Ghost4Ride

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ghost4Ride

 • Rank
  bmw pocetnik
 • Birthday 02/18/1974

Profile Information

 • Ime i prezime
  SadeMar
 • Automobil
  E36 316i Compact M optic 99' M43TU B19 UL
 • Link do vaseg automobila
  http://i297.photobucket.com/albums/mm231/Ghost4Ride/DSC_0012.jpg?t=1389894405
 1. Ghost4Ride

  BMW Line

  Bar da mi iz ruralnih krajeva imamo jednu ovakvu specijalizovanu prodavnicu,gde bi nam bio kraj. :pilot: Ali,sednem i odem kod ljudi i lepo se konsultujem.Pokupujem rastibuđilizovane klejblezable i koncipepice za blebingovanje,(šalju i poštom) krpim mašinu solidnim i odličnim delovima u zavisnosti od cene, ličnih želja i mogućnosti. Postoji varijanta održavanja u ovlašćenim servisima koji naravno ''deru kožu s'leđa''.Garanciju daje Kasko :diablo:.U protivnom neću voziti auto neka me cepaju taksisti ili kupim par lepi' konja što bi rek'o Đoka Balašević. Samo kod konja je malo drugačija problematika održavanja. :big_boss:
 2. Ghost4Ride

  check engine

  Loša čorba,teraj dalje možda će ugasiti.
 3. Ghost4Ride

  potrošnja ulja

  Mislim da je ovo solidno za 10+Godina matore motore :drive2: TOTAL QUARTZ 7000 10W-40 Semi Synthetic
 4. Ghost4Ride

  zagrevanje motora

  Normalno je učiti sticati razna znanja,iskustva upoznavati se sa raznim činjenicama,ali ponekad treba poslušati svoju intuiciju. Suština je u tome da za mnoge stvari u životu treba imati ''uvo'' ili ti ''Osećaj''.:secret:
 5. Ghost4Ride

  Service Check

  Moguce posto trap ima luft pa kad izmenjam ramena i silene proverimo i letvu na reglazi trapa.
 6. Ghost4Ride

  Service Check

  Pozdrav svim Šturm Rajderima :pilot: Skoro da mi je prvo javljanje a već pitanja i problematika ali eto .BMW 316i E36 Compact M43 1.9,Oktobar 1999 uvezen iz Italije 2013-te sa navodno 105 000 km u solidnom ´(vizualnom) stanju,trap zahteva dva zadnja amortizera zadnje bombe silene i prednje kugle i silene viljuške,curenje ulja na dekli ispod glave na oring zaptivaču,semening radilice napred,španer PK,Oil Service je već bio na samom dnu dna kao i na merač štangli.Uz dosipanje 1L ulja,dovezen je iz Vršca sa auto placa i u istom danu napravio sam nekih 250km.Tek na oštrom zaokretu na semaforu u ˝levom skretanju˝ pojavljuje se žuti service čeker koji smo resetovali posle servisa glave,ulja,filtera i gore nabrojanih elemenata motora.Servis trapa očekujem uskoro. Ali posle tog reseta sevisa posle par dana i pređenih stotinak kilometara, na kružnom toku (u levom krugu naravno),ponovo mi se pojavljuje žuti znak.Kočnice su ok,ASC šljaka,gorivo je očajno kao što sami znate,sonde nisam testirao za trap ne znam dali može signalizirati.... Hteo bih čuti vaša mišljenja,kritike i sugestije. Unapred zahvalan ŠturmRajder :preved:
 7. Ghost4Ride

  e-30i tabla

  Kod mene isti slučaj,jedino što se pali žuti check.(možda se sliva vodurina iz rezervoara u pumpu):huh:
 8. Cujemo se za felne.

 9. Ghost4Ride

  Pozdrav iz Sremske Mitrovice

  Hvala vam na dobrodoslici.:)
 10. Pozdrav svim forumasima.