Elvir

Members
 • Content Count

  666
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Elvir

 • Rank
  bmw znalac
 • Birthday 09/09/1979

Profile Information

 • Ime i prezime
  Bunjuel
 • Lokacija
  Beograd
 • Automobil
  BMW e30 1.8i

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Elvir

  Oglasi

  Ja kada bih imao para da biram izmedju GTR-a i M5, odabrao bih M5 E60 varijantu. Iako sam svestan da je sporiji u odnosu na GTR-a, zvuk V10 motora je nesto sto bi presudilo u korist BMW-a.
 2. Elvir

  Oglasi

  10w60 nije na visokoturazne motore proizvedene od 2007 godine pa na dalje u turbo varijantama. To vazi i za GTR-a , Porsche-a...Ako pogledas preporuku za bilo koji M model u poslednjih 10-tak godina, niko ne preporucuje tako gusto ulje.
 3. Elvir

  Oglasi

  Ovo je naravno samo mit, kako za GTR-a ili M modele idu neka specijalna motorna ulja... A ustvari idu standarndo dostupna ulja u svakoj zemlji i uobicajene gradacije : 0w30, 0w40, 5w30...
 4. Elvir

  e36 318i

  Nije mogao bas odmah da prokuva bez spontanog dizanja temperature. Morao si u toku voznje da primetes kazaljku temperature koja odlazi u desno. Cim dodje do one prve crte od polovine, auto se zaustavlja i pristupa se vizuelnom mogucem uzroku problema. Koji si antifriz imao u sistemu u razmeri sa vodom pre kljucanja/curenja vode na crevo ? Neverovatno mi je da je prokuvao tako lako...
 5. Elvir

  Lanac na b47

  Kako sam zakljucio ,preventivno treba skratiti uljni interval, sipati sto kvalitetnije ulje, montirati original filtere i uzivaj...!
 6. Elvir

  BMW E30

  I moja je kocka je sa mehaničkim šiberom koji je zaglavio. Nisam imao strpljenja da sa bavim time, jer podrazumeva skidanje neba. Plus, cureo mi je kada pada kiša. Uzeo sam fino silikon i zatvorio šiber i Bog da me vidi.
 7. Elvir

  COC dokument

  S obzirom da je auto 2000-to godište, on i treba da bude Euro 3. Ne kapiram šta ti uopše traže ??
 8. Elvir

  CDV - Clutch Delay Valve na BMW automobilima

  Voze i Japanci.
 9. Elvir

  Oglasi

  Pravih 240k i uredno odrzavanih ne mora biti bauk. Veci problem moze biti upravo tih 100-120k na satu uz opasku nov, nov...
 10. Elvir

  e36 318i

  Prema EPC katalogu, verzija samo ABS ima dve prednje cevi i samo jednu cev za nazad i koja se dalje račva na zadnje točkove kao kod tebe. Druga verzija je ABS/ASC opcija i koja ima svaku cev posebno. Pozdravi tog majstora puno...
 11. Elvir

  E46 N42 PALJENJE

  Čitajući strane forume, jedan od problema te vrste može biti i O2 senzor.
 12. Elvir

  e36 318i

  Ako me secanje dobro sluzi , jel si ti ranije postovao kako oko kocnica radis sam ? Ako jesi, mislim da bi zbog svoje bezbednosti trebao da posetis servis, da oni to iskontrolisu i potrebi odrade sta treba. Mani se secenja opruga, ukrasa na auspuhu i slicno. Ulazi novac i energiju u ono sto je osnovna potreba na autu i njegovu opstu ispravnost. Ne shvati ovo kao kritiku, vec cisto kao dobronamerni savet.
 13. Elvir

  Servisi za pohvalu

  Servis Katalinić kod Autokomande. Ljubazni i profesionalni. Za svaku preporuku! Rade i stare modele, E30,E34...
 14. Elvir

  E30 318i

  Kocka je zakon!
 15. Elvir

  Oglasi

  This. Za većinu ovavkih tragedija, uzrok je brzina. Pri nekoj razumnoj brzini, veće su šanse da ishod eventualne nesreće bude manje tragičan.