Instrument tabla prestala da radi e39


Recommended Posts

Za početak odradi test table. Mislim da beše opcija 2 u skrivenom meniju.

Ako se odradi kako treba onda nije sama instrument tabla u kvaru već neki kontatkt, kodiranje itd....

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Kad ne radi abs centrala ne radi samo abs i asc a imas ocitavanja brzine na tabli ili je nemas zavisi od kvara centrale.Ostatak mora da radi.

Kad rikne zadnji levi senzor nemas brzinu na tabli i trenutunu potrosnju. zajedno sa bordom jer bez podatka brzine nemoze da radi ocitavanja.

Tebi je tabla u problemu.

Link to post
Share on other sites

Evo juce mi se desio slican problem, upalio auto da ga uvezem u dvoriste, i upalim svetla, kad ne svetli mi instrument tabla, pogledam bolje ono ni brzinomer ni obrtaljka ne rade u opste, a ni bord ne svetli...ostao da mi svetli samo lampica od suvozacevog sedista za airbag, i kazaljka od goriva zakucala na nivou na kom je bila i ne pomera se ni kad se pali ni kad se ugasi auto.

Da li je to taj senzor ABS-a? Ili da trazim nesto drugo?

Link to post
Share on other sites

Upravo sam hteo da napišem osigurač ali me je dulebp preduhitrio... Ta tabla sa osiguračima je meni bila problem čak, malo je bila loša pa je sad sređeno sve.. isti simptomi a promenio sam akumulator, remontovao alternator dok nisam provalio da je jedan osigurač... :/

Link to post
Share on other sites

Uh, dobro je onda da nisam i ja morao to da otkrijem na tezi nacin. :)

Ali smo zato napisali sada ovde svoje iskustvo, da ne bi jos neko morao da menja nesto drugo bez potrebe. Ziveo forum. :D

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...