Recommended Posts

  • Replies 20.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

...ali covek se cesto pri kupovini vodi srcem a ne zdravim razumom :lol:

A to da u nemackoj dele dobra kola za male pare i nije bas tako. Gore su ocuvana kola od prvog vlasnika skuplja nego kod nas.

Pre ce biti da se ovakav auto kod njih krece od 7 pa na vise.

Tako da cena jeste veca ali ne bas toliko koliko ti mislis...

Nije kako ja mislim? http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=de&id=153591611&pageNumber=1&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2003-01-01&maxPrice=7001&negativeFeatures=EXPORT&adLimitation=ONLY_FSBO_ADS&doorCount=TWO_OR_THREE&tabNumber=1

Link to post
Share on other sites

Ognjene nisi realan, a kako si ti izvukao taj jedan primerak, ja mogu jos 20 njih da izvucem sa cenom od preko 10000e.

I sta onda? U globalu te cene o kojima ti pricas nisu realne.

Link to post
Share on other sites

E, jebe mi se bas, hocu da ti kazem da je to debilcina koji je umislio da moze da zaradi na kolima 3 soma zato sto je u boljem stanju od sva 3 komada koja je video pored njegovog.. Precenjen je i to je moja poslednja na ovu temu!

Link to post
Share on other sites

Isao sam i gledao http://www.polovniau...r_na_1999cm3/#5, mogu da kazem da nije nesto posebno los, recimo od 1 do 10 on je 5. Ima ulaganja malo oko limarije, na benzin ne radi, kaze samo pumpa, ali ne tvrdim, ne znam sta je, moze da bude svasta, ima obican plin koji nije atestiran i nema papire, akumulator los(mora nov),ima kompresor klimee, ali nema hladnjak i ventilator, gume moraju nove, crevo izmedju protokomera i leptira raz..bano, kutija filtera razjebana i izlepljena danas na licu mesta. Trapovi su dosta dobri, ali u volanu lima fin luft. Ima dosta sitnica i gluposti( svetlanca, centralna zajebava, klizac zadnjeg prozora, raz..ban tapacir na suvozacevim vratima). Ulaganje za pocetak 300 eura.

Link to post
Share on other sites

Već više puta viđam da se neki BMW reklamira sa (full) M paketom, a kad pogledam slike od njega često ništa - eventualno volan i neki aftermarket spojler. Zar misle da kupci BMW-ova ne znaju šta je M paket?

Slično i sa ksenon svetlima - često reklamiraju, a kad dođeš ili

1) ima projektore i u njima obične H1/H7 halogenke (eventualno 5000K da deluju ko ksenoni)

2) nema projektore ali nabio plavičaste halogenke od 100W koje će da crknu u roku od par dana

I još im skreneš pažnju da to nisu ksenoni i još te gleda onako teleće, ko budalu... Bežite ljudi od prevaranata!

Link to post
Share on other sites

Ova šklopocija je bila par godina u jednom susednom selu, postavio sam bio par slika dok je jos bio 2.5 u njoj..Posle toga je isla samo nizbrdo sa odrzavanjem..

Link to post
Share on other sites

BMW je BMW. :P I to sa kurblom! :)

http://www.polovniautomobili.com/oglas1744321/bmw_335/

Cale moj kupio Opel Olimpia-u iz msm.49.godine, u ovakvom stanju, mozda cak ni motor nije imala, ali je zato imala svu dokumentaciju, brdo starih pozutelih papira,\.. davno je to bilo.. ispeskario ga i stojala nam na placu, dolazio neki nas kolekcionar, sto restauira, u tom je savezu old tajmera, pa pitao jel na prodaju.. posto matori nije imao vr. a i video da covek ima ozbiljne namere sa njim, poklonio mu ga.. bas cu ga pitati jel mu se javio, sta je uradio. Znam da ga je skoro zvao, kaze da ima mercedesa iz Titove pratnje, vozila se Stojanka u njemu, sa pravih 50.000km. Lepe su to price, i Mirko je u pravu, ode ovo ko 2 i 2.. ovaj auto je u pitanju(izvinite sto vas davim.. :D ) http://www.ramch.be/PHOTOS/Photos2009/Phot200909RDay/RamchDay2009_36.jpg

Edited by OGNJEN5
Link to post
Share on other sites