Konzul

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Konzul

 • Rank
  bmw pocetnik
 • Birthday 03/13/1954

Profile Information

 • Ime i prezime
  D T
 • Lokacija
  Novi Sad
 • Automobil
  F10 520d 2010.g..

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Konzul

  F10 520d pranje motora

  Planiram da, prilikom pranja auta, sam obavim i lagano pranje motora na f10 520d, dakle samo od prasine odozgo, cisto radi estetike. Gde mu je kompjuter, da li treba posebno zastititi neki deo, neki poseban savet, iskustva. Pozz, tnx.
 2. Konzul

  Oglasi

  Plus folije na staklima, koje treba skinuti za registraciju. Po meni - zaobici ili ponuditi 1100e! I tada macka u dzaku!
 3. Konzul

  Ugradnja kamere na f10 520d

  Znaci da dignem ruke od te ideje. Steta.
 4. Koliki je trosak zamene ulja i filtera na automatskom menjacu, f10 520d 2010te? Neka sugestija za ovo, za servis u NSadu. Jel ima neko u NS da se bas bavi bmw automatskim menjacima?
 5. Konzul

  Moj prvi BMW

  Odlicna kupovina. Jednom kad se naviknete na bmw tesko ce vam se svidjati neki drugi. To je auto napravljen da zadovolji vozaca. Neka je sa srecom.
 6. Autonivelacija ok, ali stelovanje po visini (gore dole) i po horizontali (levo desno) svakog fara - gde su srafovi za to? Auto nivelacija reaguje na opterecenje vozila i na voznju po uzbrdici i nizbrdici i automatski nivelise snop, ili ga spusta ili ga dize. Ali farovi moraju da se podese da bacaju jednako i tacno gde treba.
 7. Konzul

  F10 zadnja kamera

  Za f10 520d 2010.g. sa velikom navigacijom ugradio bih zadnju kameru. Molim sugestije za gde kupiti i gde ugraditi u NSadu ili Bgd, neko ko zna da to spoji da radi kako je fabrika predvidela.
 8. Poz, Kako se podesavaju farovi na f10 520d 2010.g. ? Levi far je malo visi pa bi ga rado sam spustio. Nekad su bia dva dugmeta za podesavanje po horizonati i po vertikali. Da li svi f10 imaju autonivelaciju farova i da li svi prate okretanje volana u krivini?
 9. Moj f10 520d 2010 nema one male zvucnike kod retrovizora, varovatno je takav paket, samo ima ukrasna plastika.Verovatno jos nesto nedostaje za neki visi kvalitetniji muzicki paket - sta sve nedostaje, ako znate molim navedite. Kako i gde nabaviti zvucnike i gde ih ugraditi, naravno treba i plastika da bude drugacija! Neke ideje i sugestije za ugradnju i kupovinu u NSad ili Bgd.
 10. Konzul

  Ugradnja kamere na f10 520d

  Cim je taj u City Pro Car cuo da kamera treba da se poveze na ekran navigacije, kaze trebaju originalni delovi, moduli, ergo preskupo i ne rade!
 11. Konzul

  Ugradnja kamere na f10 520d

  Pa to zvuci odlicno, pogledacu sajt i nazvacu da pitam za cenu. Tnx. Sad zvao, ne rade to! http://cityprocar.rs/auto-delovi/
 12. Konzul

  Ugradnja kamere na f10 520d

  Jel ima neki servis koji se ozbiljno bavi ugradnjom kamera na F10 - da ima kamere i da ih poveze i aktivira tako da pokazuju sve sto je predvidjeno na fabrickom ekranu. Zanima me Nvi Sad ili Beograd. Drugo, f10 koji imam nema one male zvucnike u uglovima kod retrovizora. Neka sugestija opet za majstora u NSadu koji zna da nabavi te zvucnike, zameni plastiku i ugradi zvucnike. Ocigledno da nije taj paket koji ukljucuje te male zvucnike. Da li pored njih jos nesto nedostaje za dobar zvuk, a sto nije deo tog paketa koji je ugradjen?
 13. Konzul

  Kupovina Bmw 520d F10/saveti/preporuke

  Mene ne zanima da cipujem belgijanca, nego da ga vratim na fabrickih 184ks! Kako se to radi? Ko to radi? Da li je muguce?
 14. Konzul

  Kupovina Bmw 520d F10/saveti/preporuke

  Da li neko radi vracanje ovih 'belgijanaca' na standardnih 184ks? Prepostavljam da je sve samo softverski smanjeno i da se mozda moze tako i vratiti na 184ks! Sta mislite, molim malo komentara! Koliko je o izvoljiva ili rizicna operacija? Jel neko do sada uradio, kakva su iskustva? Koji servis bi preporucili samo za tu operaciju 163ks na 184ks?
 15. Konzul

  e53 X5 3.0d

  Bogami detaljna reparacija, svaka cast!