Kosmajac 0 Report post Posted January 2, 2015 Izvor http://www.7post.com/forums/showthread.php?t=1074249 Share this post Link to post Share on other sites
DejanPN 0 Report post Posted January 2, 2015 Svidja mi seeeeeeee Share this post Link to post Share on other sites
djapedjape 0 Report post Posted January 3, 2015 opaasan Share this post Link to post Share on other sites
dredger 0 Report post Posted January 3, 2015 Ima volan kao chevrolet cruze Share this post Link to post Share on other sites
lukae39 0 Report post Posted February 2, 2015 Izgleda nabudzeno ali mi se vizuelno cini manji od prethodnika, a mene volan podseca na hondine volane, uopste mi se ne svidja volan. p.s. naravno rado bi ga posedovao Share this post Link to post Share on other sites
777.boban 0 Report post Posted February 2, 2015 Dizajn novih automobila je totalno izgubio smisao,svi automobili lice jedan na drugi.Ova 7 ica mi lici na neku Toyotu ili Lexusa,sve je prenabidzeno,za enterijer i paket opreme nemam zamerke,ali exterijer je gadan. Share this post Link to post Share on other sites
crni82 0 Report post Posted February 2, 2015 spolja je kao UAZ, nedaj boze, kao neka divokoza na strmini kad povuče ručnu Share this post Link to post Share on other sites
vine 0 Report post Posted February 3, 2015 spolja je kao UAZ, nedaj boze, kao neka divokoza na strmini kad povuče ručnu :blink: :blink: Share this post Link to post Share on other sites
DejanPN 0 Report post Posted February 7, 2015 Spolja mi mnogo lici na preraslu peticu ... lepa ali su mogli i bolje ... B) Share this post Link to post Share on other sites
mzex 0 Report post Posted June 12, 2015 Bmw je jedan od rijetkih automobila koji izgleda puno bolje uzhivo nego na slikama. Kad ga vidim uzhivo, tek tada cu znati da li mi se svidja :) Share this post Link to post Share on other sites
Sicko 0 Report post Posted June 12, 2015 Evo slikovito objašnjeno kako sde od lepog, preko lepšek, preko najlepšeg prave ružni automobili... Unutrašnjost se ne računa... Share this post Link to post Share on other sites
Zeljkamp 0 Report post Posted June 12, 2015 Meni je svaka sedmica extra, ova nova narocito. Prava limuzina. Share this post Link to post Share on other sites
Sutlandjanin 0 Report post Posted June 12, 2015 Nama nista ne valja. Share this post Link to post Share on other sites
jasko. 0 Report post Posted June 12, 2015 Auto prska kakav je unutra... :) Share this post Link to post Share on other sites
NINO BMW 0 Report post Posted June 12, 2015 Ko ima u keu vie od 100000e može da komentarie da li mu se sviđa ili ne.Većina koja nikad neće ni sesti u ovakav auto u narednih 10 godina neka se okrene svojim domenima i dostignućima.Nije sramota voziti auto od 30 godina kada se nema za vie a nove modele prepustimo onima koji to sebi mogu da priute. Share this post Link to post Share on other sites
StunterSM 0 Report post Posted June 12, 2015 Vrh Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
dredger 0 Report post Posted June 13, 2015 Auto je odlican, serija 7, pa de to moze da ne valja. Share this post Link to post Share on other sites
IvanZMN E39 0 Report post Posted June 13, 2015 Kako neki lupaju aaaauuu :rofl: pa kome ovo ne moze da se svidi... ? ! :unsure: @NINO BMW u pravu si potpuno... :thumbsup: Share this post Link to post Share on other sites
E36 ///M 0 Report post Posted June 13, 2015 auto je zlo,ovaj tamnoputi u klipu je sve lepo objasnio,meni se vise svidja od prosle sedmice.zadnji deo i linija pogotovo ...ali sto kaze nino,ko smo mi da komentarisemo ovaj svemirski brod uopste :D Share this post Link to post Share on other sites
vine 0 Report post Posted June 13, 2015 Vec je izlizano ono "o ukusima ne vredi raspravljati", ali kada naprave ovakav auto moras osetiti ponos sto i ti vozis nesto iz ovakve porodice. F01 je stvarno bio skok u mnogo lepsu sedmicu, a ovaj mi je jos bolji. Fantastican je. Share this post Link to post Share on other sites
777.boban 0 Report post Posted June 15, 2015 Ako nemozemo da priustimo bar mozemo da komentarisemo.Isto je kao i sa ribama,vise ih komentarisemo nego sto ih exploatisemo. KOnkretno ova nova sedmica mi izgleda recimo kao Mimi Oro,spoljasnost katastrofa(nekome vrv do jaja),unutrasnjost je sigurno lepsa kao i kod ove sedmice. Share this post Link to post Share on other sites
325ixA 0 Report post Posted June 15, 2015 dakle, zakljucak je da mimi oro ima unutrasnju lepotu. Share this post Link to post Share on other sites
mzex 0 Report post Posted June 15, 2015 dakle, zakljucak je da mimi oro ima unutrasnju lepotu. u ginekoloshkom smislu?:d Share this post Link to post Share on other sites
Indorile 0 Report post Posted September 27, 2015 Ne valja ovo nista... Share this post Link to post Share on other sites