Dark 0 Posted April 18 Report Share Posted April 18 (edited) Nema gore na slici, ponovo sipano ENI 5W-30 ... Zamenjena plastika ispod brisaca : Edited April 18 by Dark Link to post Share on other sites
marko84 0 Posted April 18 Report Share Posted April 18 Repariran AUC senzor ( za detekciju dima i raznih otrovnih gasova na usisu za ventilaciju ) : Kako si ovo odradio? Kad nakačim dijagnostiku imam tu grešku. Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Link to post Share on other sites
Dark 0 Posted April 19 Report Share Posted April 19 Zamenski senzor sam porucio sa Aliexpresa : https://www.aliexpress.com/item/32322315608.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.61.44ee1802vEfBTq i pratio ovo uputstvo za zamenu : Link to post Share on other sites
smg 0 Posted April 19 Report Share Posted April 19 Hmm, odlična reparacija. Interesuje me da li može ovako reparira AUC senzor za F10 ... moraću malo da potražim po netu ... Link to post Share on other sites
smg 0 Posted April 19 Report Share Posted April 19 BTW, drago mi je da vidim da je karavanče još uvek na drumu i dobro održavano. Retko održavan i lep e46. Link to post Share on other sites
Dark 0 Posted April 19 Report Share Posted April 19 Ponekad se zaletim, prelistam oglase, balavim na 3.0 dizele ( e39 Touring i e61 ) ... Dooobro se napalim, a posle kad se preracunam i dalje mi je bezobrazno puno dati za registraciju i kvalitetno odrzavanje sa mojim primanjima ... Onda izadjem, otvorim garazu ... I smirim se. Ja bas volim svoju bembaru Link to post Share on other sites
smg 0 Posted April 19 Report Share Posted April 19 Mi smo prodali e46 i uzeli F10 ... jedan deo mene i dalje pati za tom e46icom ... Toliko me je dobro služio, jedan jedini probelm nisam imao sa tim autom. Mogu ljudi da kenjaju koliko hoćeš, ali po mom skromnom mišljenju jedan od možda i najzahvalinijih BMW-ova. Pravi radni konj od auta. Pritom 2.0D ide jako dobro (za moj uslov). Link to post Share on other sites
Dark 0 Posted April 21 Report Share Posted April 21 Ne pasuje svakom, meni se uvek svidjali ( wind deflekrori ) Link to post Share on other sites
castor 0 Posted April 21 Report Share Posted April 21 (edited) Kao da znaš o čemu razmišljam. I sasvim lijepo su mu čučnuli. Pitanje - da li je nivo buke manji kada se spusti prozor za 1-2 cm? Edited April 21 by castor Link to post Share on other sites
Dark 0 Posted April 21 Report Share Posted April 21 Jeste na brzinama od 70-80 ... Iznad je bucno kao i pre. I generalno kad je zatvoren prozor, buka je nesto veca nego pre na vecim brzinama 100-130 ... Link to post Share on other sites
smg 0 Posted April 21 Report Share Posted April 21 Meni je to bukvalno bila jedina mana e46 .. što posle 130km/h krenem da čujem vetar. Realno kao da ga je neko pravio da ide 120 kulturica, sve posle toga ... mada možda sam se razmazio sa f10 šta znam. E36 još gore, u gradu ga ne čujem ... a sada kada ga poteram na autoputu prosto ne verujem da mi je to pre bilo normalno A što se tiče tih vetrobrana, pa to je najbitnije da se tebi svidi ... šta ima ko da komentariše Link to post Share on other sites
Bembe 0 Posted April 30 Report Share Posted April 30 Gde si nabavio plastiku ispod brisaca i koliko je kostala ako nije tajna? 🙂 Link to post Share on other sites
Dark 0 Posted April 30 Report Share Posted April 30 Ovde sam nasao najjeftinije :https://autoline.rs/online-shop/auto-delovi/plastika-ispod-vetrobrana-bmw-51718208483-51718208483 Link to post Share on other sites
Dark 0 Posted May 4 Report Share Posted May 4 (edited) Stigla pumpa za tecnost vetrobranskog stakla sa Alija ... 500 dinara ... jos i radi a i ne kaplje ... svi zadovoljni. Edited May 4 by Dark Link to post Share on other sites
smg 0 Posted May 8 Report Share Posted May 8 Da ne solim pamet, posle boja pogotovo. Kod nas u Automiki je 650 dingera za e46 . Ja se zaprepastio bio kada mi je rekla devojka cenu ... čisto da znaš ako ti nedaj Bože ponovo zatreba da ne čekaš sa alija. Link to post Share on other sites
Dark 0 Posted May 9 Report Share Posted May 9 Masala ...ja gledao oglase ... Svi trazili 15-20 evrici ... Hvala za info! Link to post Share on other sites
Sale-Sombor 0 Posted May 9 Report Share Posted May 9 13 hours ago, Dark said: Masala ...ja gledao oglase ... Svi trazili 15-20 evrici ... Hvala za info! Sto se tice delova, mnogi se iznenade da dosta nekih delova u Delty kosta jeftinije glanc nov deo, nego da se kupi polovan na trzistu Link to post Share on other sites
smg 0 Posted May 25 Report Share Posted May 25 On 5/9/2023 at 8:45 PM, Sale-Sombor said: Sto se tice delova, mnogi se iznenade da dosta nekih delova u Delty kosta jeftinije glanc nov deo, nego da se kupi polovan na trzistu Ali polovan je original iz prve ugranje. To je NAJKVALITETNIJE Link to post Share on other sites
Dark 0 Posted May 25 Report Share Posted May 25 Danas prosao tehnicki i registrovan. Nisu imali prigovor ni za sta ( pitao sam bas, da li ima nesto sto je proslo na drugarski ).Kazu prolazice i ubuduce kad i ako pocnu da gledaju izduvne gasove, iako je EGR zatvoren i katalizator 'prazan' ... Jutros pre tehnickog provozao ga u cetvrtoj na 3500 obraja 20 min ... Da mu malo ocistim grlo od gradske voznje ... Ko nov [emoji23]Cena prava sitnica ( bezobrazluk ) 35000.00 din - okruglo. Link to post Share on other sites
Recommended Posts