Sicko 0 Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Jel prelazio neko granicu sa CG samo sa potvrdom o registraciji? Znaci imam tablicu, nalepnicu, ali nemam saobraćajnu već samo potvrdu... Zvao sam CG policiju i oni kažu da ako naši puste prelazak oni ne prave problem. Ali kako je u praksi? Link to post Share on other sites
boris74 0 Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 nije moglo pre par meseci,dal se nesto promenilo-sumnjam Link to post Share on other sites
Dzoni 0 Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Sto ne odes po saobracajnu? Link to post Share on other sites
sashko 0 Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 saobracajne se trenutno cekaji po mesec-dva kazu u sup-u nemaju plastike za izradu iste jedan moj drug je presao uz opomenu da slucajno ne napravi neko sranje e sad jbga kako ko ima srece Link to post Share on other sites
Dzoni 0 Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Auuu to nisam znao, ja sam treci dan otisao i dobio saobracajnu... Link to post Share on other sites
vranjin 0 Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Sve zavisi na koga naletis. Sad sam zvao jednog druga, pandur u Podgorici. i kaze da on pusta sto ne znaci da ce i drugi da te pusti. U principu ta potvrda ne vazi u CG. Mogu da te puste na granici ako budu raspolozeni. Sa druge strane mogu da ti naprave problem pri izlasku iz CG. Ja sam pre dve godine vozio sa potvrdom i u Budvi me zaustavio pandur i jedva sam ga namolio da me pusti. Link to post Share on other sites
Sicko 0 Posted June 7, 2013 Author Report Share Posted June 7, 2013 Mogo si bar 10 do 20 "razloga" da mu navedeš :pleasantry: Da te pusti. Meni čim vide 10 "razloga" pustaju makar čoveka da sam zgazio. :lol: Zvanično može... I naša policija ne pravi problem ni crnogorska... Zvao sam i jednu i drugu... E sad ako naletim na nekog, ustvari moj ćale, matori čovek, unučići ovo ono.... U svakom slučaju javljam ishod sledeće nedelje... Link to post Share on other sites
cabrio 0 Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 ne moze se sa potvrdom preko granice. sve i da te puste mozes imati jako velike probleme ako te zaustavi ili ne daj boze da dodje do nekog cukanja. Link to post Share on other sites
Zemunac 3.5 0 Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Mene su prosle godine pustili, bio covek dobre volje. Link to post Share on other sites
vranjin 0 Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Na sajtu MUP-a CG imas negde link ka granicnoj policiji pa vidi koji je telefon pa njih okreni. Oni su na granici a ne saobracajna policija. Mislim da ti je to najsigurnije. Link to post Share on other sites
Sicko 0 Posted June 18, 2013 Author Report Share Posted June 18, 2013 Samo da napišem prošlo se bez problema... Link to post Share on other sites
777.boban 0 Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 A jel moze stara licna karta,vazeca naravno,cuo sam kao d amora biometrijska nova,nelogicno ali ajde sve je moguce. Link to post Share on other sites
325ixA 0 Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 Proslo bez problema kao niko nije kontrolisao ili proslo bez problema kao vazi papirna saobracajna? Link to post Share on other sites
Dzoni 0 Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 Sigurno niko nije kontrolisao, a da jeste verovatno bi bilo problema... Sa starom vazecom licnom kartom moze... Link to post Share on other sites
Sicko 0 Posted June 20, 2013 Author Report Share Posted June 20, 2013 Prošo bez problema, tražili dokumenta, dobili lične karte i potvrdu ... I to je to. I u odlasku i u povratku ista priča. Link to post Share on other sites
vranjin 0 Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 Kazem ti sve zavisi, ima nekih zatucanih da te bog skloni. Jednom sam prelazio granicu sa isteklom licnom kartom a imao sam papir da mi se pravi nova. Drzali su me na granici ceo jedan sat, kao zadnjeg kriminalca. Sta jos mogu da zezaju, mada u sezoni na to uglavnom ne obracaju mnogo paznju. Beli karton. Kad udjes u CG imas rok 24 sata da se prijavis u mup. Link to post Share on other sites
miksa 0 Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 e a kakva je procedura da se predje u cg, mozda bih skoknuo sa zenom i klincem na more,ali auto nije na moje ime Link to post Share on other sites
[kick] 0 Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 Ja sam pre 4-5 god iso bez ovlascenja za auto jebavali me malo kod nas na granici i pustili, sad ne znam kako je. Link to post Share on other sites
Dzoni 0 Posted June 22, 2013 Report Share Posted June 22, 2013 Ja sam prosle god isao sa tecinim kolima na more sa devojkom burazerom i sestrom, meni niko nije trazio ni dozvolu ni saobracajnu od kola ni tamo ni 'vamo... :lol: Link to post Share on other sites
milem 0 Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 ja sam isao pre cetri godine sa tudjim autom izvadio samo punomoc to ti je 750 din. trazili su mi i nasi i njihovi, isto sam isao pre godinu dana na kosovo ista prica trazili su punomoc da vide Link to post Share on other sites
Recommended Posts