Elvir

Members
 • Content count

  460
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Elvir

 • Rank
  bmw ucenik
 • Birthday 09/09/1979

Profile Information

 • Ime i prezime
  Bunjuel
 • Lokacija
  Beograd
 • Automobil
  BMW e30 1.8i

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Elvir

  E30 Limarija

  Limarija je gotova. Tek kad rasklopis sve, vidis kolika je propast. Sav je bio truo! Sada se radi priprema za komplet farbanje. Ima malo posla i oko sibera. Krajem novembra se nadam gotovom autu.
 2. Elvir

  1989 E30 320i

  Kapiram. Ali onda opet drkanje sa vracanjem tablice, novom registracijom, salteri, MUP... Nije mi frka i ako je dzabe registrovan tih nekoliko meseci ali mi je krivo jel sam 100% siguran da taj posao nije za tako dug period. Posao jeste velik, toga sam svestan ali uz neki intezivniji rad, moze se posao privesti kraju, pa neka bude i za dva meseca.
 3. Elvir

  1989 E30 320i

  Definitvno cu morati za koji dan da pocnem da napusavam limara. Nemam obicaj da se svadjam ali ovo prevazilazi sve mere. Sada se priprema za farbanje pretvorilo u vecnost...Daj Boze da auto ne ode i u 4-ti mesec radova.
 4. Elvir

  BMW e34 prvo paljenje

  Cek jesi resio problem sa drugim protokomerom ? Nov / polovan ?
 5. Elvir

  1989 E30 320i

  Prodavnice su TIP TOP karoserija, 060/151-8008. Covek se zove Igor. Tu sam uzeo krila za kocku. Dobro se uklopila. Rubove i sajtne preko Golasa i Siluxa. Takodje je sve uklopilo bez vecih problema. Tako mi bar limar kaze.
 6. Elvir

  1989 E30 320i

  Krila preko oglasa/ neka prodavnice karoserije. Sajtne i rubove preko Silux-a. Sve se ok uklopilo. Ovo pitam čisto informativno, jer imam utisak da me limar zavlači sa rokom radova. Ulazi uskoro u treći mesec, a nije ni do kraja izvareno sve ovo nabrojano. A gde je još priprema za farbanje...
 7. Elvir

  1989 E30 320i

  Kopije su. Probane su i ok su legle. Druze, znaci 2 meseca je i vise nego dovoljno za ceo posao koji sam nabrojao? Ne radim ja, vec profesionalni limar.
 8. Elvir

  1989 E30 320i

  Evo recimo konkretno, koliko bi vremena trebalo da se okrpe zadnji kosevi, dzepovi, zavare gotovi kupljeni zadnji rubovi, postave obe nove kupljene sajtne, popravi onaj prostor za dizalicu, napred levo i desno. Oba krila su takodje nova. Racunam da tu ne treba puno vremena jer se postavljaju na srafove. Naravno, nakon toga ceo auto da se ofarba. Podrazumevam da se covek posveti autu svaki dan. Da li je recimo dva meseca dovoljno ?
 9. Elvir

  1989 E30 320i

  Momci, imam jedno pitanje. Ima veze i sa doticnom temom. Koliko odprilike, vremenski traje kompletna restaruacija limarije u ovom slucaju na kocki, sa komplet farbanjem auta ? Naravno, da se na autu radi svaki dan. Znaci sve, kosevi, krila, sajtne, rubovi, dzepovi...
 10. Elvir

  Oglasi

  E taj film neces gledati.
 11. Elvir

  e39 pozdrav

  Ja sam moju kocku oterao na restauraciju limarije. Obe sajtne, deo patosa, dzepovi, oba krila, sva 4 kosa, troje vrata..i na kralju pada profesionalno farbanje celog auta. Posao da se useres i daj Boze da bude zavrseno do novembra. Ali nije mi zao! Hocu kocku da teram i narednih bar 5 godina ako ne i vise... Kada se ceo saobracaj vine u nebo kao sto Vucic predlaze...ja cu ostati na zemlji u kocki.
 12. Elvir

  e39 pozdrav

  Ako je na toj 39-tki dobra mehanika, dobar motor/menjac/diff...koliko moze da kosta da se rese navedeni limarski problemi? Rubovi, sajtne se mogu naci i u aftermarketu. Kada se dobro zastite, mogu solidno da sluze. Tu ne racunam potrosne delove koji se opet, mogu naci povoljno.
 13. Elvir

  e39 pozdrav

  Ovo me podsetilo na jednu anegdotu, kada je bila prezentacija i8 na sajmu. Svi se dive takvom eksluzivnom novitetu, a sabcanin se smeje iz prikrajka: " E da ste vi meni zivi i zdravi, ja sam ovo uveliko rasturio... "
 14. @FILIP-M3 Samo se jos kod nas gleda broj motora. U Evropi se motor tretira kao zamenski deo. Recimo, u Hrvatskoj samo se uporedi broj sasije prema plocici na karoseriji I to je sve. Ta vestacenja motora sluze da bi birokratija uzimala jos para. Setite se samo tablica i spornih slova, saobracajne dozvole...