PITANJE ZA E34 V8


Recommended Posts

Oba mi izgledaju kao vrhunski za zaljubljenike...

Zbog niže cene, već ugrađenog plina (ipak V8 3.0L mora biti da srče gorivo prilično a mi nismo bogati) ali i po meni lepšeg izgleda dao bih prednost ovom crnom!

Link to post
Share on other sites

Ovaj crni vec 1godinu stoji na oglasu :P ko da ujeda, pa ga niko nece :P

Može biti, jer za keš je cena izgleda i niža od navedene, mora biti da nešto nije baš 100% OK... U svakom slučaju, obilazak i test vožnja je neophodna. Za te pare pravi ljubitelj može i mora ipak nešto i da progleda kroz prste i sam uloži novac da sredi do kraja.

Danas je jako, jako teško prodati auto sa takvim motorom, mora baš zaljubljenik da naiđe, jer svako ko iole racionalno razmišlja (u ekonomskoj situaciji kakva u Srbiji jeste) nema šanse ni da ga uzme u razmatranje... Ja prvi, da sam skroz racionalan ne bih kupio 525i koji troši 13-14L po beogradskim gužvama. Ali ljubav je ljubav, ne pitaš mnogo već je juriš dokle god možeš i dok te čini srećnim...

Pošto čovek već pita za V8, očigledno je zaljubljenik i preporučujem mu da pogleda oba i donese odluku, koja ne mora uvek biti 100% racionalna, ali ako će ga učiniti zadovoljnim i srećnim, to je onda prava odluka. Život je samo jedan...

Link to post
Share on other sites

4400ccm iz 99-te, pa to je registracija bedinh 1300e, upravo proverio. Za 3000ccm iz 95-te je 740e, sitna razlika...

A i taj 540i toliko je redovno održavan i pažen da su mu farovi skroz matirali... Trebalo bi ga dobro pogledati naravno.

Link to post
Share on other sites

Prodao sam moj 525d e39 2001/4 za 8300e u petak,auto je više nego savršen,čovek nema ni dinara da uloži,servis,kočnice,nove gume sve urađeno jesenas ali nema veze neka je on zadovoljan i meni je drago.Elem pošto sam u velikoj građevinskoj investiciji radim poslovno stambeni objekat u kome će nadam se uskoro proraditi i servis te stoga ne bih sada uzimao skup auto već me zanima samo "normalan" auto bez obzira na godište i model(naravno BMW je jedini izbor) pa sam bacio oko na ova dva modela jer mi izgledaju dosta dobro za razliku od većine e34 koji su na žalost dosta zapušteni,ovaj crni se rekao bih godinama vuče po oglasima i znam kad je bio puno skuplji ali u svakom slučaju neću se zaletavati,vama u svakom slučaju hvala što ste mi dali neke detalje o pomenutim modelima.

Link to post
Share on other sites