Sign in to follow this  
pimp

Creva, racve rashladnog sistema E46

Recommended Posts

Poznato je da E46 ima problem sa kvalitetom plastike i crevima rashladog sistema. Konkretno kod mene, kako je vec zamenjena posuda antifriza na hladnjaku, ostala je racva na motoru pod brojem 4, zamenjena je i ona, i time sam zavrsio brigu oko rashladnog sistema medjutim.. Crevo pod brojem 1, tacnije pastika na njemu koja ga spaja sa motorom takodje puca. Srecom pukla je kuci, i to na dodir, prilikom provere creva, antifriza. Cisto da znate da zamenite i to crevo, bar vlasnici N42 motora :)

http://www.realoem.com/bmw/enUS/showparts?id=BV71-EUR-12-2002-E46-BMW-318Ci&diagId=11_3193

 

 

Edited by pimp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bas to, matoro je sve to. Kada jedno ode jedina ispravna stvar ako zadrzava neko auto za sebe jeste da naruci i zameni SVA ali SVA creva.

Time si sigurno zavrsio svu pricu dok je god auto kod tebe.

Sve ostalo je sviranje k.. Tako sam izvalio jos na e30 zvekne jedno, ja kupim, za manje od mesec drugo... Reko okkk daj sve i cao. Nikad vise!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja sam prosao tu pricu za m43 ... Pukla mi jedna racva plasticna (srecom ispred kuce), pa onda prokapalo jedno crevo od plina (2 - 3 meseca kasnije). Iznerviram se, kupim sva creva i sve racve i jedno popodne (ne vise od par sati) sve to izmenjam. Vec 2 - 3 godine nemam problem nikakav. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

To je jedini nacin. Nema druge. To je kao kada ti zvekne sijalica u faru. Budi siguran da je druga jako blizu. Prosto kupi odmah i menjaj obe. Ako se vec prljas.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this