Grafit

Members
  • Content Count

    41
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Grafit

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Vladimir Vatić
  • Automobil
    Alfa Romeo 159 1,9 MJ

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Idite na Fiat Lancia Club Srbija da vidite živ forum. Konstruktivne teme, ljudi se poznaju preko skupova. Ja otišao na skup pre desetak godina po prvi put, uklopio se među ljude, pričali, zezali se itd. Otišao na nedeljni BMW skup u Beograd. Niko zdravo nije rekao...
  2. @pesimista Vidim da si u Novom Sadu, odeš do Temerinske 40, tamo ti je Gumatic, oni ti prodaju i zamene sijalicu pred radnjom. Naplate samo sijalicu. Pozz!
  3. @Konzul Možeš otići do Gumatica u Temerinskoj ulici, na raskrsnici sa Belim njivama. Oni imaju LED-ove, oni ti odmah zamene i vidiš da li je to to. Meni je prijavljivao grešku, pa su odma namontirali druge. Na Fiat Bravu II su čak skidali kompletna zadnja svetla da bi ih namontirali. Sve preporuke.
  4. Evo, da ne bude nedoumica. Italijanski sajt gde se može proveriti, u većini slučajeva, kilometraža koja se beleži na tehničkim pregledima.
  5. Uh, kako izgleda. Ali to ne bi mogao kod nas registrovati, toliko nalepnica, nije bezbedno...
  6. Ja sam pre 10 godina kupio Punta 1,3 MJ starog samo 1,5 godinu. Na satu je imao 150.000 km. Evo, sada posle 10 godina ima 205.000 km i do sada menjana vodena pumpa i urađen veliki servis sa promenom lanca - cca 200 evra.
  7. Grafit

    Oglasi

    Šta reči: https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/13280095/ford-focus-kamuflazni
  8. Grafit

    Oglasi

    @Djoksa530i Takav restyle X3 je drugar imao u ponudi za oko 6200-6300 pre jedno mesec dana. Nisam auto lično video. Pitao sam ga otkud takva povoljna cena, kaže jaka konkurencija, pa da mu ne stoji dugo auto zadovoljiće se i manjom zaradom.
  9. Čestitam! Izgleda fantastično. I posebna pohvala što si to dokumentovao sa dosta fotki. Nije bilo samo ono: ej, ja kupio E92 = samo da se pohvalim... Felne, boja, M branici, perverzija...
  10. Grafit

    E46 Radilica

    Da se razumemo, to je kolenasto vratilo.
  11. Grafit

    Oglasi

    Išao sam da vidim ovaj X3. https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7418434/bmw-x3-20-d-4x4 Neispravno: plivajući, turbo, panorama krov i ona navlaka ispod nje se ne otvara. Panorama se kaže počne otvarati i onda stane. Daju odma 800 evra popusta zbog toga. Možda može još niže. Kažu da je verovatno 800 evra dovoljno da se zameni, plivajući, kvačilo i remontuje turbo. Pa ako neko vidi računicu neka pogleda...
  12. Pozdrav gari, pred tobom je dug put... Evo da ti pomognem za tapaciranje. Imaš jednog tapetara iza nekadašnje Autovojvodine. Ideš Temerinskom, presečeš raskrsnicu sa Partizanskom i zadnje skretanje pre mosta preko kanala. To je Šajkaška ulica. Kad uđeš u ulicu, jedno peta, šesta kuća sa desne strane. Čini mi se da ima tablu na kapiji. Stari majstor je u pitanju - zove se Titika. Nadam se da još radi. Meni je zakrpio sedište na Stilu i bio sam zadovoljan.
  13. Ja sam imao sudar pre par godina sa mojim E46 karavanom, 2003 godište. Iz osiguranja su tražili da ne radim popravku u ovlašćenom servisu, jer je to skupo. Rekoh nema problema, idemo onda kod Stojanova (ovlašćeni za FIAT), oni kažu: može, oni su povoljni. Popravka zadnjeg levog čoška se sastojala od zamene cele zadnje leve polustranice, štop svetlo, malo peglanje gepek vrata, farbanje svega toga + branika = 150.000 dinara. Vrhunski odrađeno. Gledao sam cene, to sam mogao uraditi u privatnoj režiji za upola manje para, ali ovo njima povoljno. Hoću reći da ako ne d
  14. Imam ja jedne 18", prodao sam moj E46, pa su ostale.

    Ne uspevam ovde da okačim fotke.

    Pošalji mi tvoj mejl, pa da ti pošaljem par fotki kako su izgledale na mom BMW-u.

    Na njima su loše gume, felne treba farbati.

    Cena oko 120 evra.

    moj mejl: [email protected]

    Pozdrav iz N. Sada!