StunterSM 0 Posted January 4, 2017 Report Share Posted January 4, 2017 Te gume su vrh. Jedino u dimenziji nekoj malo siroj se cuju, ali kopaju i sneg i led Link to post Share on other sites
baki.su 0 Posted January 4, 2017 Report Share Posted January 4, 2017 Idem danas da kupim zimske gume 205/55/16 Sava eskimo s3 , nove, nadam se da nisam pogrešio.Nisu najbolje,nisu najgore ali su nove [emoji3] pa ću videti kako se ponašaju. Ja sam ih pre dve zime uzeo nove,istu dimenziju. Ja sam prezadovoljan. Doduse snega od onda nije bilo preterano mnogo ali ono malo sto ga bilo...kao i da ga nije bilo. Nose gume po snegu kao po suvom. Ja licno prezadovoljan. Послато са SM-N910F уз помоћ Тапатока Link to post Share on other sites
Djomla 0 Posted January 4, 2017 Author Report Share Posted January 4, 2017 Kupljene gume i namontirane,mnogo mekša guma i vožnja.Stare su mi bile run flat a još istrošene,tako da je sad druga priča,još sneg da dočekamo. Link to post Share on other sites
PostarSD 0 Posted January 4, 2017 Report Share Posted January 4, 2017 Prelepo Link to post Share on other sites
Djomla 0 Posted January 4, 2017 Author Report Share Posted January 4, 2017 Jbt,kao da sam vidovit,pao sneg. Link to post Share on other sites
Sale-Sombor 0 Posted January 4, 2017 Report Share Posted January 4, 2017 Kako je lepo videti ovako nove gume Link to post Share on other sites
baki.su 0 Posted January 4, 2017 Report Share Posted January 4, 2017 Na zalost,u nasoj zemlji ljudi to retko vide. A i ako kupis nove onda te gledaju kao ludaka jer,boze moj,za dve nove mozes sve cetiri polovne da kupis... Послато са SM-N910F уз помоћ Тапатока Link to post Share on other sites
Djomla 0 Posted January 11, 2017 Author Report Share Posted January 11, 2017 Što se tiče guma,mogu da kažem da su odlične .Napadalo snega i vozim ga svaki dan i super se kola ponašaju. Link to post Share on other sites
Delija 0 Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 NHF, ali to nije guma dostojna BMW-a Link to post Share on other sites
milosabs 0 Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 NHF, ali to nije guma dostojna BMW-a [emoji20] Sta joj fali? Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Link to post Share on other sites
Delija 0 Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 Fali joj "da bude bolja". To je guma za Fabiju i tu klasu auta, a ne za E90. To sam caletu pazario za matoru Astru G. Ne mora da bude Conti ili Michelin, ali bar Eskimo HP / HP2 je mogao da uzme. Ima razlike samo tako - pogotovo na mokrom putu. Tu je S3(+) prilicno slab. Doduse, nije bas kao Tigar. Link to post Share on other sites
Glisa 0 Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 Добра је кад је снег,чим га нема троши се као лудааа... Link to post Share on other sites
smg 0 Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 Ne znam za e90, ali na mom starcu Goodyear Ultragrip 8+ su odlične za sneg i mimo snega (plus su tihe, po mom mišljenju) Link to post Share on other sites
Djomla 0 Posted January 12, 2017 Author Report Share Posted January 12, 2017 Ma dobra guma,viđao sam i na drugim jačim kolima.Možeš misliti nije vredna BMW,ma daj.Meni radi posao.Kao slabije koče po mokrom,bolje po snegu,tihe su ili bučnije,ma boli me ćošak,ja sam zadovoljan. Nek svako stavlja ko šta hoće i koliko ima para,bitno da je nova.Kad se istroši-menjaćemo je Link to post Share on other sites
Delija 0 Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 Ne pricamo o duplo vecoj ceni - HP (HP2) su danas skuplje jedva 1000 din po gumi, a neuporedivo su bolje. Ranije je razlika u ceni bila mnogo veca. Pricam iz licnog iskustva, a ne da bi se pravio pametan. Na Civic-u sam imao HP u velicini 225/45 R17 i to placene skoro tri puta vise nego sto kostaju danas - 2011. su bile 18k dinara za komad, dok je Alpin A4 kostao 22k, ali Michelin-a nije bilo kada sam pazario auto, a bio je kraj novembra kada sam preuzimao nov auto iz salona i nisam hteo da se zezam sa letnjim gumama po mrazu. S3+ ima matorac na svom autu. Razlika izmedju HP i S3+ je mnogo veca nego izmedju Continental WinterContact TS 830 P SSR koje sada imam i HP. Link to post Share on other sites
