Recommended Posts

  • Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja sam plin ugradio kod Ranka u Zemunu (R R Electronics). Nikada ni jedan problem nisam imao sa autom. Prešao sam oko 50ak K dok nisam prodao taj auto. Zavoli je bio uređaj, platio sam nešto oko 600 evrića tada.

VIdim da po forumima hvale i Babića iz Mirijeva, kapiram da je i on dobar majstor.

Link to post
Share on other sites

Nzm ni sam,da li da ga ugradjujem.Ako ce da trosi plina koliko benzina,kako kazu za sekvent,i to je mnogo.Ja sam mu skinuo obican plin koji je trosio 1000 dinara na 70km,tako da nzm ni sam... :blink:

Link to post
Share on other sites

druze auto ko auto mora da trosi,a ti ako ti je ta potrosnja problem,pogresan si auto odabrao.plina/benzina on trosi manje vise isto,samo je razlika u ceni.ja sam,kad sam menjao platio set kvacila (za m50) oko 100e (sachs) i racunaj jos 50ak e za ruke

Link to post
Share on other sites

Masala... nisam znao da je taj motor tako veliki potrosac

Stavi na papir sve pa vidi kad ce ti se isplatiti

10l plina je 800din,to ti dodje 6l benzina ili 7l dizela,sta je tu puno.Koliko ti Stilo trosi?

Link to post
Share on other sites

malo mi to mnogo 10 na otvorenom...da probas malo da zamenis svecice,meni je to mnogo za taj motor...da oteras kod nekoga da ti malo pregleda i prekonrolise... :huh:

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Znaci svaki dinar u dzepu da ostane,ali nemoj da stedis na zapremini boce. Sa tom od 30lit prelazices oko 200 km,malo -malo na pumpu. Jos ako krenes negde na put,pa na kakav plin ces naletati.A pogotovo zbog gepeka,bolja je solucija tocak boca.

Link to post
Share on other sites

I dobro obrati pažnju na datum proizvodnje boce. Piše na svakoj boci mesec i godina kad je proizvedena (ugravirano na pločici ili na samoj boci, pored ostalih podataka). To ti je bitno iz prostog razloga što se boca menja na 10 godina. Ako ti uvale bocu staru npr. 7 godina neće ti dati atest na 5 već na 3 godine, odnosno do roka kada boca bude stara 10 god. ;)

Link to post
Share on other sites