frank 0 Posted April 3, 2021 Report Share Posted April 3, 2021 Ništa ja tu ne bih dirao. To su manja odstupanja koja su normalna za 15+ stara vozila. Vozi i uživaj dok u vožnji ne osetiš da nešto ne štima [emoji6]Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka Link to post Share on other sites
pcx 0 Posted April 4, 2021 Author Report Share Posted April 4, 2021 Hvala na potvrdi!Sent from my OnePlus 6T using Tapatalk Link to post Share on other sites
pcx 0 Posted August 19, 2021 Author Report Share Posted August 19, 2021 Bengula se jos kotrlja. Toci i vozi. Stiglo na red i malo da se osvezi ... Link to post Share on other sites
Nismo 0 Posted August 20, 2021 Report Share Posted August 20, 2021 Odrzavanje za primer, svaka cast, za kamping i hajking spremni! 😉 Link to post Share on other sites
pcx 0 Posted August 20, 2021 Author Report Share Posted August 20, 2021 Nemere bez satora [emoji39] Za vikend mini etno camping trip kod drugara na salasu u Zakanyszek ( HU ). Samo da nam granica ne presedne ...Sent from my OnePlus 6T using Tapatalk Link to post Share on other sites
Wulelele 0 Posted August 20, 2021 Report Share Posted August 20, 2021 Listam ovu temu i imam flashback kao da gledam Sretenov "Project Cologne" na youtubu Svaka cast Link to post Share on other sites
dulebp 0 Posted August 20, 2021 Report Share Posted August 20, 2021 Odlican auto i odlicno odrzavan od starta. Uvek mi vrati secanja na moj bivsi e46, ista boja koja je bas retka. Inace, uhvatio sam te brzinski iz kola u Ns na parkingu, pomislio sam da je tvoj, ali nisam znao tablice, pa nisam bio siguran. Послато са MI 8 помоћу Тапатока Link to post Share on other sites
pcx 0 Posted August 21, 2021 Author Report Share Posted August 21, 2021 To je taj, tu parkiram uvek kad idemo za Feronu.Sent from my OnePlus 6T using Tapatalk Link to post Share on other sites
pcx 0 Posted October 13, 2021 Author Report Share Posted October 13, 2021 Jel vozao neko style 109 ( 17" 8j et46 ) na e46 ? Ima li neko neku multimediu, posto je google dosta skrt ...Sent from my OnePlus 6T using Tapatalk Link to post Share on other sites
Sale-Sombor 0 Posted October 13, 2021 Report Share Posted October 13, 2021 Et46 to ce ti biti bas uvucene felne pod rub, malo ruzno izgleda Link to post Share on other sites
pcx 0 Posted October 14, 2021 Author Report Share Posted October 14, 2021 To znam, ako zamenim postojece felne ( 7.5J / napred ET47 + 16mm dist / nazad ET25 ) , na 8J dobijam napred -9.7mm a nazad -14.7mm ( bez distancera ) ... znaci onda bi mi trebalo napred 10mm a nazad recimo 12mm distancera. Razlog zamene bi bio da mi rubovi kace zadnje gume pod opterecenjem ( 4 putnika ili 2 putnika i kamping oprema ) pri vecim brzinama ka naletim na odredjenu neravninu ( auto se digna na trenutak i onda spusti dublje ). Drugo resenje bi mozda bilo da zamenim gume sa 225/45 na 215/45 - jer stvarno "malo" kaci ... mozda milimetar ... ali pri velikim brzinama ruzno zapisti ... Za sirenje rubova nisam nikoga nasao ... svi beze od e46 - ima zaobljen rub, koji je ispunjen nekom gumom ... Probacu da nadjem neke 215/45 za bacanje, da ih montiram i probam. Gledam nedeljama razne felne, ne privlace me novi modeli ... nekako se uvek vratim na ove old scool modele. Link to post Share on other sites
hermes 0 Posted October 14, 2021 Report Share Posted October 14, 2021 8j i et46 je skoro fabricka dimenzija....al ima prostora za 10mm distancer, sto preporucujem. Ili jos bolje, imas veliki broj modela sa 8J i ET35, tipa BBS, Rondell i jos neke, koje odlicno stoje na E46. Ja sam probao desetak modela na E46, i po meni najbolje izgleda i ponasa se na varijanti iz prethodne recenice. Link to post Share on other sites
pcx 0 Posted May 8, 2022 Author Report Share Posted May 8, 2022 Mali update ... Zamenjene obe letve volana. Nove letnje Dunlop Sport Maxx RT2 91Y 215/45/17 Uze za 1 cm od 225/45/17 - nadam se od sad BEZ cesanja pozadi pod teretom ... razlika nije uocljiva na prvi pogled. Link to post Share on other sites