lukae39 0 Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 Sve to isti k ako se vozi normalno i ne trka se Link to post Share on other sites
Djomla 0 Posted January 12, 2017 Author Report Share Posted January 12, 2017 Bravo Luka,to sam i mislio ,vozim u njemu ženu i klinca od 3 godine,pa ne idem na trke i driftovanje.Bitno je da rade posao,naravno ne mogu da ih upoređujem sa ostalim jačim proizvođačima.Nek traju koliko traju, pa kad im dođe vreme za zamenu,onda druge.Jbg neću ih voziti 10 godina Link to post Share on other sites
smg 0 Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 4 hours ago, smg said: Ne znam za e90, ali na mom starcu Goodyear Ultragrip 8+ su odlične za sneg i mimo snega (plus su tihe, po mom mišljenju) Da dodam samo, da svaki dan skokam 170 km (svaki radni bar), i da sam juče po onom kijametu bez problema skokao tih 170km Ako mene pitaš, meni ne treba ništa bolje. Donekle se, doduše, i slažem sa Delijom, uglavnom, te high end gume ti zatrebaju samo jednom u životu, ali tada ostane glava na ramenima (slično kao i kaciga za skijanje / bajs - večita debata kvalitet / cena i da li nositi ). Link to post Share on other sites
Sasquatch 0 Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 Nema ualova za "highend" zimske gume. Ili vrsi posao ili ne. Za celih nedelju dana u godini gde ima snega, nije dovoljno cisto da opravdas cenu. U suprotno kupis Nokian hakkapeliitta 8 i kazes da si resio pitanje guma za tih 2-3 dana gde se sve zaledi. Stavljaju Sava eskimo s3 na s class mercedese, nista ne fali. Link to post Share on other sites
Djomla 0 Posted January 12, 2017 Author Report Share Posted January 12, 2017 Ma da ,sad možemo da polemišemo u nedogled,ovo je bolje ono je bolje. Link to post Share on other sites
baki.su 0 Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 Novo je novo. Mnogo jedva priuste i polovno jbg... Послато са SM-N910F уз помоћ Тапатока Link to post Share on other sites
smg 0 Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 Just now, Djomla said: Ma da ,sad možemo da polemišemo u nedogled,ovo je bolje ono je bolje. Svako je za svoje pare najmpametniji (i svako je za sebe u pravu, ako mene pitaš). Ja nekako uvek gađam sredinu, kao malo se raspitam na adac-ovom sajtu i presečem. Kada sam rekao jednom u životu, nisam milsio na sneg, nego na presudnih par metara / centimetara koje odluče. U svakom slučaju, zdrav razum, oprez i "nove gume" i teraj (ako mene pitaš) Link to post Share on other sites
smg 0 Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 1 minute ago, baki.su said: Novo je novo. Mnogo jedva priuste i polovno jbg... Послато са SM-N910F уз помоћ Тапатока Kontam ako si nakockao za e90, možeš i 35-40k za nove gume Ja sam svoje koknuo na čekove Link to post Share on other sites
baki.su 0 Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 Kontam ako si nakockao za e90, možeš i 35-40k za nove gume [emoji4] Ja sam svoje koknuo na čekove [emoji4] Mnogi kupe auto...i zadnje pare daju za to a posle se cesu i gde ih ne svrbi jer nemaju para za nor.gume...ja inace e46 vozim...i nove su gume stavljene...sava[emoji2] Послато са SM-N910F уз помоћ Тапатока Link to post Share on other sites
vedranb22 0 Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 Ja sam isto na e90 proslu sezonu imao sava s3+ ove sezone uzeo dunlop winter sport i bio sam zadovoljniji sa s3. Kao sto kolega kaze vozim se svaki dan normalno. Dunlop su run flat i auto je tvrd i bruji puno vise nego na ljetnim 18-kama, zimske su 205 55 16. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to post Share on other sites
Recommended Posts