Hiroshi 0 Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 E Pozdrav, Znači zanima me kako da se napravi da pozicja i maglenke istovremeno rade, jer kad upalim poziciju i imam CCFL Angel eyes i sad bi želio da budu i maglenke upaljene ali nije moguće samo kad upalim svjetlo onda mogu i maglenke na prekidač, a ovako ne može... Pozz Link to post Share on other sites
777.boban 0 Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 Kako to?trebalo bi da se pale samo na poziciji,ne treba kratko svetlo da se pali da bi radile maglenke,vidi da neko na diagnostici nesto nije cackao. Link to post Share on other sites
Hiroshi 0 Posted February 13, 2014 Author Report Share Posted February 13, 2014 e znam drug ali tako je došao, znači kad ukljucim poziciju ne mogu maglenke cim upalim kratka svjetla maglenke mogu... Link to post Share on other sites
casper e46 0 Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 Postoji li mogucnost da se na e46 prilikom otkljucavanja upale maglenke kao takozvani welcome lights? Moze li samo kodiranjem ili su neophodne i dodatne instalacije? Link to post Share on other sites
Hiroshi 0 Posted February 14, 2014 Author Report Share Posted February 14, 2014 Zna li neko moj problem kako da riješim? Link to post Share on other sites
vranjin 0 Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 koliko znam maglenke mogu da se pale uz kratka svetla. Za welcome home, coming home vidi na dijagnostici da li moze da se aktivira. Ako ne moze dijagnostikom moze dodatnim sklopom da se uradi. Link to post Share on other sites
vranjin 0 Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 Ako hoces da ti rade maglenke sa pozicijom trebao bi da prebacis zicu sa kratkog svetla na poziciju (sto vodi na prekidac maglenki). Link to post Share on other sites
Hiroshi 0 Posted February 15, 2014 Author Report Share Posted February 15, 2014 Ako hoces da ti rade maglenke sa pozicijom trebao bi da prebacis zicu sa kratkog svetla na poziciju (sto vodi na prekidac maglenki). Pošto se baš ne razumijem oko struje evo slike, čudno što imaju dvije žice nisu nigdje spojene :/ Link to post Share on other sites
bmw e30 drifter 0 Posted February 15, 2014 Report Share Posted February 15, 2014 druze nije da ti zelim zlo ali to kako su ti ove zice spojene i cime su izolovane te zice, to je siguran izvor pozara... Link to post Share on other sites
Hiroshi 0 Posted February 15, 2014 Author Report Share Posted February 15, 2014 druze nije da ti zelim zlo ali to kako su ti ove zice spojene i cime su izolovane te zice, to je siguran izvor pozara... i ja danas kad sam otvorio ovo imao sam šta vidjeti, izolir trakom :/ ne znam šta da kažem Link to post Share on other sites
Sci 0 Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 i ja danas kad sam otvorio ovo imao sam šta vidjeti, izolir trakom :/ ne znam šta da kažem Kupi kvalitetne buksne sa plasticnom izolacijom i sam povezi te zice. Samo pazi i prati ih jednu po jednu, kako je izvuces tako srafis u buksnu. Kad to resis tek onda trazis gde ti je zica za poziciju, ili ako ne znas odes kod majstora da ti preveze to sto treba u vezi maglenki. Link to post Share on other sites
vranjin 0 Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 Dobio si dobre savete, sredi te buzde da se ne bi zapalio. Posto je tu cackano ne bih smeo nista konkretno da ti kazem. Jedino, pesaka, sam da nadjes gde na prekidacu maglenki dobijas plus kad upali kratko svetlo. Onda isprati tu zicu, trebalo bi da je na prekidacu za svetla. Na prekidacu za svetla vidi gde dobija plus kad ukljucis poziciju i tu probaj da stavis zicu koja ide na prekidac maglenki. Link to post Share on other sites
pesimista 0 Posted August 31, 2020 Report Share Posted August 31, 2020 Nisam našao odgovarajuču temu pa ću iskoristiti ovu: Pozicija u desnom faru mi povremeno ne radi, želim da promenim sijalicu. Kakve sijalice idu u poziciju, ne znam šta da kupim? Znači koji je tip, snaga (W), voltaža (V)? Link to post Share on other sites
Grafit 0 Posted August 31, 2020 Report Share Posted August 31, 2020 @pesimista Vidim da si u Novom Sadu, odeš do Temerinske 40, tamo ti je Gumatic, oni ti prodaju i zamene sijalicu pred radnjom. Naplate samo sijalicu. Pozz! Link to post Share on other sites
Recommended Posts