pcx 0 Posted May 8, 2022 Author Report Share Posted May 8, 2022 Lapsus ... Oba stabilizatora ... A ne letve volana ... Nemam edit ... Link to post Share on other sites
Glisa 0 Posted May 9, 2022 Report Share Posted May 9, 2022 Годинама возиш са везонкама ан бранику,па зар те не мрзи да их гледаш овако....завари то и зафарбај није више од 50Е Link to post Share on other sites
pcx 0 Posted May 9, 2022 Author Report Share Posted May 9, 2022 Nije do 50-100 eura. Brine me maler ... Cim sam ga montirao, pokupim sutradan fazana na vozackoj strani, i polomim ga pod sneznom bankinom (kod vezica) u roku od nedelju dana ... A od tad mir ... 😥 Link to post Share on other sites
Glisa 0 Posted May 9, 2022 Report Share Posted May 9, 2022 Не зезај,посла око пластике имаш пола сата! Изварио сам 100 браника ако не и више! Не мораш цео браник да фарбаш,нека ти неко уклопи ову половину само Link to post Share on other sites
pcx 0 Posted June 6, 2022 Author Report Share Posted June 6, 2022 Zamenjeni krajevi letve volana ... bilo malo lufta, nisu hteli da mi odrade optiku ... videcemo sad. Prosao tehnicki, registrovan. Pitao momke kako ce auto proci tehnicki kad pocnu da gledaju i katalizator ... kazu bez problema mereno 0.19 ... po fabrici mora ispod 2.0 ... ( bez katalizatora ... dooobro zagrejan pred tehnicki ) Link to post Share on other sites
pcx 0 Posted June 30, 2022 Author Report Share Posted June 30, 2022 Samo za Glisu 😂 : Odoh da nadjem neku ciganku ... pa da budem miran Link to post Share on other sites
Glisa 0 Posted July 1, 2022 Report Share Posted July 1, 2022 Други ауто Link to post Share on other sites
smg 0 Posted July 12, 2022 Report Share Posted July 12, 2022 E nek si ga sredio zbog Glise . Link to post Share on other sites
pcx 0 Posted July 12, 2022 Author Report Share Posted July 12, 2022 Zapeo covek ... Moro sam 😋 Link to post Share on other sites
pcx 0 Posted September 15, 2022 Author Report Share Posted September 15, 2022 (edited) Provozasmo se i ove godine do Grcke, bez ikakvih problema, pod punom ratnom opremom ( ja sa satorom i 2 para gaca, a zena sa pola kuce na 15 dana ). Prvi put smo bili u septembru u Armenistisu, i prijao mi manjak turista. Zamena guma je resila kacenje zadnjih tockova u rubove, tako da nikad mirnije nisam vozio na skakavom putu kroz Makedoniju i Grcku. Pregurasmo preko 308000 km na satu ( a moguce i po tocku ), a auto tek razradjen Salim se, nije mi bilo sve jedno, ali brinuo sam bez razloga. Na auto putu bilo radova, i naravno jedna od onih "palica" sa kojima blokiraju neku od traka auto puta bila na sred puta, al posto smo svi picili 60 u koloni nisam na vreme primetio i presao preko te "palice" ... ziv sam se presekao, reko ode guma ... medjutim imao sam srece, zakacio sam samo "Rear Cover" - https://www.getbmwparts.com/oem-parts/bmw-rear-cover-51718219168 Nalazi se ispred zadnjeg desnog ( a i levog ) tocka, pre nego sto pocinje otvor za tocak ... Zna li neko kako se ovaj deo zove na srpskom ... da pokusam da nadjem na nekom od otpada. Hvala unapred na pomoci. Evo jedne, dok "zverka" odamra : Edited September 15, 2022 by pcx Link to post Share on other sites
Dark 0 Posted April 18, 2023 Report Share Posted April 18, 2023 Odradjen servis nedavno, zamenjeni i prednji stabilizatori. Antifriz sa slika pogresno kupljen ... mislio sam da mi kaplje antifriz, kupio na osnovu boje koju sam primetio ispod auta, pa tek posle proverio da u njemi stoji PLAVI BMW antifriz ... a i ne kaplje on nego propiskio motor za betrobransku tecnost Trenutno se ceka zamenski motoric ... Link to post Share on other sites
Dark 0 Posted April 18, 2023 Report Share Posted April 18, 2023 Repariran AUC senzor ( za detekciju dima i raznih otrovnih gasova na usisu za ventilaciju ) : Link to post Share on other sites
Recommended Posts