milos.m

Members
  • Content Count

    73
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About milos.m

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Milos
  • Automobil
    BMW 320d e90

Recent Profile Visitors

1051 profile views
  1. Ja vozim BMW 3 e90 sa M vesanjem,auto skoro da oseti belu liniju tako da kapiram da je na jedinici jos gore. Ili se navikni ili menjaj ako vec nisi.
  2. Hvala Nemanja,proverenu su obe pumpe koje se nalaze ispod zadnjeg sedista i rade,dizne dobijaju gorivo,jedino filter goriva ali onda ne bi stizalo gorivo do motora.
  3. Pozdrav drugari. Imam problem sa mojim autom BMW 320D je u pitanju,motor 163 ks. Naime po pocetku malo hladnijih jutra,oko 12 stepeni auto je poceo da tesko pali i dugo vergla ali samo pri prvom paljenju da bi svako naredno paljenje bilo najnormalnije. Dijagnostika je pokazivala par gresaka od kojih su najuocljivije bile grejaci na dva cilindra. Zamenjena su sva 4 grejaca i modul grejaca ali problem je ostao isti,cak se i pogorsao nekad pali nekad ne cak i kad je vruc motor. Sto je najzanimljivije kada se obrisu sve greske na dijagnostici auto upali najnormalnije. Da napomenem dok auto vergla
  4. Ne,posle promene loseg interkulera i creva interkulera dpf izbacio gomilu cadji ...radjena dijagnostika posle par dana i ne izbacuje gresku za pritisak turbine ni za dpf filter....i odlicno ubrzava(ranije bio kao vezan) Pre mesec dana dok jos nisam resio problem poceo je lose da radi u leru i da pored svega secne u voznji.....to je ostalo i posle zamene interkulera. Verovatno je neka dizna riknula jer je vozen sa losim interkulerom i zaprljanim dpf-om. Za par dana idem ponovo kod majstora da to resimo.
  5. Drugari,mozda ce nekom znaciti ,resio sam problem.Interkuler je bio zakacen malo pri dnu i on je pravio sve probleme. Zamenio sam ga i auto ide kao nevreme.
  6. Niko nema predlog? Sent from my iPhone using Tapatalk
  7. Ima li koji dobar ovlasceni servis ili servis za BMW u okolini Smedereva? Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. Pa sta je resenje?[emoji3526] Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. Ima li neko ideju sta da radim?Bio kod tri majstora i sva trojica kazu drugacije,polako gubim zivce....ne znam sta da radim. Molim za pomoc.
  10. Ne znam majstor kaze da temperatura dpf filtera treba da bude oko 250 stepeni da bi se pokrenula regeneracija. Sent from my iPhone using Tapatalk