alaza

Members
  • Content Count

    126
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by alaza

  1. Pa ti na sajt prosvete pa drzi casove predavanja, a ovo je sajt o automobilima i mislim da ako je bilo ko, slucajno ili namerno pogresio slovo ili bilo sta drugo u svom post-u ne treba pametovati i drzati predavanja. A, druga stvar, vozio sam auto kada si ti mastao o vozackoj i to bas takav auto koji imas u profilu, to mi je bio prvi auto. Ziv covek pa gresi i gresce celog zivota :2u4pvecna8: @necam3 Mislim da je svima ovde na forumu zelja da probaju krug na stazi u Nürburgring :lol:
  2. Mislim da je ne bitno da li je w ili v, jer kada vlasti u Srbiji ne vode racuna o pismu zasto bi i svi mi?! Kada budu odradjene nove tablice za putnicka vozila pored cirilice imaces i 3 slova latinice!!!!!!!!!!!!! ;) To mu dodje od svega po malo u korak sa svetom :) :good: :lol:
  3. To su 2 razlicita motora u 2 razlicite marke automobila bez obzira sto je w12 motor. Da sam stavio klip od ferarija onda bi se moglo parirati sa lambordzinijem. Mogao sam staviti klip gde CSI-a i sa remusima, KN-vima i ostalim po meni glupostima koja se mogu staviti na auto da bi se dobijao zvuk kao lambordziniju i sl., a ovako se cuje fabricki zvuk CSI-a sto je po meni mnogo kulturnije. U svakom slucaju je stvar sta ko voli A i ta policijska sirena, muka mi je od nje kad je cujem ;)
  4. Isao danas da gledam belu tehniku i kaze mi prodavac da ce u toku ove godine uvesti ekolosku taksu na belu tehniku, mislim da rece 40 dinara po kilogramu!
  5. alaza

    BMW M5 F10

    Taj motor ne trpi nase gorivo :thumbsup: ;) :dance3: :dance3: jedino plin, a ni on nije nesto kvalitetan :dance3: :dance3: :dance3: :dance3:
  6. Lep, mada mi se cini da je zadnja svetlosna grupa kao kod audija 5.
  7. alaza

    M5 hurricane

    Ne moze se bez devojcica, 2 ih imam u kuci :) :preved: , a i tehnicki problemi :preved: , od skoro adsl :preved:
  8. alaza

    M5 hurricane

    :preved: :preved: :)
  9. s`neba pa u rebra, bum bum, :) nije tesko biti fin, :) dobrodosao, lepa trica
  10. alaza

    M5 hurricane

    http://auto.blog.rs/blog/auto/tuning/2008/...stigao-360-km-h Odlican 5!! :)
  11. he he, stigla evropa kod nas, nema vise ku*cenja sa brzinom!
  12. Sve FAME prave snimak i to se prosledjuje sudiji za prekrsaje da bi on dalje odlucivao o sudbini onog ko je napravio prekrsaj :wub:
  13. FAMA se sama pali kada je uperi saobracajac odnosno registruje sve brzine preko 65km i moze fotografisati par vozila u nizu. Kazna za to je od 5000-25000 dinara i oduzimanje vozacke na 3 meseca. Ukoliko nemas registrovanih prekrsaja po saobracaju sudija moze da ti izadje u susret ako naletis na dobrog, placanje kazne u rate, godinu dana uslov, drugim recima ima vise ipcija i opet sve zavisi od sudije. Sa njim samo konkretno i bez lazi za prekrsaj i nemoj previse da kukas da ne bude providno. Ipak dosta sudija procenjuje i na osnovu toga koliko si star, da bi ti ublazio kaznu, godine imaju ve