darkside

Members
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About darkside

 • Rank
  bmw pocetnik

Profile Information

 • Ime i prezime
  Mihailo Zorić
 • Automobil
  kotrlja se nešto...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. darkside

  Oglasi

  Volan na Audiju izgleda kao da je vožen 300.000km. Ili čovek koji ga je vozio ima kiselinu koja izlazi iz ruku...
 2. darkside

  e36 [Dirty Diana] 320i

  Ovo je posao na ivici ludila. Svaka čast majstore!
 3. darkside

  Online provera servisne istorije

  Takođe koristan sajt: https://www.carvertical.com/rs/ nema greške, dobijete sve od dana kad je izašao iz fabrike.
 4. darkside

  Trenutna potrošnja - pokazivač

  Imam čudan problem. Skače mi ona kazaljka za trenutnu potrošnju goriva povremeno. Interesuje me kako i na koji način to radi, da mi neko objasni. Sve je u redu, auto ide savršeno, obrtaji miriju na leru, sve ok. Kad dam gas, kazaljka se pokreće momentalno i valjda tu trenutnu potrošnju pokazuje (što mislim da je debilizam samo po sebi ali nebitno). Poenta je da povremeno sama od sebe "skoči" na neku vrednost, 10, 15 pa se onda vrati na nulu i stoji kako treba, ako sam u leru naravno. Šta bi to moglo da bude?
 5. darkside

  Oglasi

  Pa X7 mora da parira američkim kamionima koje oni nazivaju "normalnim" vozilima...
 6. darkside

  Oglasi

 7. darkside

  Bmw e46 320D crveni touring

  Silikonski sprej je super za takve stvari. Radi 100% WD-40 nije za podmazivanje u principu ničega, to je prvenstveno za sklanjanje vode sa površina, odnosno da se stvori sloj koji odbija vodu. "Water Dispersant", pokušaj br.40 to mu je pun naziv.
 8. darkside

  Kupovina BMW automobila

  Drugar, nemoj da me mrziš ali možda se nećeš baš usrećiti ako uzmeš BMW. Jer, prosto rečeno kad se uzima BMW nije baš prva stvar (većini ljudi) koliko to troši, jel može plin u to? Auto ovog tipa kao i recimo Giulia se uzimaju zato što se želi osetiti čar vožnje, uživancija u svakom momentu vožnje sportske mašine....a to košta. BMW je kralj Autobahn-a, i kao takvog ga treba razumeti, odnosno filozofiju koja pokreće ovaj brend. Prosto moraćeš u svojoj glavi da "okreneš kockice" ako si se odlučio za bembaru... e onda kreće pravo uživanje.
 9. darkside

  BMW G20 M340i xDrive

  Neverovatno me nervira što sad grill prave bez rupa.
 10. darkside

  Oglasi

  Kolika god da je ikona, auto u oglasu je teska krsina
 11. Ja sam zamenio sve tečnosti, imam 220000km na mojem e90. Ulje za menjač i diferencijal sam uzeo Brembo. Bilo crno u menjaču, žuto i čisto u diferencijalu.
 12. darkside

  E46 320d 100kw

  Kad bi recimo imao vremena i volje, mogao bi da vratis EGR lepo nazad. Posto nije diran softwerski, da onda vidis radi li to kako treba ili ne. Ako radi, eto uzroka
 13. darkside

  E46 320d 100kw

  Da nije EGR slepljen (zatvoren,otvoren stagod). Logicki gledano, u nekom trenutku je smesa vazduh-gorivo neodgovarajuca, pa samim tim i reakcija sagorevanja prestaje i auto se gasi. Dakle, gledao bih prvo da je sve cisto DO usisne grane, svakako bih ocistio MAP senzor i EGR, to je izvodljivo u kucnoj radinosti. Sledece (sto hocu da uradim i na mom autu) je da pregledam-ocistim hladnjak koji dovodi vazduh do EGR, verovatno je to sve totalno zacepljeno. 99% sam siguran da je zacepljeno, bez obzira da li je to uzrok...
 14. darkside

  E46 318i za pocetnika?

  Povedi nekog ko se razume da pogleda taj auto koji te zanima. Za kupovinu tog, vaze ista pravila kao i za sve ostale> detaljna provera svega sto se da proveriti. A sto se tice samog auta...pa naravno da je dobar za tebe - ako se pitas oko voznih karakteristika itd. Bolji od 98% ostalih...
 15. darkside

  E46 320D 110kW

  Meni nisu hteli da priznaju garanciju - Topla, koji sam imao na prethodnom autu. Crklo đubre otprilike mese dana pred istek garancije, ja se žalio i oni me poslali u servis. Tamo "izmerili" da je valjda ispražnjen usled velikog napora prilikom startovanja, a samo TO ne podleže garanciji. Tako nekako, ne znam da objasnim jer nisam stručan. U svakom slučaju debilna priča, ali sipali su novu vodu i napunili ga do vrha. Uzeo sam bio nov, a taj je otišao na selo... Srbija i garancije, šta reći.