Veliki problem sa autom,POMOC..


Recommended Posts

ima ih nekoliko , nadam se da se ne radi o istom ... ako jeste resi to sa njime , ja zadovoljan ...

Moguće ne znam čoveka radio je auto dok je bio kod prethodnog vlasnika,znam samo da je loše bio uzupčen motor,paljenje promašeno totalno i dalje se pitam kako je išo :unsure:

Link to post
Share on other sites

izvini ... sta je sada poenta tvoje price .... da je moguce da je to on , da si cuo da je tako jer ti je neko nekada rekao ili da si ti "izgleda" naj boji majstor jer si "uzupcio" motor i "pogodio" mu paljenje ?

Link to post
Share on other sites

Dizel koji je prešao preko 200 000km je mačka u džaku,svakim danom se može očekivati da nešto rikne,turbina,usisna,izduvna,particle filter,radilica...Ako je još loše održavan( u 90%)slučajeva je tako onda je pitanje trenutka kada će takav BMW napatiti svakog vlasnika.

Link to post
Share on other sites

Pa predje i on uz odrzavanje adekvatno mada evidentno je da se ovaj konkretno bas, bas lose pokazao tako da stvarno za njega je 200.000km...posle ovoga otvara nove dimenzije, ali opet nemoguce je porediti te dve generacije dizela...TDS se trudio da saradjuje sa svojim vlasnikom.

Link to post
Share on other sites

E ova slika mi je nedostajala - dva jarca na brvnu ;)

ma ... neka ga , priznaj da je bilo "dosadno" bez njega !? U svakom slucaju DOKTORE dobrodosao , nadam se da ovaj film "LESI se vraca ... " nije u nastavcima ! poz !

p.s ja ovan , za njega .... pojma nemam :))))))))

Link to post
Share on other sites

Ma,necu ici ja na to da me odere,i kaze ovo je crklo,ono je crklo,vec,neka on to sve lepo skine,ocisti,vrati,i proba auto,msm to je i on meni rekao,ako ne bude bilo opet nesto u redu,videcemo sta cemo .. Ljudi,nemojte da se svadjate,delimicno ste svi u pravu,moj Bmw do 3000 obrataja,povuce,ne mogu da kazem da se to ne oseti u kabini,ali,kao sto sam i gore naveo,nije explozivan kao pre,i ne ide,msm evo primera,ranije je trecom isao 125,sada ni 120,dok posle 3500 on zakuca,i kao da sam oduzima gas,i nece da penje ni obrataje ni brzinu,msm ja sam izneo misljenje majstora,videcemo da li je u pravu ili nije .. :)

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...
  • 3 years later...

Ovo isto mi se desilo... Nabio mi je gas jedno 3-10 sekundi i uspeo sam da ga ugasim na kljuc i stanem.

Nije hteo da upali pa smo ga otslepali do majstora koji je ustanovio da je crkla turbina ali kad ga je upalio kaze da radi na tri klipa.

Da li skidati glavu ili staviti drugu turbinu i probati sa njom kako ce raditi?

(kaze mi drugi da je ostalo jos malo ulja koje ce isterati posle 5min rada motora)

Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...

Ja sam zakljucio da je najeftinije odrzavati postojeci auto, pa neka bude i stara lomina. Makar znas sta si mu uradio. Nema toga sto se ne moze popraviti/zameniti. Kupovina drugog polovnog auta/lomine kod nas, sa tesko stecenim novcem, obicno se ponovo pretvori u cist promasaj kao investicija jer kad tad se pojave opet novi problemi.

Naravno, novo je novo. Pa neka bude i Dacia Sandero.

 

Link to post
Share on other sites