Dusan VR 0 Posted April 3, 2013 Author Report Share Posted April 3, 2013 To si u pravu Miki,delim isto misljenje sto se crne tice..zatvorice auto..bice mnogo crne.. Link to post Share on other sites
Dusan VR 0 Posted April 7, 2013 Author Report Share Posted April 7, 2013 Danas se iskoristilo lepo vreme pa je detaljno i lepo opran auto,stavljen letnji set guma i felni i ugradjeni konacno ccfl Angle aye prstenovi(posle duze potrage za farove bez projektora,jer se mnogo tesko nalaze specijalno za farove bez projektora za e46).Posto me uhvatila noc,nisam uspeo da slikam auto pa cu izbaciti slike uskoro cim budem slikao..Evo dve slike fara koje sam uradio na brzinu,ali samo da naglasim da to bar 5x bolje izgleda uzivo..ja sam licno odusevljen.. :dance3: Link to post Share on other sites
ianullrich 0 Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 potpuno drugi auto sa ccfl Link to post Share on other sites
Dusan VR 0 Posted April 7, 2013 Author Report Share Posted April 7, 2013 Ali stvarno potpuno drugi auto sa ccfl..mnogo agresivnije izlgeda.. Link to post Share on other sites
BokyM3 0 Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 Ovo izgleda jako jako dobro :) samo nemoj stedit na slikama hahah Link to post Share on other sites
rushko 0 Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 Odlično izgleda Dušane, reci mi koliko te koštalo komplet sa ugradnjom? Link to post Share on other sites
Dusan VR 0 Posted April 7, 2013 Author Report Share Posted April 7, 2013 Komplet me je kostao 45 eura a ugradnja nista,jer sam sam to radio,mnogo je prosto da se odrari a i obozavam da radim sam oko auta,sve sto mogu.. ;) Link to post Share on other sites
Dusan VR 0 Posted April 7, 2013 Author Report Share Posted April 7, 2013 (edited) Evo na inicijativu Borisa,koji je rekao da ne stedim na slikama,iako je danas bilo lose vreme i padala kisa,evo nekoliko slika :D ja mislim da sad nisam stedeo na slikama :D Edited April 7, 2013 by Dusan VR Link to post Share on other sites
zile88zm 0 Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 uuu sto ima dobru tablicu :D Link to post Share on other sites
Dusan VR 0 Posted April 7, 2013 Author Report Share Posted April 7, 2013 Hahahah..bas dobra :rofl: Link to post Share on other sites
Sigtran 0 Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 Odličan, a i tablica je vrh! :) Link to post Share on other sites
Dusan VR 0 Posted April 7, 2013 Author Report Share Posted April 7, 2013 Hvala Miroslave..tablica je radjena u photoshopu ;) Link to post Share on other sites
BokyM3 0 Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 opa...bas je mrak :) odlican je!! :thumbsup: imas li jos sta u planu raditi...?? Link to post Share on other sites
Dusan VR 0 Posted April 7, 2013 Author Report Share Posted April 7, 2013 Pa u planu je jos dosta toga (ugradnja sociva u farove za kratka svetla,led stopaljke,enterijer kao u tvom e46 jer je po meni najlepsi u e46tici i jos dosta toga..),ali polako,ne dozvoljavaju finansije da to sve odmah odradim a i ne i bilo zanimljivo :D Link to post Share on other sites
Dusan VR 0 Posted April 8, 2013 Author Report Share Posted April 8, 2013 Jel neko vozi preko dana samo na angel aye i jel imao iskustva sa policijom? tj. da li ce zezati ako vozim preko dana samo na njih..? Link to post Share on other sites
Debeljko 0 Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 vozim ja samo sa angel eyes preko dana, a nekad i uvece. Nema nikakvih problema sa pandurima, cak je pozeljno da ne palim xenone preko dana jer i ovo bljesti vise nego dovoljno. Link to post Share on other sites
Dusan VR 0 Posted May 15, 2013 Author Report Share Posted May 15, 2013 Evo i ja da izbacim dve nove slicice..Zanima me,jel zna neko gde moze da se izvadi atest za tamna stakla i koliko kosta,zatamnio bih celi auto 30% ili napred 30 a pozadi 50 ? Cuo sam da moze u vinci da se izvadi bez kontrole auta, tj. samo platis i oni ti daju atest.. Link to post Share on other sites
aritonce 0 Posted May 20, 2013 Report Share Posted May 20, 2013 stavis folije i kad dolazis u Nis auto moto daje nekakav atest na poligonu iza tvrdjave. S obzirom da su fabricka vec preko 15 posto zatamnjena bolja ti je varijanta da prvo odradis atest pa lepis folije, jer ako na fabricka zalepis 30 posto bice ukupno preko 40 posto zatamnjenja. Ili jos bolja varijanta stavis folije i vozis boli te uvo, nediraju u zadnje vreme Link to post Share on other sites
Dusan VR 0 Posted May 20, 2013 Author Report Share Posted May 20, 2013 Pa ja bih pre varijantu sa atestom cisto da me ne zezaju..sta znam..hvala na informaciji Link to post Share on other sites
Dusan VR 0 Posted June 15, 2013 Author Report Share Posted June 15, 2013 Jel zna neko da li u Nisu neko radi tamnjenje stakala sa LLUMAR folijama? I jel imao ko iskustva sa Glass servisom za tamnjenje stakla ? Oni valjda ne rade sa LLUMAROM ali rade isto sa nekim kvalitetnim Americkim folijama.. Link to post Share on other sites
leon63 0 Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 Radimo drugar i ja. Link to post Share on other sites
Dusan VR 0 Posted June 23, 2013 Author Report Share Posted June 23, 2013 Jel moze kontakt telefon Ivane,posto ne mogu poruku da ti posaljem..? Link to post Share on other sites
leon63 0 Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 0692810355 Link to post Share on other sites
Dusan VR 0 Posted September 10, 2013 Author Report Share Posted September 10, 2013 Evo mali update.. Bio neki photo session mog ljubimca,pa da podelim to sa vama.. ;) I hteo bih da cujemo vase misljenje u vezi lajsni unutra u autu..posto mi dosadio vise karbon a i po meni vise nije fazon,da li da farbam lajsne u silver metalik,tj. aluminijumsko sivu boju ili u piano black (klavirska crna) kao sto je u bmw 5,7.. ? :) Link to post Share on other sites
Miki_BMW 0 Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 Jos jednom,odlicne slike i jos bolji auto... :thumbsup: A sto se folija tice,jel si razmisljao o brusenom aluminijumu? Po meni izgleda predobro,iako nisam fan folija... http://www.kupujemprodajem.com/Aluminijum-bruseni-7429053-oglas.htm?filter_id=33365184 Link to post Share on other sites
Recommended Posts