Recommended Posts

kao svoj prvi auto imam u planu seriju 3 iz negde 96... e sad interesujeme koji model je najbolje izabrati, sa kojim motorom koje godiste i na sta bih trebao da obratim paznju pri kupovini takve jedne machine, sta mu je problematicno,koliko je pouzdan, i jel problem voznja sa plinom... koja je okvirna cena (realna) ;)dali se isplati njegova kupovina... hvala unapred... :bb:

Link to post
Share on other sites

isti ti k***c vozio 92 ili 97 god.

ako je zdrava limarija, ne odvaljivana, i oprema dobra. ostalo se sve da uraditi. znaci po meni gledaj 2.5 odma jer 2.0 je k***c.

Link to post
Share on other sites

obavezno 6-aka jebes ove 318is svi su generalnu u drami i bolje da kupis bez plina pa da sam ugradis jer znas sta ugradjujes, mada ni kupe 316 nije los ako hoces bas malu potrosnjua da vozis kupea ima sad neki u oglasima zanekih 2700 ili tako nesto

Link to post
Share on other sites

ja koliko znam 320i je redni setak od dve hiljade kubika, e sad ako bi mozda imao prilike da uzmem 318 zasto da ga izbegavam... a nebih ulazio u klasu vecu od dve litre... za plin su trazili negde oko 400 jura i svi kazu da trosi oko 10 litara plina e sad daal je tako ;)

Link to post
Share on other sites

320i meni je trosio najmanje 8.5l na otvorenom a grad ne mogu da ga spustim ispod 12l, uglavnom mi trosio 14-16l pricam za benz na plin moze samo vise.

Link to post
Share on other sites

Koliko sam shvatio potrosnja je prilicna, ali ja mislim da ni uzitka neizostaje :rolleyes: mene najvise interesuje koji su to kvarovi koje mogu ocekivati na 318i 320i i koliko kosta redovan servis znaci menjanje svih filtera i ulja... B)

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Uzmi šestaka i nećeš zažaliti.Prvo zvuk ne može da se poredi sa četvrtakom,ne znam šta da staviš-koji izduv,izdržljiviji je,više konjića a što se tiče kvarova toga baš i nema,naravno kako ga održavaš to od tebe zavisi.Ja sam prezadovoljan sa mojim 320i i kod mene je već 5-6 godina i hvala Bogu lepo me služi.

Link to post
Share on other sites