Elvir

Members
 • Content Count

  467
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Elvir

 • Rank
  bmw ucenik
 • Birthday 09/09/1979

Profile Information

 • Ime i prezime
  Bunjuel
 • Lokacija
  Beograd
 • Automobil
  BMW e30 1.8i

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Elvir

  Oglasi

  Dzabe! Cak i da se ulozi u popravku menjaca.
 2. Elvir

  Oglasi

  U startu mirise na neki problem oko atesta/registracije. Brigo moja predji na drugoga...
 3. Elvir

  Pomoc oko kupovine BMW-a 5

  Znam, ali problem su razne prevare kod nas. Eto platim ga iznad proseka, a on realno ne vredi toliko. Jel kako da znam da nema neku skrivenu manu koja mi posle zadaje glavobolje. Naravno, sve se da popraviti ali to onda nije to... Cak da li mu je i kilometraza originalna. Ne tvrdim da ne postoje posteni prodavci kod nas, sa realnim primercima jako dobrih auta ali su jako retki. Kod starih modela, vidim da takva opcija postaje sve popularnija u svetu. Nadje se neki model za malo para koji je u voznom stanju, tipa E34, restaruira se i koristi za daily dugo godina. Cak i i da se nesto pokvari, daleko se jednostavnije i jeftinije sanira.
 4. Elvir

  Pomoc oko kupovine BMW-a 5

  Da li se danas isplati da covek nadje neki stari i provereni model BMW-a,(E30,E36,E46,E34...) restaurira ga za sebe i uziva u voznji ? Imam utisak da ce sa takvim autom, imati daleko manje glavobolje nego da kupi nesto novije : E90/E60/F30...
 5. Elvir

  akumulator za e46 320d

  Nek proba zimi sa Totalom Diesel 10w40.
 6. Elvir

  Voznja uz brdo, hladan motor

  Nemas potrebe da se sekiras da mozes nesto nauditi motoru. Ujutru kada je mraz, pusti motor da odradi u leru oko minut i kreni. Vozi umereno i ne brini brigu. Rizicno bi jedino bilo da dohvatis da turiras auto u crveno dok je hladan ali to naravno neces raditi.
 7. Elvir

  E30 Limarija

  Limarija je gotova. Tek kad rasklopis sve, vidis kolika je propast. Sav je bio truo! Sada se radi priprema za komplet farbanje. Ima malo posla i oko sibera. Krajem novembra se nadam gotovom autu.
 8. Elvir

  1989 E30 320i

  Kapiram. Ali onda opet drkanje sa vracanjem tablice, novom registracijom, salteri, MUP... Nije mi frka i ako je dzabe registrovan tih nekoliko meseci ali mi je krivo jel sam 100% siguran da taj posao nije za tako dug period. Posao jeste velik, toga sam svestan ali uz neki intezivniji rad, moze se posao privesti kraju, pa neka bude i za dva meseca.
 9. Elvir

  1989 E30 320i

  Definitvno cu morati za koji dan da pocnem da napusavam limara. Nemam obicaj da se svadjam ali ovo prevazilazi sve mere. Sada se priprema za farbanje pretvorilo u vecnost...Daj Boze da auto ne ode i u 4-ti mesec radova.
 10. Elvir

  BMW e34 prvo paljenje

  Cek jesi resio problem sa drugim protokomerom ? Nov / polovan ?
 11. Elvir

  1989 E30 320i

  Prodavnice su TIP TOP karoserija, 060/151-8008. Covek se zove Igor. Tu sam uzeo krila za kocku. Dobro se uklopila. Rubove i sajtne preko Golasa i Siluxa. Takodje je sve uklopilo bez vecih problema. Tako mi bar limar kaze.
 12. Elvir

  1989 E30 320i

  Krila preko oglasa/ neka prodavnice karoserije. Sajtne i rubove preko Silux-a. Sve se ok uklopilo. Ovo pitam čisto informativno, jer imam utisak da me limar zavlači sa rokom radova. Ulazi uskoro u treći mesec, a nije ni do kraja izvareno sve ovo nabrojano. A gde je još priprema za farbanje...
 13. Elvir

  1989 E30 320i

  Kopije su. Probane su i ok su legle. Druze, znaci 2 meseca je i vise nego dovoljno za ceo posao koji sam nabrojao? Ne radim ja, vec profesionalni limar.
 14. Elvir

  1989 E30 320i

  Evo recimo konkretno, koliko bi vremena trebalo da se okrpe zadnji kosevi, dzepovi, zavare gotovi kupljeni zadnji rubovi, postave obe nove kupljene sajtne, popravi onaj prostor za dizalicu, napred levo i desno. Oba krila su takodje nova. Racunam da tu ne treba puno vremena jer se postavljaju na srafove. Naravno, nakon toga ceo auto da se ofarba. Podrazumevam da se covek posveti autu svaki dan. Da li je recimo dva meseca dovoljno ?