kubanac 0 Posted August 6, 2020 Report Share Posted August 6, 2020 2004 god, automatik 525i 192ks m54b25, to sam trazio i konacno nasao e60 sa ovim motorom da valja. Od opreme automatski menjac, digi klima, grejanje sedista, xenon. Toliko Ali eto uzeo sam bar srce da valja. Pa je u planu sport ili M volan, komfort crna sedista ili mozda i neka sport sa grejacima. Eto.... pa ako neko ima neku info u vezi volana(paljenje na kljuc) i sedista nek javlja. Link to post Share on other sites
kubanac 0 Posted August 6, 2020 Author Report Share Posted August 6, 2020 5 minutes ago, kubanac said: 2004 god, automatik 525i 192ks m54b25, to sam trazio i konacno nasao e60 sa ovim motorom da valja. Od opreme automatski menjac, digi klima, grejanje sedista, xenon. Toliko Ali eto uzeo sam bar srce da valja. Pa je u planu sport ili M volan, komfort crna sedista ili mozda i neka sport sa grejacima. Eto.... pa ako neko ima neku info u vezi volana(paljenje na kljuc) i sedista nek javlja. https://postimg.cc/k6FV54rR Link to post Share on other sites
kubanac 0 Posted August 6, 2020 Author Report Share Posted August 6, 2020 (edited) Izvinjavam se na predhodnom postu. Sa telefona sam uploadovao sliku. Pa cu ubaciti jos koju sutra sa racunara. Edited August 6, 2020 by kubanac Link to post Share on other sites
Desmo 0 Posted August 6, 2020 Report Share Posted August 6, 2020 Sa srecom, vidi pretresi te boljke koje m54 ima disa ventil i vanos, nije neka nauka Link to post Share on other sites
damirZ81 0 Posted August 6, 2020 Report Share Posted August 6, 2020 2004 god, automatik 525i 192ks m54b25, to sam trazio i konacno nasao e60 sa ovim motorom da valja. Od opreme automatski menjac, digi klima, grejanje sedista, xenon. Toliko [emoji4] Ali eto uzeo sam bar srce da valja. Pa je u planu sport ili M volan, komfort crna sedista ili mozda i neka sport sa grejacima. Eto.... pa ako neko ima neku info u vezi volana(paljenje na kljuc) i sedista nek javlja.Neka je kolega sa srećom.Puno puno km od srca želim.Veslim se nadopuni sa slikama jer me iskreno zanima ovakvi model sa ovakvim motorom.I sa velikim gustom nastavljam pratiti temu.Sent from my iPhone using Tapatalk Link to post Share on other sites
kubanac 0 Posted August 7, 2020 Author Report Share Posted August 7, 2020 Auto sam uzeo od vlsnika koji ga je mazio i cuvao. Od kako sam uzeo auto nista bitno nisam radio na njemu, eto sto bi se reklo pretresao sam neke sitnice zamenio . Promenio Prednje stabilizatore, zadnja gornja ramena, reglaza, zatamnio zadnja stakla, stavio distancere napred posto su bili samo nazad. Vanosi dobri, motor lepo radi(necuje se), rece mi predhodni vlasnik da netrosi ulje( mada vidim i da je auspuh beo, nema gram garezi) ali videcemo za sad prosao 4,5h km od zamene nije pokazao na meracu. Eto kao i sto sam napisao trazim volan na kljuc M ili Sport, komfort cna sedista ili neka sport sa grejacima. Pa ako neko ima neku info nek javlja, ako u medjuvremenu nenadjem nesto. Link to post Share on other sites
Aleksandar81 0 Posted August 7, 2020 Report Share Posted August 7, 2020 Svaka čast, super auto, nek je sa srećom i dugo da voziš. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Link to post Share on other sites
njegovawisost 0 Posted August 7, 2020 Report Share Posted August 7, 2020 Prelep auto Link to post Share on other sites
kubanac 0 Posted August 14, 2020 Author Report Share Posted August 14, 2020 (edited) Evo jedna novina. Sport volan. Edited August 14, 2020 by kubanac Link to post Share on other sites
dredger 0 Posted August 14, 2020 Report Share Posted August 14, 2020 Ne znam koliko si platio taj volan, ali vredi svaki dinar. Link to post Share on other sites
Stefan L. 0 Posted August 14, 2020 Report Share Posted August 14, 2020 imao sam e60 sa tim motorom, zahvalan motor extra, medjutim potrosnja za gradske uslove je pakao. 13.3 litre po boardu benzin. Link to post Share on other sites
