NGGORCHE

Members
  • Content Count

    166
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by NGGORCHE

  1. Hhahaha!! Morao je da popušta da te ne stignemo. [emoji3][emoji3][emoji3]
  2. Unutar samog kucista. Izmedju potenciometra (plovka) i konektora na kucistu ima dve zice. Obicno ih isparenja od goriva pojedu i prekinu se. Dakle, kuciste napolje i provera tih zica. Jedino sto ih ima i levo i desno. Jbg... Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. E36 ima dva plovka. Jedan je zajedno sa pumpom iza suvozaca a drugi je iza vozaca. Obicno izgubi kontakt na zici koja je izmedju samog plovka i konektora. 1h zanimacije sa lemilicom i stvar resena. Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. Pre neki dan sam bio na tehničkom i rekli su mi da dugo nisu videli neki auto koji ima ovako veliku kočionu silu. Inače je isto E36 318is. Samo dobro održavanje celog kočionog sistema i sve je full. Ja tu ne bi ništa dir'o, pa ni zbog šminke. [emoji846] Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Mozda je ispao neki konektor. Skini tablu i proveri sam..
  6. Proka jos uvek radi i odlican je. Bar ja imam takvo iskustvo. Inace je na Trosarini. Ove ostale ne znam.
  7. Da. Na autobanu u germanskoj republici. Ovde kod nas mozes samo glavu da izgubis.
  8. Slazem se potpuno. Ja samo iz navike na 140. Nista drugo. Zapravo, vise volim lagano da uzivam u voznji nego da se cimam na svako preticanje ludih turcina. Nisam siledzija na autoputu... Da me ne shvatite pogresno. ;-)
  9. Nisam ni mislio na jurcanje. Na autoputu sam stalno i uvek mi je prosek 140 km/h. Sa tom brzinom i pauzom za kafu i dorucak taman smanjujes prosecno vreme. Inace drzim uvek na 140 jer mi je jedan serif iz presretaca rekao da tu tolerisu.
  10. Znaci uskoro obavezno stajanje na kafu i dorucak zbog nadoknade vremena. :-D
  11. Cuju se hidropodizaci. Ono je protokomer. Pravilno MAF Senzor.
  12. Moze sigurno. Ja cu kod mene i da probam na e36.
  13. Ma nisam jos. Zaglavio sam se sa poslom ovih dana. Trebalo bi sledeceg vikenda... Javljam.
  14. Ima ih i kod Auto Cige u cartoon city-u. Dzabana su...
  15. Uzmite opruge od lamele... ja ih montiram ovih dana i javljam rezultat.
  16. Zasto ne probas to da prepakujes? Odnosno da skines konektor sa tvog starog i namontiras na taj novi. Naravno mislim na konektor na samom cd uredjaju. Ukoliko je velicina ista... Garant moze.
  17. To je ventil ler gasa. Ima sto naziva ali mu je funkcija da propusta manje ili vise vazduha pa da samim tim radi u leru na onoliko obrtaja koliko mu je potrebno. Tu ti falsira i zato imas problema. Zameni ga. Nije skup. Kupi obavezno nov.
  18. Ma ne odvrce se ni njemu... nego dobije malo lufta kad izbije gumicu pa je "labav". Moze da bude regulator a moze i bakarni podmetac a moze i gumica... Mozda se i sliva od nekud pa ti mislis da je tu.
  19. Ne valja ti regulator pritiska ulja. Nalazi se na samoj pumpi. Ili je zapusen ili je oprugica pukla. Imao sam isti problem sa gliserom. Cim dodam gas odmah izbije filter. Rasturi pumpu i videces gde je problem.
  20. Nije ni zadnja vuca, vec je zadnji pogon ;-)
  21. Nalazi se iza kasete kod suvozacevih nogu. U pitanji je CK modul (check control). Taj modul nemas ako na tabli ne mozes da uradis check contro dok auto palis, tj. ako ti na tabli ne svetli ta lampica (check control).
  22. Bila neka nadrkana debela zenetina.
  23. Meni u Nisu trazili da dodje licno predhodni vlasnik i ako sam imao ovlascenje da mogu i da odjavljujem i da registrujem itd... Ocigledno da zavisi od lika koji radi pa kako on odluci ili misli da treba. Zato smo i otisli u rac krasni.
  24. Dole levo ispod volana. Kod potencimetra za stelovanje visine farova.