitati Zokija ( BMW KLINIK) sa foruma. Savet nista ne kosta, a moze dosta da pomogne! Link to post Share on other sites
[kick] 0 Posted December 31, 2009 Report Share Posted December 31, 2009 I ja sam zadovoljan kako mi je klinik ubacio 3.5 i svakog kog sam poslao kod njega je bio zadovoljan. Link to post Share on other sites
Ljilja 0 Posted February 13, 2010 Author Report Share Posted February 13, 2010 E, da…zaboravila sam, a podsetio me je momak sa foruma, ne znam da li jos uvek radi, nisam bla godinu dana: Branko, mehanicar iz Alone-a u Zemunu… Hitar i vredan tip, u guzvi ali vas pazljivo slusa, prihvata reklamacije koje se ne naplacuju, meni deluje pouzdano….. Link to post Share on other sites
BMW Shone 0 Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Ja svoj 518i odrzavam kod Alone-a i moram priznati da sam zadovoljan! Prema meni su korektni! Ima i bmw tode,mislim da se tako zove, on je radio kod Alone-a,sada je otvorio servis u Zemunu Cara Dusana negde na pocetku. Kazu da je dobar majstor! Evo broja 063/333-171 Link to post Share on other sites
Detritus 0 Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 pa ubaci kontakt... Bilo mi glupo, a nisam ni znao da li je dozvoljeno. Decko je bolesno pedantan. Uostalom ko bude otisao uverice se i sam. 064/111-38-52 Moca iz Kumodraza, Beograd Link to post Share on other sites
Recommended Posts