kubanac 0 Posted August 15, 2020 Author Report Share Posted August 15, 2020 Volan izasao dosta jbga nisam mogao vise da cekam. Bmw ima plin tako da je potrosnja..... A i nevozim ga po gradu. Za grad imam corsu c 1.3cdi Link to post Share on other sites
kubanac 0 Posted September 14, 2020 Author Report Share Posted September 14, 2020 Evo stigle su i fotelje..... https://i.postimg.cc/XNkzrxw3/11.jpg https://i.postimg.cc/MTd1ScQk/12.jpg https://i.postimg.cc/vBH63QS0/13.jpg https://i.postimg.cc/CKwZxhYw/14.jpg I odmah da se nadovezem na temu. Ako neko zna ili ima nekoga ko moze da mi pomogne oko struje i kodiranja komfort sedista neka javi. MOja su sedista imala neku struju, samo napred nazad je bilo na sajlu.Dzekovi za struju i onaj zuti se uklapaju ali kad sev spojim nista/mrtvo.... https://i.postimg.cc/pV3JXFSx/stara.jpg Link to post Share on other sites
filip11314 0 Posted September 14, 2020 Report Share Posted September 14, 2020 Svaka čast za izbor sedišta. Mnogo bolja kombinacija nego full koža. Link to post Share on other sites
kubanac 0 Posted October 16, 2020 Author Report Share Posted October 16, 2020 I posle evo mesec dana uspeo sam da povezem komfort sedista. Nemacki i nakraju ruski forumi su sklopili sve kockice. Ako nekome treba pomoc oko istih tu sam. Link to post Share on other sites
DjordjeR 0 Posted October 20, 2020 Report Share Posted October 20, 2020 Posto si vec upoznat sa materijom, imam pitanje. Odgovaraju li comfort sedista i tapaciri vrata sa Lci na pre lci? Tj mogu li se montirati? Sent from my SM-G960F using Tapatalk Link to post Share on other sites
kubanac 0 Posted October 21, 2020 Author Report Share Posted October 21, 2020 da. Ja sam u moj pre LCI ubacio komfort iz LCI Link to post Share on other sites
Rocco77 0 Posted October 23, 2020 Report Share Posted October 23, 2020 Posto si vec upoznat sa materijom, imam pitanje. Odgovaraju li comfort sedista i tapaciri vrata sa Lci na pre lci? Tj mogu li se montirati? Sent from my SM-G960F using TapatalkOdgovara ti sve,samo za tapacire moras da produzis kablove za podizace staklaПослато са SM-A505F помоћу Тапатока Link to post Share on other sites
DjordjeR 0 Posted October 23, 2020 Report Share Posted October 23, 2020 Hvala ljudi.Znaci mogu da gledam i od restajlinga. Samo meni su bar pre lci tapaciri lepsi od ovih novijih. Sent from my SM-G960F using Tapatalk Link to post Share on other sites
kubanac 0 Posted October 24, 2020 Author Report Share Posted October 24, 2020 (edited) 23 hours ago, DjordjeR said: Edited October 24, 2020 by kubanac Link to post Share on other sites
kubanac 0 Posted October 24, 2020 Author Report Share Posted October 24, 2020 Isto mislim za tapacire zato sam ja i ostavio moje stare pre LCI Link to post Share on other sites
kubanac 0 Posted December 13, 2020 Author Report Share Posted December 13, 2020 (edited) Uzete 19ice za letnji set 8.5j et15 i 9.5j et20 Idealne dimenzije za e60 Gume 245/40 i 275/35 Isao sam za 5 vise nego fabrika. Jer sam uzivo gledao montiranu i jednu i drugu kombinaciju. Mnogo je niska fabrika vizuelno pogotovo pozadi... Doduse stvar ukusa. Usput auto registrovan i atestirana stakla Edited December 13, 2020 by kubanac Link to post Share on other sites
miloss 0 Posted December 14, 2020 Report Share Posted December 14, 2020 Bravo za auto! Baš sa ukusom sređen. Nije više lako videti lep i očuvan E60, bar ih ja ne viđam. PS M54 veliki plus 😄 Link to post Share on other sites
kubanac 0 Posted December 14, 2020 Author Report Share Posted December 14, 2020 Hvala. Da tesko ih je naci da valjaju, stara su to kola vec Link to post Share on other sites
kubanac 0 Posted March 28 Author Report Share Posted March 28 Mali update.... Link to post Share on other sites
Recommended Posts