bmwbimmer

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bmwbimmer

 • Rank
  bmw pocetnik

Profile Information

 • Ime i prezime
  Stefan
 • Lokacija
  Republika srpska
 • Automobil
  e87 118d

Recent Profile Visitors

254 profile views
 1. bmwbimmer

  BMW e46 320D 110kw

  Na 320d termostat fabricki bi trebalo biti 88C , znci tu negdje 2-3 stepena gore-dole bi trebala biti radna temperatura. Ja sam prosle godine mijenjao oba termostata, nije mi dizao iznad 75C. Uzeo sam MAHLE i za sada nije bilo problema
 2. OBC brzina je namjestena da "laze" za neku konstantnu vrijednost. Ovo kod tebe mi se cini da imas nestandardnu velicinu gume (precnik se ne slaze sa fabrickim) pa ti kilometar sat laze za nekoliko procenata
 3. Kao sto je marko napisao iznad, kada se udje u meni na instrument tabli, mogu se izabrati dvije opcije za prikaz brzine: V-EFF i V-ANZ. Jedna je prava, trenutna brzina a druga ona koja se pokazuje na kilometar-satu. Tako da je prikaz brzine u sustini fabricki napravljen da "laze" za ~5%.
 4. bmwbimmer

  Nov u svetu bmw-a

  Ja sam uzeo Castrol syntrax 75W-90 GL5
 5. bmwbimmer

  Nov u svetu bmw-a

  Na ovo sve iznad ja bih jos poskidao klapne (ako vec nisu), pregledao separator, promijenio ulje u diferencijalu, i obavezno jos provjeri da li postize 88-90C temperaturu (termostati im nisu jaca strana).
 6. bmwbimmer

  Problem sa diff

  Sve radi kako treba
 7. bmwbimmer

  Problem sa diff

  Javi se kolegi sa foruma @StunterSM, on je specijalizovan za diferencijale. Mislim da ti se polovan ne isplati uzimati zato sto se taj model diff-a lose pokazao, vjerovatno je najbolja opcija remont.
 8. bmwbimmer

  Pozdrav :)

  Pozdrav svima. Ja sam Stefan, iz Banjaluke sam i vozim BMW e87.