smg 0 Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 Novi član porodice. 2002 e46 D 110kw - Automatik Od opreme ima: Automatski menjač Automatsku klimu Sportska sedišta, polukožna. Šiber Xenon svetla sa autonivelacijom Senzor za kišu DSC Samopotamnjujući retrovizor (unutrašnji samo) Bord kompjuter Tempomat SporCki volan sa komandama za tempomat i radio Radio CD Neki bussines (šta god to značilo) - Radio BMW Business (C43) Parking senzori Prednji naslon za ruku Maglenke Beli migavci (ovo piše na VIN dekoderu) dodatna oprema je i da nema oznake na gepeku Jedna sličica za sada. Za sada je dobrica (prešao tek nekih 500km). Mnogo je rano da bilo šta pokaže. Za sada lepo poteže, menjač lepo menja brzine, tih je (koliko to dizel može da bude). Ništa još uvek ne lupka, ne škripi. Primetio sam da šeta temperatura, od 1/3 do pola, pa bi mu zamenio termostate. I da glavi suvozačev prozor (to bi valjajo zameniti pre nego što ostane otvoren). I skinuo bi mu folije sa prednjih stakala (smeta mi opasno noću, ništa ne vidim kroz njih (nisam se navikao). Rano je reći da li sam zadovoljan ili ne, ali bi voleo da ostane ovakav kakav je sada Link to post Share on other sites
castor 0 Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 Lijep. Nek' je sasrećom! Link to post Share on other sites
Gruja1595 0 Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 Lep auto, daj jos neku sliku Sent from my SM-G935F using Tapatalk Link to post Share on other sites
Zeljkamp 0 Posted March 23, 2017 Report Share Posted March 23, 2017 Lepa trica. Daj jos neku fotografiju. Link to post Share on other sites
smg 0 Posted March 27, 2017 Author Report Share Posted March 27, 2017 Prva nedelja prosla. 1200km sprženo ... Po pištolju troši 6.6 l/100km, možda se to u nekoj perspektivi smanji, nova je igračka pa mi je malo teža noga na gasu a i svakom kome dam da ga proba Za sada sam zadovoljan (ali je baš rano), kao kod nove devojke, ni kaka ne smrdi . Čim počne da jebe, verovatno ću da kunem i dizel i automatik i BMW i sve po redu ... Ono što sam primetio da treba da menjam za sada je termostat (šeta temp), na dijagnostici je izbacio 2 grejača da treba dase menjaju (ali sam isto tako čuo da to može da bude i relej, da im je to česta boljka i prijavljuje mi grešku za auxilary grejač (ovo ne znam da li neko uopšte i prodaje polovno, a da radi). Prvo pranje je palo, pa i malčice bolje sličice. Treba mu jedno dooobro dubinsko pranje, pošto je unutra pošteno prljav. Takođe, u automobilu je pušeno ranije, pa ne znam kako da nebo operem da isteram taj smrad, ako je neko radio bio bi mu zahvalan da podeli iskustva. Za kraj poneka sličica: Link to post Share on other sites
smg 0 Posted March 27, 2017 Author Report Share Posted March 27, 2017 On 3/22/2017 at 7:19 PM, castor said: Lijep. Nek' je sasrećom! On 3/22/2017 at 9:58 PM, Gruja1595 said: Lep auto, daj jos neku sliku Sent from my SM-G935F using Tapatalk On 3/24/2017 at 0:05 AM, Zeljkamp said: Lepa trica. Daj jos neku fotografiju. Hvala drugari Nadam se da neće praviti problema ... puno Link to post Share on other sites
smg 0 Posted March 27, 2017 Author Report Share Posted March 27, 2017 I jedno pitanjce, za ljude koji su to možda radili. Da li mogu da zemenim redosled svetla pozadi? Ssada mi pozicija svetli svetlo na gepeku i gornje svetlo a voleo bi da svetle u "ravni" ako sam bio dovoljno jasan. Tj. preciznije pitanje bi bilo da li ovo mogu da uradim softverski, da ne rasturam konektor pozadi? Hvala unapred. Link to post Share on other sites
Sale-Sombor 0 Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 Svidja mi se jako enterijer, a i boja, posto je i moja e46ica bila iste boje Lep auto i srecno ti bilo, da te sluzi dobro. Link to post Share on other sites
smg 0 Posted March 27, 2017 Author Report Share Posted March 27, 2017 1 hour ago, Sale-Sombor said: Svidja mi se jako enterijer, a i boja, posto je i moja e46ica bila iste boje Lep auto i srecno ti bilo, da te sluzi dobro. Ti si beše na tvojoj ugrađivao mlatimediju? Da li možeš tačno da mi kažeš koja je? To mi je u planu u nekoj budućnosti. Link to post Share on other sites
Sale-Sombor 0 Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 43 minutes ago, smg said: Ti si beše na tvojoj ugrađivao mlatimediju? Da li možeš tačno da mi kažeš koja je? To mi je u planu u nekoj budućnosti. Jesam, sta god da te zanima pusti poruku, da ti sad ne kvarim temu auta Link to post Share on other sites
smg 0 Posted March 27, 2017 Author Report Share Posted March 27, 2017 1 minute ago, Sale-Sombor said: Jesam, sta god da te zanima pusti poruku, da ti sad ne kvarim temu auta Probao već, ali mislim da ti je pun Inbox Link to post Share on other sites
