Mauro

Members
  • Content Count

    272
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mauro

  1. Kolega, neka je sa srecom sa prinovom
  2. Mauro

    Oglasi

    Bio je jedan dobar bordo sedan E36 2.5 na oglasima na FB cini mi se. Na Novi sad table, delovao je odlicno na fotkama, rondell felne, gewinde...zaista lep primerak.
  3. Bas lep e87 i da se navozas sa njim. Licno bih stavio malo veci tocak i neke druge felne, ali dobro...bice vremena.
  4. Rekose nam to jos 2014 ako se dobro secam
  5. Slozio bih se sa kolegom. Meni se isto desilo kad je mali hladnjak bio pri kraju.
  6. Svaka cast kolega, sta da kazem. Auto bombona, nista ne bih dodao. Ne znam da li je lepsi e46 ili kocka, iskren da budem.
  7. Mauro

    Oglasi

    Potpuno se slazem. Kod mene na e36 radi bez problema. Tako isto i na prethodnim autima.
  8. Sad vidim da bas dugo nisam pisao na temi Dosta toga zamenjeno: sedista sa kadicama ubacena, kozni tapaciri, siroke lajsne, druge opruge, gume...gledao i neke felne da uzmem, ali jos se nisam odlucio. Evo i par fotki https://www.dodaj.rs/images/1faaee900b3c6c6ba.jpg https://www.dodaj.rs/images/3c726d365a6e08cc8.jpg
  9. Mauro

    Oglasi

    Kolega vozi takav auto i zaista je odlican. Vise puta sam se vozio i bas je tako kao sto kazes - odlicno lezi na putu. Problem je to sto je jedva uspeo da kupi kasko polisu. Pre toga je morao da ugradi 300 sigurnosnih cuda da bi mu uopste prodali osiguranje.
  10. Nema dalje. Svaka cast za auto!
  11. Potpuno tacno. Maltene je sve tacno sto su kolege napisale, samo bih dodao da obratis paznju na limariju (sajtne, pod, rubovi...).
  12. Marko, auto odlicno izgleda. Svaka cast na ulozenom trudu zaista.
  13. Odlican! Jedino sto bih dodao je malo veci izduv i nista vise. Svaka cast kako si ga sredio!
  14. Ubaci koju sliku ako si namestio gewinde. Sigurno ce sa BBS da izgleda vise nego odlicno.
  15. Vrhunski si odradio ovo, svaka cast. Rekose ti kolege, uzeo sam prosle godine crno nebo i Sintelan lepak, odradio sve i vratio. Ima posla da znas i pazi na zadnje stubove kad budes vracao.
  16. Mauro

    Oglasi

    Odlicna ponuda za ne tako puno kesa.
  17. Odlicno! Ako je istina ono sto su mi rekli da su BBS pravljene od mekse legure, pazi ih da ne dodje do krivljenja ili jos gore pucanja. Cuvaj te felne, za mene su jedne od najlepsih koje su za BMW.
  18. Ne tvoje druze. U pitanju su bile BBS RS 17' i oba seta su bila varena nazalost.
  19. Gledao sam na par mesta BBS felne prosle nedelje. Jedan momak rece da su dve bile varene, a drugi da je bila jedna. Obojica rekose da su felne pravljene od mekse legure. Sad da li je tacno ili nije, stvarno ne znam...
  20. Izgleda odlicno i ovako. Za spustanje jedino gewinde ili druge opruge, mada i ovako stoji dobro.
  21. Ozbiljan tocak nema sta. Ubaci neku fotku da vidimo kako mu stoje.
  22. Imam Pirketov auspuh na autu vec 7 godina i sve radi kao da je juce stavljen. Koliko ti je izasao ako nije tajna? Osim toga, jesi mislio gewinde za spustanje ili? Btw - auto ti je odlican, boja posebno, neka je sa srecom.
  23. Mauro

    BMW E46

    Moj auto je na cist benzin 1.8 m43 u e36 iz 1997, nikada nije imao plin i tacno je sto kolega rece. Cene delova nisu velike, ali poneki deo ima malo jacu cenu (sto je prihvatljivo). Obrati paznju na dihtunge i da li negde baca ulje. Moram ti reci da po gradu trosi oko 10, na otvorenom je oko 7 recimo. Ide sasvim ok, mada ne moze da se uporedi sa 325, 328...
  24. Mauro

    E30 Limarija

    Svaka cast na radovima. Ubaci jos koju fotku ako imas