FILIP-M3 0 Posted January 14, 2017 Report Share Posted January 14, 2017 Mali hladnjak je, meni je bilo prosle zime tako... ja sam brisao staklo na 3min Sent from my Asus Zenfone 3 Link to post Share on other sites
BMW_E30 0 Posted January 21, 2017 Author Report Share Posted January 21, 2017 Sad kad su bile velike hladnoce na prvom paljenju cim je veci minus napolju zacuje mi se cudan zvuk kad tek upalim auto i traje par sekundi. Meni deluje da se cuje servo pumpa, jel moguce da se zgusne servo ulje od hladnoce pa da pravi takav zvuk i jel to normalno? To mi se desava samo kad je auto hladan i kad je napolju bas hladno. Link to post Share on other sites
BMW_E30 0 Posted January 30, 2017 Author Report Share Posted January 30, 2017 Planiram uskoro da montiram plastične pragove na auto, e sad na koji način mi je najlakše da probušim rupe za žabice na sajtnama a da to bude precizno i da pragovi stoje kako treba? Link to post Share on other sites
FILIP-M3 0 Posted January 30, 2017 Report Share Posted January 30, 2017 Treba da imas rupe vec, ja sam ih imao ali su bile zatvorene neko ih je pre mene zapusio Sent from my Asus Zenfone 3 Link to post Share on other sites
BMW_E30 0 Posted January 30, 2017 Author Report Share Posted January 30, 2017 Nemaju rupe kod mene na sajtni, moraju da se buse rupe da bih montirao pragove. Evo slike kako bi trebalo da izgleda: Link to post Share on other sites
CasperBg82 0 Posted January 30, 2017 Report Share Posted January 30, 2017 Najlakse je pragove da zalepis lepkom za soferke, ne da busis sajtne da posle trule... Link to post Share on other sites
BMW_E30 0 Posted February 9, 2017 Author Report Share Posted February 9, 2017 Nabavljen M zadnji branik, M bravica gepeka i obloga oko menjača od M5 ali mora da se presvuče. U međuvremenu jurim crni enterijer pa cu presvući ovu oblogu u crnu boju. M bravica gepeka je kupljena zato što se samo ona uklapa kako treba na plastiku ispod tablice od M5 (ovu plastiku još uvek tražim). Zna li neko mogu li da prepakujem uložak iz moje bravice gepeka na ovu bravicu od M5 kako bih sve otključavao sa istim ključem? Drugar mi kaže da može to da mi uradi, ali opet ne bih da sjebem ovu bravicu pošto sam je jedva našao. Link to post Share on other sites
BMW_E30 0 Posted March 8, 2017 Author Report Share Posted March 8, 2017 Danas sam primetio da mi se ne otkljucavaju zadnja desna vrata, probao sam sa unutrasnje strane da ih otključam i ne može nikako. Ima li neka fora za otključavanje ili da skinem kleme sa akumulatora pa da probam ponovo da otključam preko centralne ako to uopšte pomogne? Link to post Share on other sites
vranjin 0 Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 Mislim da ti je zaribao. Послато са GT-I9515 уз помоћ Тапатока Link to post Share on other sites
BMW_E30 0 Posted March 9, 2017 Author Report Share Posted March 9, 2017 Pa verovatno ne reaguje uopšte, ima li neka opcija da ih otvorim ili moram tapacir da sjebem? Link to post Share on other sites
BMW_E30 0 Posted April 21, 2017 Author Report Share Posted April 21, 2017 Zna li neko jel moram da skidam zadnji most kad menjam diferencijal ili ne moram? Link to post Share on other sites
Rocco77 0 Posted April 21, 2017 Report Share Posted April 21, 2017 Ne skidas most,prvo skines poluosovine i kardan,zatim skines saraf sto drzi diff za most i izvuces ga Послато са SM-G850F уз помоћ Тапатока Link to post Share on other sites
BMW_E30 0 Posted April 21, 2017 Author Report Share Posted April 21, 2017 Ok, e to me zanima. Hvala na pomoći Link to post Share on other sites
BMW_E30 0 Posted June 6, 2017 Author Report Share Posted June 6, 2017 Imam problem desava mi se kada ubacujem u prvu i rikverc, cuje se udarac pozadi, a i prilikom promene brzina isto dolazi do udarca. Da li je moguce da je problem do poluosovine, posto je sjebana koliko sam video? Link to post Share on other sites
StunterSM 0 Posted June 6, 2017 Report Share Posted June 6, 2017 Upravo ona Link to post Share on other sites
BMW_E30 0 Posted June 7, 2017 Author Report Share Posted June 7, 2017 Zamenio sam je sinoc, do nje je bio problem, Rasklimana je bila skroz ova stara. Video sam da su iste leva i desna poluosovina, e sad da li je bitno koja se strana okrece do diferencijala a koja do glavcine ili je ista poluosovina sa obe strane? Link to post Share on other sites
Recommended Posts