Bora

Members
  • Content Count

    333
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bora

  1. Jel sper moze da se prebaci samo ako je prenos isti ili moze da se prebaci i kad su sperovani i ne speovani diff razlicitih prenosa. Konkretno sper iz 2.64 u otvoreni 3.46? Konusni zupcanik na duzem difu je veci sto znaci da tanjirasti zupcanik mora biti blize bocnoj stranici nego na kracem, sto znaci da dimenzije ``srca`` nisu iste. Ja sam pokusao al mi se nesto cini da ne moze... Jel ima neko da zna a da hoce da odrovori :) ?
  2. Ovako cu i ja kad porastem :)
  3. Ubedljivo najlepse Mirijevsko vozilo :)
  4. A ima li neko konkretno iskustvo sa farbanjem u postojecu boju..???
  5. Secam se ovog Paracinca, dobra djunta :)
  6. Na oglasim :) Sedista nisu bas ko na slici ali nisu ni losa...
  7. Evo mene opet :) 525 tds, 1994,autiomatik, dosta opreme, pristojno ocuvana sto bi se reklo solidna osnova :) Za sada samo slike sa oglasa
  8. znaci ipak nije prodat...
  9. mile svaka cast stvarno bez komentara prelepa kockica!!! :preved: :preved:
  10. PRELEPO ali P R E L E P O ! ! !
  11. Mani poeziju, nego da slikas!!!! :)
  12. Prodat ali ostao u klubu :)
  13. Bora

    SAVET ZA 2.5 tds

    Ma ako je odrzavan moze on jos dovoljno da ide samo je pitanje kakav je.....ako je dobar 2.5tds je ,mnogo mnogo mnogo lepo voziti e sad ako nije do bobar...jbg u glavnom ide on do 500 000km bez problema naravno ako nije ubijan a moooooze da se siluje u besvest pa zato i imaju problem :preved: jel tako Dzone :blink: ps. Volim ove teme o tds ovima pukne me nostalgija he he :blink:
  14. Bora

    K&N Filter

    Ako vec radi kao sat ne pipaj nista uzivaj. Moje misljenje ja tu nista ne bi diro :prankster2:
  15. pitsane je samo sta ti hoces a ako krenes nema nazad i nema kajanja i nema odutajanja hehe u svakom slicaju srecno a ovo je samo moje licno misljenje :pleasantry:
  16. Ne znam sta da ti kazem ali kostac e te makar duplo od onaga sto si planira koliko god da si planira (pricam iz iskustva) to je muka no ako imas dovoljno para vremena i zivaca mozes bitnoje sta ti zelis ali znaj da ako uzmes lom to ce da traje i kosta i ako se ne radi sa adekvatnim ljudima rizikujes da ne budes zadovoljan
  17. Salimo se Kimi salimo se malo, ja nikako da dodjem pa se naso pametan da te kritikujem hehehe :)
  18. Ako ima mogucnosti za E39 ne treba se ni zamarati oko delova,limara,farbara......(puno boli auto) a ako nema moze to da se sredi i za manje od 2000e al nikad vise nece biti ono sto je bio!! i nema tu ispravljanja nego brusilica pa ceo zadnji kraj sa stranca. To je moje misljenje.
  19. Jester problem elektronika pumpe najverovatnije imao sam isti!