Mauro 0 Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 Prelep e46, boja i enterijer posebno. Srecno i da se navozas lepo sa njim Link to post Share on other sites
smg 0 Posted March 27, 2017 Author Report Share Posted March 27, 2017 1 hour ago, Mauro said: Prelep e46, boja i enterijer posebno. Srecno i da se navozas lepo sa njim Hvala, nadam se da ce biti dobrica ? Link to post Share on other sites
smg 0 Posted March 27, 2017 Author Report Share Posted March 27, 2017 Lepo vreme i produzen dan, ostalo malo vremena za posle posla za jednu fotkicu na brzaka ? Link to post Share on other sites
Mauro 0 Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 Vratio si 17' na crvenog Link to post Share on other sites
smg 0 Posted March 27, 2017 Author Report Share Posted March 27, 2017 1 hour ago, Mauro said: Vratio si 17' na crvenog Ostace neko vreme ? To tera sada lepsa/bolja polovina ? Link to post Share on other sites
smg 0 Posted April 6, 2017 Author Report Share Posted April 6, 2017 Da li neko zna šta je ova opcija po VIN-u: P972 Comfort Package ? Link to post Share on other sites
boka003 0 Posted April 6, 2017 Report Share Posted April 6, 2017 Fina boja Zbog feluga i zmigavaca jako bi mu fino legla ona lajsna oko prozora Sent from my Letv X500 using Tapatalk Link to post Share on other sites
smg 0 Posted April 6, 2017 Author Report Share Posted April 6, 2017 44 minutes ago, boka003 said: Fina boja Zbog feluga i zmigavaca jako bi mu fino legla ona lajsna oko prozora Hvala, Na koju lajsnu misliš? Ima lajsnu crne boje ... Link to post Share on other sites
boka003 0 Posted April 6, 2017 Report Share Posted April 6, 2017 saljem u pp, da ne kvarim temu ovjde Link to post Share on other sites
smg 0 Posted April 9, 2017 Author Report Share Posted April 9, 2017 Prvi servis (otkako je kod nas - inače Bogte pitaj koji mu je po redu za njegovoga života ). Koknuo sam mu Shell-ovo ulje 10w-40 (neko Hellix). I napokon zamenio termostate (lepo su osmislili da mora 300 čuda da se skine da bi se to izmenilo). Nakon toga sam se poigrao sa farovima, cob AE (relativno se lako stavljaju). Povezao sam ih na poziciju. Teško se noću fotka sa telefonom, previše jako svetle za tako "lošu" kamericu Da li neko zna da li pozicija može da se iskodira da bude non stop upaljena kada radi auto (nešto kao daylights). Vidim da obična svetla mogu (sa ovom Carly for bmw "dijagnostikom" što imam, ali poziciju nisam našao). Mogao sam na kontakt da ih vežem, ali mi je to bilo malo "nervozno". Možda da nađem kontakt pa da sa releyem to uradim, ali ko da se aka toliko ako može preko dijagnostike da se učuka ... Link to post Share on other sites
firul 0 Posted April 9, 2017 Report Share Posted April 9, 2017 Ja sam kod mene povezao na kontakt, koliko znam ne moze da se kodira da se pali pozicija automatski. Kad iskljucim kontakt svetle jos oko 10s pa se ugase Link to post Share on other sites
smg 0 Posted April 9, 2017 Author Report Share Posted April 9, 2017 6 minutes ago, firul said: Ja sam kod mene povezao na kontakt, koliko znam ne moze da se kodira da se pali pozicija automatski. Kad iskljucim kontakt svetle jos oko 10s pa se ugase Hmm, odlična ideja. Gde si maznuo kontakt? Jesi li povezivao preko releja ili direktno sa kontakta? Ako imaš fotku gde si maznuo, bio bih ti jako zahvalan! Link to post Share on other sites
firul 0 Posted April 10, 2017 Report Share Posted April 10, 2017 bilo je to pre dve godine, nisam slikao. Uzeo sam kontakt kod ECU-a, trazio sam instrumentom na kom kablu ima napona kad dam kontakt i koji se gasi posle par sekundi i tu sam vezao. Ima dosta tema sa slikama na netu kako su drugi vezali ali kod mene su kablovi bili drugih boja, verovatno zato sto su americki sajtovi http://store.ijdmtoy.com/BMW-E46-LED-Angel-Eyes-Installation-a/399.htm Link to post Share on other sites
smg 0 Posted April 10, 2017 Author Report Share Posted April 10, 2017 31 minutes ago, firul said: bilo je to pre dve godine, nisam slikao. Uzeo sam kontakt kod ECU-a, trazio sam instrumentom na kom kablu ima napona kad dam kontakt i koji se gasi posle par sekundi i tu sam vezao. Ima dosta tema sa slikama na netu kako su drugi vezali ali kod mene su kablovi bili drugih boja, verovatno zato sto su americki sajtovi http://store.ijdmtoy.com/BMW-E46-LED-Angel-Eyes-Installation-a/399.htm To sam uputstvo i ja pratio. Ali više zbog položaja samih prstenova. Na e36 je bila zelena boja Jesi li vezao preko releja ili direktno? Link to post Share on other sites
Recommended Posts