milos.m

Members
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About milos.m

 • Rank
  bmw pocetnik

Profile Information

 • Ime i prezime
  Milos
 • Automobil
  BMW 320d e90

Recent Profile Visitors

223 profile views
 1. Niko nema predlog? Sent from my iPhone using Tapatalk
 2. milos.m

  bmw e90 320d nema snage

  Niko nema predlog? Sent from my iPhone using Tapatalk
 3. Ima li koji dobar ovlasceni servis ili servis za BMW u okolini Smedereva? Sent from my iPhone using Tapatalk
 4. Pa sta je resenje?[emoji3526] Sent from my iPhone using Tapatalk
 5. Okolina Smedereva Sent from my iPhone using Tapatalk
 6. Ima li neko ideju sta da radim?Bio kod tri majstora i sva trojica kazu drugacije,polako gubim zivce....ne znam sta da radim. Molim za pomoc.
 7. Nisam,kako to ide? Sent from my iPhone using Tapatalk
 8. Ne znam majstor kaze da temperatura dpf filtera treba da bude oko 250 stepeni da bi se pokrenula regeneracija. Sent from my iPhone using Tapatalk
 9. Svratio kod majstora pokusavao da pokrene regeneraciju dp filtera i nije uspeo nije dostigao 300 stepeni zbog hladnog vremena. Na pracenju vrednosti turbine stvarne od zadatih vrednosti odstupaju od 10-15 posto. Kaze auto ide odlicno sto se njega tice i to je to. Probao jedan 318 kod njega od 143 ks u ispravnom stanju i zaista je dosta sporiji od mog. Vise nisam pametan ni gde da idem ni sta da radim ...brinem se da li sam nenormalan...ne znam[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] Sent from my iPhone using Tapatalk
 10. Imam pitanja u vezi nekoliko servisa po ko ima iskustva neka napise. Dr. Mehanic Miško BMW servis Jagodina;BMW Stefanovic Mladenovic; Neki drugi servis u Okolini Smederevske Palanke?
 11. milos.m

  Servisi za pohvalu

  Imam pitanja u vezi nekoliko servisa po ko ima iskustva neka napise. Dr. Mehanic Miško BMW servis Jagodina;BMW Stefanovic Mladenovic; Neki drugi servis u Okolini Smederevske Palanke?
 12. Ma kako bude,mi smo tu nemocni,a sto se novog auto tice znas da najvise gubi vrednost u prve 3 godine,tako da je moja neka logika uzeti star 3-5 godina voziti ga tri godine i prodati.
 13. Znam,ali opet ne znam sto bi rekao Sokrat "Znam da nista ne znam". Od sledece godine ce se kontrolisati izduvni gasovi...pitanje sta ce biti i kako ce se prolaziti na tehnickom. U najboljem slucaju morace neko da se "podmaze" a u najgorem da se stavlja novi dpf (ukoliko te nekome uopste bude isplativo). Sa druge strane auto sa skinutim dpf ce sigurno izgubiti na vrednosti prilikom prodaje. Tako da je trenutno puno nedoumica oko svega toga.
 14. Ipak cu reparirati ako bude bilo potrebno,bar cu biti miran neko vreme. Opet kazem za sad sam samo bio na dijagnostici,ipak treba da se detaljnije pogleda. Mozda nije problem u samoj turbini vec u perifernim delovima.